Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Valkyria Chronicles

Revangelis

Öne çıkan mesajlar

http://www.sonnetkit.com/images/Valkyria%20Chronicles.jpg

açılmamış sanırsam, açıldıysa da silin (:

Oyunumuz jrpg esintili sıra tabanlı strateji. Role play yapmasak da savaşlardan kazandığımız xp ve para ile üniteleri geliştirebiliyor, level atlatabiliyoruz.

said:
Valkyria Chronicles 1930ların Avrupasını anımsatan, büyük bir savaşın eşiğindeki hayali bir kıtada geçiyor. Oyunda müfrezesini iki düşman komşu devlete karşı yönetmekle görevli kahraman komutan Welkinin hikayesini canlandıracaksınız. Welkinin küçük ülkesi Gallia savaşların arasında kalmış, yalnızca efsanelerde var olduğu düşünülen özel güçlere sahip eski ırk Valkyrianın ortaya çıkmasıyla savaşın gidişatı değişmişti. Bu yeni tehditle karşı karşıya kalan Welkin ve askerleri cesaretlerini toplamış, daha iyi bir gelecek umuduyla özgürlükleri için savaşmaya başlamışlardı.

daha fazla ilerlemedim ben oyunda o yüzden konuyu alıntı yaptım. sanırsam animesi de varmış, izleyenler daha iyi bilir tabi.

ek olarak söylemek istediğim, oyun anime havasında ve çocuksu. bu anime sevenleri rahatsız etmeyecektir illaki (ki benim hoşuma da gitti) ama ciddi bir sıra tabanlı strateji isteyenlerin seveceği tarz bir oyun değil. bu türü seviyorsanız tavsiye ederim, gayet zevkli bir oyun ve hikaye anlatımı çok başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ve ff13 icin ps3 alicaz bu kaede ile :/

hayir animesini izliyemiyoruz spoiler olmasin diye, BIMEX DUY SESIMI CEK PS3 U 800 CIVARINA GENE KOSUP GELIP ALALIM!

karakter intro videosu buda, seslendirme 10 numara ustelik salaklik yapmayip japonca dub i kaldirmamislar, japonca sesler ingilizce altyazi ile oyniyabiliyorsunuz

HELAL OLSUN SANA SEGA
ATLUS SANADA ORNEK OLSUN DERS CIKAR

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
sen sus koylu! :p

http://www.andriasang.com/blog/2009/04/17/ffxiii_x360_box_set/images/2132379252_view.jpg

iksboks rules adsfadsf

bu kadar absarili olmus bir oyunun devaminin psp ye yapilmasinin sacmaligini gectim nerde VC1 in karakter art i nerde bu yeni cikan disgea dan firlama ucibik tipler

VC
http://www.gamekyo.com/Webmasters/Images/60011420080118_125855_26_big.jpg

VC2
http://pspmedia.ign.com/psp/image/article/100/1007082/valkyria-chronicles-2-screens-20090724063609640_640w.jpg

VC
http://www.creativeuncut.com/gallery-09/art/vc-selvaria-bles.jpg

VC2
http://pspmedia.ign.com/psp/image/article/100/1007082/valkyria-chronicles-2-screens-20090724063612562_640w.jpg

doktor bu neeeeee? demek istiyorum
bari spinoff filan yapsalardi psp ye
Sosyal ağlarda paylaş

aga zamaninda CD drive zaten yanimda duruyordu birini cikar digerini tak zor degil

koltuga yayilmis oyunumu oynarken wireless joypadla tam aksiyonun ortasinda "INSERT NEXT DISC" derse kufur ederim ben

yerimden kalkicam disc degsitiricem aboov hangi yilda yasiyoruz

eskiden midi muzik dinleyip ciuvvv ciuuv efekleri ile camur gibi grafikli oyunlarida oynuyorduk ona bakilirsa asfdasd

eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi ama artik 3 kirmizi yiyen iksboks yagiyor :p
Sosyal ağlarda paylaş

valla lost odyssey oynadim 4 cdlik, hic oyle aksiyonun ortasinda falan demedi. oyun 20 kusur saat surdu oturup 12 saat oynasan bile en fazla iki kere cd degistiriyosun. tuvalete bile daha fazla gidersin. o yuzden failsin vik :/

edit: ayrica hangi cagda yasiyoruz, her chapter basi install yapan oyunmu olur allah askina der mgs 4'u bayila bayila oynamama ragmen bokumu atarim maksat bok atmaksa sdf
Sosyal ağlarda paylaş

evet viktor, concept art zayıf kalmış biraz ama gameplay görüntülerinde hayli benzerlik var. (tabii donanımı onda biri gücünde aletin o ayrı heh) 2 demişler nedense ama gördüğüm kadarıyla spinoff gibi bir konusu var ayrıca. ps3'te vc'yi oynamış ama psp'i olanlara satabilmek için pazarlama tekniği gibi geldi bana 2 eklenmesi sonuna.
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunu bitirdim yani yadirgadimki soyle diyim animeyide yadirgadim tipler cok cocuksu olmus uniformalari cizmek zahmetli olur diye sadelestirmisler filan

VC nin kendine has sahane bir atmosferi var cakma ikinci dunya savasi filanda savastaki olaylardan cok savasin akimina kapilmis insani isliyor ciddi bir bicimde, kimilerine bayik gelebilir ama dunyaya meydan okuyan bir imparatorluga kafa tutan hap kadar bir ulkenin milis gucunun son derece duzensiz bir bolugunu komuta eden eski savas kahramaninin oglunu oynuyoruz

bastan boyle ALLLAH ALLAH gazi bekliyorsun aman imparatorlugu yenicem kahraman olucam cengaver gallia dunyaya meydan okuyor tek bir komutaniyla

ama daha en basindan oyun welkin in askerlikle alakasi olmayan son derece pasif bir adam oldugunu ve hayalinin ogretmenlik oldugunu ogreniyorsun, oyun boyunca savasin kagit ustundeki istatistik olmadigi en salak bir scoutun bile bir ailesinin arkadaslarinin oldugunu ve ozel bir kisiligi bulundugunu gozune sokuyor, kendini gorevi bitirmek ile askerlerinin hayatini korumak arasinda buluyorsun cunki olen temelli oluyor

kucuk birliklerle mucize operasyonlar yapiyorsun ancak her seferinde basari ana ordu tarafindan sahipleniyor ve her seferinde sana deger vermediklerini acik acik gosteriyorlar, ordu icindeki cekismeler, kendi takimin icindeki etnik sorunlar, ozgur olmiyan kukla bir kralicenin yonettigi bir ulke ve savasla alakasi olmiyan sivillerin eline silah alip cepheye kosmasi

senelerdir savas oyunu oynarim daha bu kadar savasin kendinden cok savasin etkiledigi insan ustune odakli, siyahla beyaz arasindaki grileri gozume sokan boyle ciddi bir oyun oynamadim, suikoden serisini rpg olupta romantizmden filan cok ulkeler ve tarihleri uzerine olmasindan cok severim ama suikodende her seferinde bir ulkeyi kurtaran direnisin lideri efsane komutan olmakta bir noktadan sonra bayiyor, dusuk rutbeli bir subayin hikayesi o yuzden belki daha cekici geldi

haliyle korkuyorum boyle ilk oyunun ciddi cizimlerinden sonra bunny kostumlu loli valkryie gorunce

ama ortada psp nin ps3 den cok sattigi gercegide var :(

biraz umitleniyim diyorum

said:
The themes being used for the game included school and war as the students try to juggle their responsibilities as military academy students and as soldiers. It's believed that the themes are based on the success of Shin Megami Tensei: Persona 4.

persona japon okul similasyonu cunki, kendine ahs bir dunyasi var megami tensei nin bu dunyada ozel gucleri olan japon ogrencisini oynuyor dating sim ile RPG arasi kosturuyorsun, aman okulda not kasiyimki sanim duyulsun boylece kiza yaziliyim, aksam shrine a gidip para atiyim sinavda sans getirsin yarinda dungeon temizliyim okuldan sonra xp gelsin

senin oyununun adi valkryia ama persona degil, zaten basarili olmus taktir gormus ozgun bir sistemi gene basarili baska bir oyundan ozellikler arakliyip ne diye karistiriyorsun, okul simulasyonlu RPG oynamak istesem persona oynarim zaten ne diye senin cakma sistemine kosiyim oysa ben valkryia chronicles 2 oynamak istiyorum onu nerden bulucam simdi sega efendi
Sosyal ağlarda paylaş

dur abi amma yargıladın lol.

ilginç noktalara parmak basmışsın, güzel de anlatmışsın (zaten ps3 bugün kapıma bıraksalar sabah olmadan bu oyunu sipariş veririm) ama aynı ekip yapıyorsa ilk oyuna daha sadık kalacaklardır sanıyorum oyunun başarısı ortadayken. en azından gameplay ss'leri iyi kötü benziyor yani.

ps3'ü olmayan insanlara ilk oyuna mümkün olduğunca benzeyen bir deneyim yaşatabilirler umarım, psp'de en çok beklediğim oyun bu oldu gördüğümden beri. us/eu satışları için bir yıl bekletmezler umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha yok segadan açıklama var o işin kaçarı yok vc2 gg. Adamlar vc1 için bile beklediklerinden çok daha fazla hatun oyuncu çıktığını söylemişlerdi hatta bunun üstüne yaoi mangası bile çıktı vc1 in. vc2 farklı kitle hedefledi artık bunun dönüşü yok

vc2 yi 2 diye çıkartmalarının tek sebebi de 1 in başarısından faydalanmak ama bu arada 1 fanlarına dümdüz hakaret ediyorlar orası ayrı. ps3 te taktiksel squadbased turnbased rpg başka olmadığı için rahatlar tabi milletin eli mahkum alıcak bir 3. çıkarsa 2 ne kadar kötü olursa olsun. vc2 savaş üstüne değil biraz daha sosyal mesaj verme üstüne olucak. oyunda galiyanın güneyinde çıkan bir isyanla uğraşıcakmışız. Hani vc yi de severim, en büyük persona hayranlarından biriyimdirde ama vc2 olmamış
Sosyal ağlarda paylaş

gameplay de SS lerden gordugum kadariyla biraz gelisme var morale filan eklemisler multi de koyucaklar bunlar vc1 de yoktu

ama VC1 in olayi masal formatinda olmasiydi, oyuna baslayinca dev bir kitap aciliyor ON THE GALLIAN FRONT diye, her bir sayfa bir chapter, sayfalarda karakter resmi varsa girince cutscene ve hikaye anlatimi harita varsa operasyon vardi bunun disinda fazla bir dunya ile etkilesim yoktu ama zaten canvas engine la canlanan o suluboya cizimlerle masal gibi ilerliyordu

VC2 de aciklamalardan gordgumuz kadariyla bu atmosfer kaldiriliyor, sega nin ilk oyunda yepyeni bir turu yarattigi icin hikaye ve karakterlere agirlik verip tur basarisiz olsa bile oyunu kurtaralim bunlarla gibi bir emegi vardi, simdi tur tutunca birde tutmus persona ornegi ile soyle yapicak

okulda takilip buyuk ihtimal squada eleman topliycaz, ders calisip bonuslar pesinde kosucaz attribute arttirip diyalogla filan yeni karakterler acicaz belli gunlerdede okuldan cikip savas alanina akicaz

savas da denmez aslinda, cakma nazilerin toplama kamplarini basicaz ve onlarla savasicaz ic isyan sonucta

cokda kotu durmuyor boyle anlatinca ama gidipte PERSONA4 COK SUPER OYUN ONDAN ILHAM ALDIK dersen bende seni GUNDAM SEED DESTINI BIZIM TIMELINE IN ZETA GUNDAM I OLCAK diye fukudaya benzetir dalga gecerim

tabi personaninda sekil 1a daki gibi fail oldugu noktalar var onlari alir VC2 ye sokarsa nerd rage e bile girebilirim

http://img22.imageshack.us/img22/9763/1219955554357.png
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
yahu ciddi anlamda su devoloperlari toplayip sopalamak istiyorum

said:
We’re being asked a lot why we are releasing Senjou no Valkyria 2 on the PSP and not the PS3.

Firstly, there is the issue of not wanting to leave a gap between 1 and 2. Put bluntly, it took about 3 years to make 1. With the experience of making the first one we could probably make a sequel in less time, but we’d have to improve things too, which might take even more time.

Also, with the broadcast of the TV anime we really wanted to get the game out before the impact of the anime subsides.

Secondly, we wanted as many users as possible for the game. Market analysis for the first game indicated fans were older and mostly male. That was the main target, but we had to think about things when we ended up with 95% males.

My vision is to develop Valkyria on both PS3 and PSP… Next generation titles cost a huge amount to create, and if we don’t develop our customer base we can’t get a return on our investment.

PS2-era hit games like Metal Gear have developed expansive fan-bases. If we build up the base of the mountain that is Valkyria, the peak can reach higher.

fuzakeruna! demek istiyorum

bari kontrolsuz konusturmayin boel salak insanalrida fan backlash yemeyin

varan 1
oyunu ps3 de yapsaydik daha cok emek harcamak zorunda kalirdik, yeni ozellikler eklemek zorunda kalirdik o yuzden psp de yapiyoruz??

sakamisin sen?
gercekten bu yuzden spinoff filan degilde dandrik PSP ye direk devam oyunu cikardiginizi iitiraf ediyorsun direk?

varan 2

anime yeni cikti, etkisi kaybolmadan rushlayip alel acele cikartalim super reklam yapariz daha cok satariz

mongolmusunuz?
zaten seriyi konsepti seven adam gelir oyununuzu alir, adam gibi oyun yaparsaniz oyuncular alir oynar (ilk oyunmu aniem yuzunden satti yoksa animemi ilk oyun yuzunden yapildi? malmisiniz kardesim) sirf biran once cikartip orta karar bir oyundan az emekle cok apra kazanmak istiyoruz diyorsun direk?

varan 3

fanlarimizin %95 i erkek, bu hosumuza gitmiyor daha cok bayana hitap edebilmeliyiz!

ne ictinizde boyle konusuyorsunuz?

salakmisiniz siz
fanservice le karisik erkeklere hitap eden dort dortluk bir oyundu yaptiginiz
ps3 de olmasini gectim kac tane bayan taktik strateji oyniyor? genre ler arasinda arastirma yapsak spor oyunu oynayan kadin sayisi strateji oyniyandan dah fazladir lol

haydi bunuda gectim

ne diye %95 tarafindan begenilen sanat sitilini degsitirip bishonenlerle ve abidik gubidik karakterlerle dolduruyorsunuz oyunu?

ne diye iki karakterin gay iliskiye girdigi offical manga yaptiriyorsunuz?

ne diye oyunu dunya savasi konseptinden kaydirip askeri akademide yasiyan yakisikli cocuklar formatina cekiyorsunuz

fanbaseinizi anime iel kudurttunuz zaten, yetmedi hangi mantikla boyle 180 derece donusle zaten oyununuzu alicak olan admalari kaciriyorsunuz?

saglam bri fanbase kuralim derken bir oraya bir buraya yamanarak iki tarafida memnun edemiyiceginizi bilmiyormusunuz?

onu gectim hadi yahu bayanlara yonelik bisiler yapicaksaniz neden kadinlarin en az satin aldigi konsol olan PSP ye yapiyorsunuz? DS deseniz hadi gectim wii deseniz gene anlicaz

ha pardon unuttum, ps3 den psp ye port asiri kolay ondan dimi?

varan 4

MGS gibi yerlesik herkese hitap eden birseyler yapmak istiyoruz!!

ama ne yazikki kojima degilsiniz, bari kojimanin hatalarindan ogrenin

MGS 2 cok super bri oyundu, basarili bir devam oyunu olmasini gectim yapilan gelsitirmeleri filan gectik hadi

ama serinin en az satan, en az begenilen oyunu oldu

neden?

kojima sizin yaptiginzi hatanin aynini yapip gitti kadinlara yonelmeye calsiti, akibada arastirma yapicagi yerde shibuyada omrunde oyun oynamamis tikki kizlarin fikirleirni aldi

kendi fanbaseini oyle kudurttuku backlash yediginden cok iyi bri oyun yapmis olmasina ragmen MGS2 tutmadi, isin komigi hitap etmeye kastigi kitleyede satamadi oyunu

neden?
cunki MGS kadin oyuncu profiline hitap eden bir oyun degil, hayat tarafindan hirpalanmis bri erkegin basrolunu oynadigi kocaman bir komplo teorileri silsilesi
snake i cikartip yerine twilighttaki cakma vampiri koysaniz anca satar. oda oyun iyi oldugu icin degil cakma vampirin kicini izlemek istiyen kizlar oldugu icin kapisilir

adam gibi bir IP, surekli bir seri yaratabilirdiniz ilk oyuna sagdik kalsaydiniz
altin yumrutliyan tavugun hikayesine dondu ama olay
tavugun yumurtasi ile yetinmiyip kesip daha cok altina sahip olmak istediniz
tavugunzudanda oldunuz

GG
bu saatten sonra butun fanbaseinizi ayaga kaldirmisken 3. bir oyun yapicak cesareti zor bulursunuz
seride burada biter

su konusma yapilmamis olsaydi bu akdar agir fan backlash yemezdinizde bu resmen tuzu biberi olmus
rushlamayip adam gibi oyunu gelistirseydiniz belki tutardida bu saatten sonra zor artik

senenin faili bile secilebilir su aciklama ehueheuehu
Sosyal ağlarda paylaş

ya ilk oyun bir iki son cila hariç MUHTEŞEM bir oyundu. savaşı, değiştirdiği hayatları, fedakarlığı, epic bir hikayeyi suluboya efektli cellshading ile süsleyip masal gibi oynatmıştı

yani o kadar farklı bir oyundu ki bir iki ayrıntı olmasa kesinlikle japonlardan çıktı demezsiniz

adamlar resmen "oo nasılsa koyduk bi kitleyi cebe. şimdi eski fanların suratına tükürüp yeni bir kitle toplayalım da 3. oyun 2 katı satsın" diyorlar

büyük hayal kırıklığı oldu bu haber benim için
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
nihayet bugün elime geçti, tam benlik, şahane bir oyun kesinlikle. ama strateji kısmında belki biraz daha oynadıktan sonra dile getireceğim bir sıkıntı var gibi görevlerde.

bir de paso d skor veriyor ama neyse. :p

ikincisi de psp için sanırım 1-2 aya çıkıyor, oynayanlar beğenmiş ama hikaye hariç. daha iyi karakter geliştirme seçenekleri varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...