Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-book bastıracak yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sakın beşiktaşta yanında t-shirt dükkanı olana gitme (adeksin oralarda sdf) okuldaki fotokopicinin aldığını iki katını aldı yüzsüzler allahtan çok bastırmadım sdf
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
özalitçiler?

http://www.google.com.tr/search?hl=en&q=bak%C4%B1rk%C3%B6y+%C3%B6zalit&btnG=Google+Search

özalit nedir ilk kez duyuyorum. Ekşi'den baktım ama pek birşey söylememişler . (ucuz ve orta kalitedemi yada pahalı ve kalitelimi vs...)
Mesaj tarihi:
said:
kısaca çok büyük oranda baskı, çıktı, fotokopi yapan ciltleyen müesseseler

ehehehhe

yani çıktıcı, baskıcı, fotokopici, ciltçi.. gibi her şeyi yapan adamlar işte
Mesaj tarihi:
çok sıra var lan orada. beklemeyin hiç cemilde. çıkın kapıdan. iki sokak sola doğru gidin. başka bi çıktıcı var. hem de BOMBOŞ!

patronu rus mafya babalarına benziyor ama korkmayın iyi bi amca. sohbet falan süper. anında alıp otobüslere koşarsınız işte
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
100 sayfasına 12 milyon istediler. Gider orjinal kitap alırım daha ucuz lan ( gerçi cıkaracaklarımın kitabıda satılmıyor ya neyse...) bakırköyden. Cıkaracaklarımda baya fazla 1000 sayfa tutar yani... Kadıköy'de nerede bu yerler deniz otobüslerine yakınmı ?
Mesaj tarihi:
üniversite çevrelerinde çok iş yapan ozalitçiler veriyo en ucuz fiyatı. 100 sayfası 5 liradan daha ucuza yaptırabilceğin yerler olması lazım.

akırköyde falan çok iş yapamdıkları için baya yüksek oluyo fiyatlar. mesela bizim okulun bodrum kattaki kırtasiye arkalı önlü bi sayfayı 100 bine basıyo sanırım. sayfası 50 bine geliyo geneki daha ucuz yerler var.
Mesaj tarihi:
Masticore said:
100 sayfasına 12 milyon istediler. Gider orjinal kitap alırım daha ucuz lan ( gerçi cıkaracaklarımın kitabıda satılmıyor ya neyse...) bakırköyden. Cıkaracaklarımda baya fazla 1000 sayfa tutar yani... Kadıköy'de nerede bu yerler deniz otobüslerine yakınmı ?

Cok pahalı yapmışlar benim yaptırdığım yerde 100 sayfa 6 ytl eğer 1 sayfaya 2 sayfa yazdırırsan 3 ytl oluyor 100 sayfa
Mesaj tarihi:
Gidip ML-16XX serisi bi yazici alip kendin bastirabilirsin. 2000 sayfalik toneri var diye geldi ama ben hala bitiremedim. Yazici 120-140 lira arasi birsey. 100 sayfaya 50-60 lira vermekle ayni paraya geliyor ama ustune bir de yazicin oluyor.

edit : samsung tabi marka. sadece model yazip birakmisim.
Mesaj tarihi:
benimde bastırmam gereken bi iki ebook var toplam sayfaları 4000flndır. Hele içlerinden bi tanesi renkli olunca çok uçuk fiyatlar çektiler banada, bende aman kalsın e-book olarak kullanırız bizde dedim.
  • Yeni Oluştur...