Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Siteye giremiyorum, opendns kullananlar bir bakabilirmi. Blocklanmış diyor. Ne ayaktır. Site blocked. www.facebook.com is not allowed on this network.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 kendi dnsinde niye blocklansin be ole sacma sey olur mu
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ben de onu anlamadım. Aha çıkan uyarı bu. Site blocked. www.facebook.com is not allowed on this network. This site was categorized as: Instant messaging, Social networking
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Site blocked. forum.donanimhaber.com is not allowed on this network. This site was categorized as: Forums/Message boards Ahah donanım haberde nasiplenmiş. Noluoz yahu.
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Sorun kendilerinin saçma sapan bir güvenlik oluşturmalarından kaynaklıymış. Amcamlar üye ol ayarları değiştir diyor, ulan bre slaklar yahoo ve gmail ayrıyeten live i blocklamışlar. Ben nerden gelen maile bakıcam. 1 saat önce hiçbişi yoktu şimdi netin yarısını blocklanmış. sdf Çok enteresan.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ben giriyorum hepsine. nerden giriyosun sen nete.
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Uğraşamicam valla 4.2.2.2 ye geri dönüş yaptım.
orkun740 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Site blocked. www.facebook.com is not allowed on this network. Ağalar bende bu sorunu yaşıyorum şuan yardım lütfen
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 open dns kullanıyorum hepsine giriyorum sizde neden olmuş anlamadım
Öne çıkan mesajlar