Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ronaldoda futbol estetiği yok? AKSDŞLAKSDLŞAKSDAJDASDASMDA doğru sana göre rivaldo ve ronaldoda bile futbol estetiği yoktu demek ki. futbol estetiği olması için boyunun 1.40 ve çalım atarken ne yaptığının anlaşılmaması gerekiyor herhalde. son olarak, premier lig maçlarının neredeyse tamamını izledim bu sezon. hala da diyorum ki messi ronaldonun yanında adı geçmeyecek bir oyuncu. ronaldo messi'nin yapabildiği herşeye sahip olmanın dışında, çok daha golcü, daha agresif, sakatlanamayan, çok iyi şut atan, inanılmaz frikik kullanan, forvet edasıyla pat küt kafa golleri atabilen bir oyuncu. bu kadar basit. hayır diyen çıkar tabi de BANANE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mumu said: ronaldoda futbol estetiği yok? AKSDŞLAKSDLŞAKSDAJDASDASMDA doğru sana göre rivaldo ve ronaldoda bile futbol estetiği yoktu demek ki. futbol estetiği olması için boyunun 1.40 ve çalım atarken ne yaptığının anlaşılmaması gerekiyor herhalde. son olarak, premier lig maçlarının neredeyse tamamını izledim bu sezon. hala da diyorum ki messi ronaldonun yanında adı geçmeyecek bir oyuncu. ronaldo messi'nin yapabildiği herşeye sahip olmanın dışında, çok daha golcü, daha agresif, sakatlanamayan, çok iyi şut atan, inanılmaz frikik kullanan, forvet edasıyla pat küt kafa golleri atabilen bir oyuncu. bu kadar basit. hayır diyen çıkar tabi de BANANE. çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 o zaman anket açıyorum. bakalım insanlar kimin daha iyi olduğunu düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mumu said: ronaldoda futbol estetiği yok? AKSDŞLAKSDLŞAKSDAJDASDASMDA doğru sana göre rivaldo ve ronaldoda bile futbol estetiği yoktu demek ki. futbol estetiği olması için boyunun 1.40 ve çalım atarken ne yaptığının anlaşılmaması gerekiyor herhalde. son olarak, premier lig maçlarının neredeyse tamamını izledim bu sezon. hala da diyorum ki messi ronaldonun yanında adı geçmeyecek bir oyuncu. ronaldo messi'nin yapabildiği herşeye sahip olmanın dışında, çok daha golcü, daha agresif, sakatlanamayan, çok iyi şut atan, inanılmaz frikik kullanan, forvet edasıyla pat küt kafa golleri atabilen bir oyuncu. bu kadar basit. hayır diyen çıkar tabi de BANANE. Ahahahaha fiziki açıdan daha çabuk ufak tefek oyuncuların bana göre futbol estetiği olduğunu hızlı çabuk ve bacaklarının arasında topu dolaştırıp bacak hareketi yapan değil TOPLA BİRLİKTE çalım atan adam bana estetik geliyor.Ronaldo topun etrafında dans ediyo gibi bişi ha atıyo mu atıyo çalımını lafım yok kötü topçu demiyorum ama Messi onun yanında üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 neyse ya sana göre öyle bana göre böyle boşver nolucak süper messi yine taca vuruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ahanda 3-2 go madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 başka türlü atamazdı zaten real. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 nerde messi niye çıkarmadı bu topu çizgiden? nası gol lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 oh henry ohhh :D muthis ya real napsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 şaka mıydı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 o da nesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 anaa beceriksiz messi neyi kaçırdı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 jdklsfjs KAZMA MESSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yav rıdvan barcelona formasını cıkarıp anlatsa biraz fena olmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 messi atmadı bence bilerek. yazık lan diye bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Nasıl bi karşılaştırmadır lan üst düzey bi nba maçının orta alan paslaşması ? :S ? :S ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 evet ya rıdvan katalan doğumlu mu lan nedir anlamadım ki. adamı barça fitmiş. allaha tek duam barça manu şamp ligi finali şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Çok güzel final olur :) 3 ingiliz takımı kaldığı için istemiyorum aslında bi ingiliz takımı alsın kupayı ama :( Bu arada robben çok etkisiz kaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 messi o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 AVBİİİİİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yazık oldu madrid'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 harcandı madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Hoşuma gitti bu gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 oh be :) 100. golü bu macta atarlar umarım yanlız casillas ı takdir ediyorum bu skora ragmen, zamanlamaları cok iyi, hemen yatmiyo felan ama bu duruma napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar