Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Classico - 02/05/2009

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

ronaldoda futbol estetiği yok?

AKSDŞLAKSDLŞAKSDAJDASDASMDA

doğru sana göre rivaldo ve ronaldoda bile futbol estetiği yoktu demek ki. futbol estetiği olması için boyunun 1.40 ve çalım atarken ne yaptığının anlaşılmaması gerekiyor herhalde.

son olarak, premier lig maçlarının neredeyse tamamını izledim bu sezon. hala da diyorum ki messi ronaldonun yanında adı geçmeyecek bir oyuncu. ronaldo messi'nin yapabildiği herşeye sahip olmanın dışında, çok daha golcü, daha agresif, sakatlanamayan, çok iyi şut atan, inanılmaz frikik kullanan, forvet edasıyla pat küt kafa golleri atabilen bir oyuncu.

bu kadar basit. hayır diyen çıkar tabi de BANANE.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:

doğru sana göre rivaldo ve ronaldoda bile futbol estetiği yoktu demek ki. futbol estetiği olması için boyunun 1.40 ve çalım atarken ne yaptığının anlaşılmaması gerekiyor herhalde.

son olarak, premier lig maçlarının neredeyse tamamını izledim bu sezon. hala da diyorum ki messi ronaldonun yanında adı geçmeyecek bir oyuncu. ronaldo messi'nin yapabildiği herşeye sahip olmanın dışında, çok daha golcü, daha agresif, sakatlanamayan, çok iyi şut atan, inanılmaz frikik kullanan, forvet edasıyla pat küt kafa golleri atabilen bir oyuncu.

çüş.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:

Ahahahaha

fiziki açıdan daha çabuk ufak tefek oyuncuların bana göre futbol estetiği olduğunu hızlı çabuk ve bacaklarının arasında topu dolaştırıp bacak hareketi yapan değil TOPLA BİRLİKTE çalım atan adam bana estetik geliyor.Ronaldo topun etrafında dans ediyo gibi bişi ha atıyo mu atıyo çalımını lafım yok kötü topçu demiyorum ama Messi onun yanında üstün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...