Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Puan farkı 4,yanlış hatırlamıyorsam bu haftayı saymazsak ligin bitimine 4 hafta kaldı.Barcelona,Santiago Bernabeu'da ya şampiyonluğunu çok büyük oranda ilan edecek ya da çekişme son haftalara kadar devam edecek. Barcelona'da Marquez yok Madrid'de Pepe,Guti ve Sneijder (belli değil durumu) yok Real Madrid 18 maçta 17 galibiyet aldı,en son Barcelona'ya Nou Camp'ta yenilmişti.Barcelona'da6 haftalık gol yemeden galibiyet serisine ulaşmıştı fakat geçen hafta Valencia bunu bozdu. Go Madrid Go !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Madrid i tutan insanlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 normalde bu tip maçlarda taraf tutmam , ama sezonun ilk yarısında (juande ramos'un ilk maçıydı yanlış hatırlamıyorsam) ilk 20 dakikada messiye atılan 25 tekme sonrası , bu maçta barcelona taraftarıyım. utanmaları varsa madridliler adam gibi top oynar , nasıl olsa çirkeflik yapsalar da kazanamadıklarını gördüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 barça'yı sevmediğimden madrid'liyim şuan adsfasd messi,iniesta,xavi gerisi yalan,birde henry'e saygımız var tabii o formayı niyeyse oldum olası sevemedim,garip asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yahu saat kaçta ve hangi kanalda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 dreagloth said: Madrid i tutan insanlar var ya. sorsan dedesi aristokrat sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Red said: yahu saat kaçta ve hangi kanalda :) TSİ: 21.00 Kanal: NTV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 şanpiyon madrind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 real yargılicak inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 comeback e izin vermiycez isalla koyup sampiyonlugu ilan edecegiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 rabbime sordum bu maç berabere bitmez dedi. güzel maç olcak, tarafsız bi şekilde izleyip keyif almayı planlıyorum. iki takımada başarılar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 barca kapanan takımlara karşı rahat pozisyon ve gol bulamıyor.en güzel örneği son chelsea ve ilk r.madrid maçı.gerçi ilk maçta madrid fark yememek için oynamıştı bu maçta kesin yenmesi lazım.barca ezer parçalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 oo yorumcu rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ben niye maçta derbi havası alamıyorum ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ve gol real higuain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 OBAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Messi Henry'e harika pas ve 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Oha maç başladı ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 puyol 2-1 :D dakika 19 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 offf :D mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 puyol golden sonra kaptanlık bandını çıkarıp öptü. dedim sahaya inicekler. katalunya propagandası efsane idi. wow. böyle maç izlemedim daha hayatımda dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 orgazm yaşıyorum sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 skysports: "it's like a nba game, from one side to the other" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 7+ bitcek :D abi şiir gibi oynuyo barça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 barcelona tarihi farka gider bu gidiş. ama süper maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar