ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Var mı şöyle bugünü geçirebiliceğim tavsiye edebiliceğiniz filmler? Aklıma gelmedi de benim kült diye yavaş ve uzuuun filmler söylemeyin bir de =) Böyle akıcı , eğlenceli bir şeyler olsun. Fantastik,dövüş mövüş falan da severim baya ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 lock stock and two smoking barrels la giriş, the man from earth le gelişme, into the wild ile sonuç. 3 ünü de izlemişin olabilirsin tabi bilinen filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 100 feet. Subject 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Laraken said: lock stock and two smoking barrels la giriş, the man from earth le gelişme, into the wild ile sonuç. 3 ünü de izlemişin olabilirsin tabi bilinen filmler. ooo evet iyi hatırlattın ya diğerlerini bilmiyorum da into the wild izlemek istediğim bir filmdi . Üçü de yolda teşekkürler. 100 feet nasıl bir film ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ghost_boo said: yavaş ve uzuuun filmler söylemeyin bir de =) Laraken said: into the wild ile sonuç. bunu dikkate almamanı öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ghost_boo said: 100 feet nasıl bir film ? Korku/Gerilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,3198349,page=1#msg-3198349 city of violence gerçi orjinal DVDsini aldım, internetten indirmek isterseniz de eğlencelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 x-man başlangıç çok iyiydi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 said: Böyle akıcı , eğlenceli bir şeyler olsun. izlemediysen eğer, hemen CELLULAR'ı indir konusunu felan da araştırma indir izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 snatch izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 sg-1 said: said: Böyle akıcı , eğlenceli bir şeyler olsun. izlemediysen eğer, hemen CELLULAR'ı indir konusunu felan da araştırma indir izle he geçen ay tv'de izledim bende,izlemesi gayet keyifliydi,çokta kötü bir film değil ortalamanın üstünde genel olarak bakarsan üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hiç birşey bilmeden ve beklemeden izlemiştim be o filmi, güzel bir sinema deneyimi olmuştu. Bi ikincisi de From Dusk Till Dawn'dır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 the shawshank redemption Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Korsana hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 asıl "trade" diye bir film vardı çok güzeldi o,onu indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yönetmeni marco kreuzpaintner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 neco z alenky. alice in wonderland'in über bi uyarlaması. çok karanlık bi film, iç sıkıyo. ilk stop moyşın filmlerinden biri. +sürreel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Galaxy Quest Big Fish Harold & Kumar Go to White Castle The Pineapple Express Superbad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 battle royal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 lock stock and two smoking barrels la giriş, the man from earth le gelişme, into the wild ile sonuç. indi , izleyeceğim bugün. 100 feet , CELLULAR ,From Dusk Till Dawn ,the shawshank redemption , Galaxy Quest indireyim şimdi. city of violence izledim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 İzlemediysen mutlaka izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Laraken said: lock stock and two smoking barrels la giriş, the man from earth le gelişme, into the wild ile sonuç. 3 ünü de izlemişin olabilirsin tabi bilinen filmler. ilkini sevmedim. ikincisi mükemmelmiş şimdi bitti. 3. ye bakacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ilkini nasıl sevmedin ya efsanedir lock stock, arkası snatch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Leon Bruce Almighty The.Usual.Suspects. Armageddon Spawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ya benim de türk dili dersi var. kadın not yukseltmek icin sunum yapabilirsiniz falan dedi. ama oyle powerpoint sunumu falan değil. izlediginiz bir filmin ya da kitabın tanıtımı gibi, sözlü olucak dedi. film izleyip tanıtım yapayım diyorum da nasıl bişey izlesem olur diye düşünüyorum, aklıma gelmiyo. boyle filmin vermek istedigi mesajı falan soylicekmisim. ne izliyim sizce? typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar