Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok canım sıkıldı indirilecek film?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var mı şöyle bugünü geçirebiliceğim tavsiye edebiliceğiniz filmler? Aklıma gelmedi de benim

kült diye yavaş ve uzuuun filmler söylemeyin bir de =) Böyle akıcı , eğlenceli bir şeyler olsun. Fantastik,dövüş mövüş falan da severim baya ayrıca
Mesaj tarihi:
Laraken said:
lock stock and two smoking barrels la giriş, the man from earth le gelişme, into the wild ile sonuç.

3 ünü de izlemişin olabilirsin tabi bilinen filmler.

ooo evet iyi hatırlattın ya diğerlerini bilmiyorum da into the wild izlemek istediğim bir filmdi . Üçü de yolda teşekkürler.

100 feet nasıl bir film ?
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
said:
Böyle akıcı , eğlenceli bir şeyler olsun.

izlemediysen eğer, hemen CELLULAR'ı indir
konusunu felan da araştırma

indir izle

he geçen ay tv'de izledim bende,izlemesi gayet keyifliydi,çokta kötü bir film değil ortalamanın üstünde genel olarak bakarsan üstelik
Mesaj tarihi:
lock stock and two smoking barrels la giriş, the man from earth le gelişme, into the wild ile sonuç.

indi , izleyeceğim bugün.

100 feet , CELLULAR ,From Dusk Till Dawn ,the shawshank redemption , Galaxy Quest indireyim şimdi.

city of violence izledim zaten
Mesaj tarihi:
Laraken said:

3 ünü de izlemişin olabilirsin tabi bilinen filmler.

ilkini sevmedim. ikincisi mükemmelmiş şimdi bitti. 3. ye bakacaz.
Mesaj tarihi:
ya benim de türk dili dersi var. kadın not yukseltmek icin sunum yapabilirsiniz falan dedi. ama oyle powerpoint sunumu falan değil. izlediginiz bir filmin ya da kitabın tanıtımı gibi, sözlü olucak dedi.

film izleyip tanıtım yapayım diyorum da nasıl bişey izlesem olur diye düşünüyorum, aklıma gelmiyo. boyle filmin vermek istedigi mesajı falan soylicekmisim. ne izliyim sizce?

typo
  • Yeni Oluştur...