Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guinea Pig almayı düşünüyorum

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Ancak son baktığım kemirgen hamster'dı ve sanırım 7-8 yaşlarında falandım hatırlamıyorum =/

Evde bir sibirya kurdum var ayrıca , zarar vermez o hiç ama oynamak ister sanırım. Kızınca da anlar gerçi.

Nasıl bakılıyor bu bıdılara , kafes izmirde nerden bulabilirim uygun? havuç mavuç falan yiyorlar diye biliyorum , özel bir yemek falan almam gerekmiyor yani?

Tecrübelilerden duymak isterim bir şeyler hiç beslemedim zira kendilerinden =)
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
2002-2004arası olsa gerek.. kadıköy'de iskelelerin orada hayvan pazarı yıkılmamış. kuzenle gittik hayvanalra bakıyoruz.

bi adam hayvan gösteriyor işte, sanırım bunu.. çok tatlıdır, öyledir, böyledir falan.. sonra şu lafı etti "böyle çekince çok garip bağırıyo!" ve hayvanın boyunu uzattı bariz çekip!

adamı öle çeksem o da garip bağırırdı sanırım.

ne manyaklar var ya!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende buna benzeyen model olarak bildiğimiz hamster vardı, heryeri kemirdi ve kokuyo ya, böle bi garip kokuyo. bide öldü benim odamda gece ölmüş sabahki kokuyu solumadığınız için şanslısınız. ayrıca ölünce insan gerçekten üzülüo, perdeyi koltukları yatak örtülerini herbişeyi kemirdi ama gene de alışıosunuz be
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
2 aydır besliyorum, inanılmaz şirin bir şey :D maydanoz falan yemeyi çok seviyorlar (ki demedi 1 liradan ucuz :D). bir kere ısırdı, onda da öncesinden birkaç kere uyarmıştı rahatsız olduğunu, koparacak kadar da ısırmıyorlar. Onun dışında, sahibine bağlanan, onu okşadığında pırlayan bir hayvan. mutlu olduğunda atlayıp zıplıyo falan :) inanılmaz şirin bir şey dediğim gibi, tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...