ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ancak son baktığım kemirgen hamster'dı ve sanırım 7-8 yaşlarında falandım hatırlamıyorum =/ Evde bir sibirya kurdum var ayrıca , zarar vermez o hiç ama oynamak ister sanırım. Kızınca da anlar gerçi. Nasıl bakılıyor bu bıdılara , kafes izmirde nerden bulabilirim uygun? havuç mavuç falan yiyorlar diye biliyorum , özel bir yemek falan almam gerekmiyor yani? Tecrübelilerden duymak isterim bir şeyler hiç beslemedim zira kendilerinden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 üstüne bassan ölüyolar, korkutsan ölüyolar. çok çabuk ölüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ahahaha çok tatlı hayvanmış bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ya bu meretler nerde satılıyo bilenler varmı taktım kafaya öss den sonra alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 dasaaa said: 2002-2004arası olsa gerek.. kadıköy'de iskelelerin orada hayvan pazarı yıkılmamış. kuzenle gittik hayvanalra bakıyoruz. bi adam hayvan gösteriyor işte, sanırım bunu.. çok tatlıdır, öyledir, böyledir falan.. sonra şu lafı etti "böyle çekince çok garip bağırıyo!" ve hayvanın boyunu uzattı bariz çekip! adamı öle çeksem o da garip bağırırdı sanırım. ne manyaklar var ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ginaly said: üstüne bassan ölüyolar, korkutsan ölüyolar. çok çabuk ölüyolar. doğru ölmemeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ARKADAŞIM İNEĞİN ÜSTÜNE BASINDA ÖLÜYO MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 senin ustune bassak sen de olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 report ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Çok şirin hayvanlar ya beslenir bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 parmagı koparır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ya bende buna benzeyen model olarak bildiğimiz hamster vardı, heryeri kemirdi ve kokuyo ya, böle bi garip kokuyo. bide öldü benim odamda gece ölmüş sabahki kokuyu solumadığınız için şanslısınız. ayrıca ölünce insan gerçekten üzülüo, perdeyi koltukları yatak örtülerini herbişeyi kemirdi ama gene de alışıosunuz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 2 aydır besliyorum, inanılmaz şirin bir şey :D maydanoz falan yemeyi çok seviyorlar (ki demedi 1 liradan ucuz :D). bir kere ısırdı, onda da öncesinden birkaç kere uyarmıştı rahatsız olduğunu, koparacak kadar da ısırmıyorlar. Onun dışında, sahibine bağlanan, onu okşadığında pırlayan bir hayvan. mutlu olduğunda atlayıp zıplıyo falan :) inanılmaz şirin bir şey dediğim gibi, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 benden uyarmasi, husky ufaksa bunu ya yer, ya cok hirpalar. yemis olmak icin degil, ama oynamaya calisir, dengesiz oldugu icin bir iki dis gecirir. hayvan kacabilirse kacar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ne insanlar var ya bizim beslediğimiz hayvanları yiyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Google hayvanin resmine bakmak icin yazdim ilk sayfada sislenmis ates ustunde resmi hayvanin :) besle cogalt ye tattigi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mum_Chamber said: benden uyarmasi, husky ufaksa bunu ya yer, ya cok hirpalar. yemis olmak icin degil, ama oynamaya calisir, dengesiz oldugu icin bir iki dis gecirir. hayvan kacabilirse kacar :P ondan korkuyorum ya ben de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar