streamon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bu arada shrek 2 yi bekler ken tr ye cabucak gelmesi dilegiyle bir kac satir yazalim dedim bu arada nette 2 cd 800 kusur mb olarak mpeg formatinda gezdigini hatrilatayim ancak kacin ondan heheheh ...beyler bu arada eger sabredemeyenlerdenseniz filmin ilk 5 dakikasini nete tasimislar bir bakin ...http://www.shrek2.com/firstfive.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bırak bu divx sevdalarını. Film sinemada izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 [signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 lol !! Gözlükler belli olmasama mükemmel olacak[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 akşam matinesine gitmek lazım ,gündüz veletler basıyo :)seyredilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 evet evet kesinlikle her bisiye guluyorlar hehehehe die filmi kaciriyorum valla adam yuruo guluolar zaten biri başlayinca hepsi devam edio deli oluyorum bole gece 1dekine gitcen ooh rahat bi sen :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 LoL Babacum :lol: Ghald +1 :) Divx mivx filmin akışını yok ediyor...Sinemaya gitmeye gitmeye,geçen sefer gittiğimde perdenin altında Pause butonu arıyordum :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar