Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda'nin cezasinin kalkmasi

Mille

Öne çıkan mesajlar

screwy said:
herkes atıp tutmasın ya soradan gorme bilmemne.. o mactaki adrenalinle gozun insan gormez.. onune baban gelse yıgar gecersin..

öyleyse pepe'ye ceza verilmesin ?o atmosferde kendine hakim olamamış yazık olur böyle şeyler densin ?
eğer bir kural ihlali varsa cezası çekilmesi gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:
herkes atıp tutmasın ya soradan gorme bilmemne.. o mactaki adrenalinle gozun insan gormez.. onune baban gelse yıgar gecersin..

profosyonel oyuncu o anda rakibine kart gördürüp rakibini azalmasını sağlar. mahalle efeliği yapıp ' gel uleynn dayt' diyip saldırmaz. niye?

yarın saldırdığı oyuncunun takımında forma giyebilir.

bkz: emre belezoğlu
bkz: figo
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:
arda emin adımlarla oktay derelioğlu ve hasan şaş gibi hurdaya çıkcak bu laubaliliği ile

hasanın çürüğe çıkmasının nedeni laubali olması değil sakatlanmısıydı. Ayrıca karşıdaki insanın hareketi sadece futbolda değil, mahkemede bile tahrik sayılırsa cezai indirim uygulanır bunu üstteki 1-2 mesaja karşı söyledim bu olayda böyle bir şey var demedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
TD)Pentagram said:
arda emin adımlarla oktay derelioğlu ve hasan şaş gibi hurdaya çıkcak bu laubaliliği ile

hasanın çürüğe çıkmasının nedeni laubali olması değil sakatlanmısıydı. Ayrıca karşıdaki insanın hareketi sadece futbolda değil, mahkemede bile tahrik sayılırsa cezai indirim uygulanır bunu üstteki 1-2 mesaja karşı söyledim bu olayda böyle bir şey var demedim.

ya aga hasan şaş 2002 den sonra aşırı şımardı herkesden teklifler falan her maç olay çıkartmaya başladı sonra ilahi adaletmi diyelim artık baş aşağa geldi.bende diomki sen tahrike gelmeyip daha akıllıca davranırsan ceza almazsın karşındakine aldırırsın profosyonellik budur.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:
Khelben said:
TD)Pentagram said:

ya aga hasan şaş 2002 den sonra aşırı şımardı herkesden teklifler falan her maç olay çıkartmaya başladı sonra ilahi adaletmi diyelim artık baş aşağa geldi.bende diomki sen tahrike gelmeyip daha akıllıca davranırsan ceza almazsın karşındakine aldırırsın profosyonellik budur.

öle izlemeden görmeden atıp tutmalar.2002 den sora şımarmış her maç olay cıkarmış :)

hasan şaşın futbolu ve saha içindeki davranışları hep aynıdı.hiç degişmedi.ve abarttıgın kadar değil.

oktay ile ardayı kıyaslamam.oktay o efsane golu haricinde, öyle süper yetenek mukemmel golcu falan değil.yıldızı bi parlayıp sönenlerden.

hasan şaş kötü zamadna sakatlandı.ztn yaşı ilerledi.adam çökmüş yani baya yaşlanmış.sakatlanmadan once gayet güzel performans sergiliodu
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:
screwy said:

öyleyse pepe'ye ceza verilmesin ?o atmosferde kendine hakim olamamış yazık olur böyle şeyler densin ?
eğer bir kural ihlali varsa cezası çekilmesi gerekir.

ben cezasını cekmesin demedim..demis miyim hayır..

Herkes burda yok onun g.tu kalktı yok bunun bi tarafına biseyler oldu yok parayı gordu.. Kimsenin cezayı tartıstıgı yok.. Konu ise ardanın cezasının kaldırılması..

Burda profesyonellik konusması yapan insanların cogunun da amator seviyede bile sporla ugrasmadıklarını dusunuyorum.. cunku hayatında en buyuk rakibinle macında kendine haksızlık yapıldıgı anı yasamamıs biri asla o anın duygusunu bilemez hakemin suratını parcalama isteginin gogsunde kabardıgı anı yasamamıssa onu sahada yasayan kisiyi yargılayamaz.. Onun icin bos atıp durmayın diyorum.. Her oyuncunun her karara tepkisi farklıdır kiminin haksız kararda(haksız derken de kendi bakıs acısında haksız olan anlamında) gozu dolar hakeme vurmamak icin yerleri dover,kimi kendine vurur, kimi delirir bagırır cagırır el kol yapar, kimi susar obur tarafa bakar.. sonuncusu profesyonellik olarak adlandırılır bunu herkes yapamaz.. Hea kendini tutamayan haklı demiyorum tutacaksın kurallar boyle hakem veriosa kararı tutmayı bi sekilde ogreneceksin ha yerleri doverek ha baska bi sekilde onu kendi bilir.. Bu maclarda yasanan sporcu davranıslarına bir sporcudan bi yorumdu..

2. olay ardanın su olayı.. soyunma odasına girmek istemis girmesi yasakmıs vs vs.. bu konuda bi fikrim yok neden yasak oldugunu bile anlamadım neyse ceza verilmis kaldırılmıs.. bi bildikleri wardır diyorum.. Arda da oyle "dısarda goruselim" tadında bisey dediyse herhangi bi kimseye, ayıp etmis..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...