MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Arkadaşlar boyle parasıyla warez crack hack mack sitelerini açabileceğimiz bir hosting firması varmı ? Benim için değil yannış annamayın..[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları nedanko, 23 Mayıs 2004 18:55 tarihinde demiş ki: yapma be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 valla patide crach, warez vs seylerin paylasımı link verilmesi fln gibi konular yasak simdi bunun için host edebilecegin bi site verilirse otomatikman crack vs sitelerinin linki verilmiş olucak oda kurala aykırı oluak pek bi cevap umma zira kitleenbilirde şuan ehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Yoo ben site linki istemiyorum Hosting...[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları nedanko, 23 Mayıs 2004 18:55 tarihinde demiş ki: yapma be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 *!Yanlış anlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 crach, hack sitelerini araştır bak; kimler host ettmiş..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar