tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 maçı izlemedim ama özetlerde görünen , galatasaray alabilirmiş de bu maçı. baya baya pozisyona girmiş takım yani. o kadar da çullanmamak lazım yani ; şamipiyonluğa havlu atmış takımın lig sonuncusu karşısında bundan daha istekli bi futbol oynamasını beklemek biraz da haksızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 sadece özete bakınca öyle gozükür.ama ilk yarı 30 dakka şutumuz yoktu gibi bişi.son 15 dk pozisyon bulduk.ama buldugumuzdan daha tehlileki pozisyonlar verdik 2. yarı öyle böyle golu atıcaktık.yaseri cıkardı volkanı aldı.volkanın kademe hatasından gol geldi.ztn takım bitmiş.o gol bizi iyice bitirdi. ha maçı alırdık.ama işte bülent korkmaz sabri ve hasan şaş engeli var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 olm bu gs ye sivas 5 atar lan heuehe tarihi fark gelio:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 nileppezdel said: Abi Yaser'i alıp Volkan'ı koymak ne demektir ya? Üstüne bi de 1 dakka sonra Volkan adamı tutamıyo forvet çıkarmışken 1-0 geri düşüyosun. Çocuk çok da güzel mücadele ediyodu. Kaçırdığı pozisyonda da hata Baros'un, aşırı geç verdi pası. Rezalet ya valla rezalet.. Geçen haftaki Baros-Hasan değişikliğinden sonra daha kötüsünü yapamaz demiştim ama beni şaşırtmayı başardı. Cevat Güler daha iyi olur hakkaten. Yazık.. volkan'ı tartışmam da, yaser gerçekten çok başarısızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ben söledim gs bu sene lıgı 6 ıncı bitirir diye gecen hafta ama arkadaslar fb illa üste olucak dimi dediler.bu hafta fb berabere kalmayı başarırsa bursada kazanırsa seyreyle eğlenceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ntvspor said: İstifa konusunda yöneltilen sorulara ''Bu tür konuları hiçbir zaman medya önünde konuşmam. Bu karar Galatasaray Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun takdiridir'' nasıl ya? senin hiç onurun vs yok mu arkadaş. yönetim isterse mi sadece istifa edersin? bülent gibi savaşçı ruhlu bir adama şu açıklama yakışır mı ya. bu kafayla td hayatı ordan oraya gitmekle geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yonetim isterse istifa etmezsin, yonetim isterse gonderir. farkli seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yazık valla acıdım gassaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yönetim isteyince göndermiyor işte. istifa et diyorlar, ya da o ortamı yaptırıyorlar. bunu açık açık söylemek bence bülent gibi bir adama yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bikaç kişi diodu gs 7'de 7 yapar diye. harbiden 7/7'ye gidiyo gs. sivası yenseler de 6/7 olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ahah bursa go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yazık ya re re re ra ra ra gassaray gassaray muhaaha olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar