Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Hacettepe-Galatasaray 01.05.2009 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

maçı izlemedim ama özetlerde görünen , galatasaray alabilirmiş de bu maçı. baya baya pozisyona girmiş takım yani. o kadar da çullanmamak lazım yani ; şamipiyonluğa havlu atmış takımın lig sonuncusu karşısında bundan daha istekli bi futbol oynamasını beklemek biraz da haksızlık.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece özete bakınca öyle gozükür.ama ilk yarı 30 dakka şutumuz yoktu gibi bişi.son 15 dk pozisyon bulduk.ama buldugumuzdan daha tehlileki pozisyonlar verdik

2. yarı öyle böyle golu atıcaktık.yaseri cıkardı volkanı aldı.volkanın kademe hatasından gol geldi.ztn takım bitmiş.o gol bizi iyice bitirdi.

ha maçı alırdık.ama işte bülent korkmaz sabri ve hasan şaş engeli var :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Abi Yaser'i alıp Volkan'ı koymak ne demektir ya? Üstüne bi de 1 dakka sonra Volkan adamı tutamıyo forvet çıkarmışken 1-0 geri düşüyosun. Çocuk çok da güzel mücadele ediyodu. Kaçırdığı pozisyonda da hata Baros'un, aşırı geç verdi pası.

Rezalet ya valla rezalet.. Geçen haftaki Baros-Hasan değişikliğinden sonra daha kötüsünü yapamaz demiştim ama beni şaşırtmayı başardı. Cevat Güler daha iyi olur hakkaten. Yazık..

volkan'ı tartışmam da, yaser gerçekten çok başarısızdı.
Sosyal ağlarda paylaş

ntvspor said:
İstifa konusunda yöneltilen sorulara ''Bu tür konuları hiçbir zaman medya önünde konuşmam. Bu karar Galatasaray Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun takdiridir''

nasıl ya? senin hiç onurun vs yok mu arkadaş. yönetim isterse mi sadece istifa edersin? bülent gibi savaşçı ruhlu bir adama şu açıklama yakışır mı ya. bu kafayla td hayatı ordan oraya gitmekle geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...