Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 koca gezegene karsi, bozuk bir uzay gemisi ve aclik icinde gelmis bariscil, amele takimi uzaylilarmi savasacak. sonucta gelen gemi yanlis hatirlamiyorsam isci sinifi gibi, emir almadan bir harekette bulunmayan tiplerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Hıncal Uluç'tan tiksindiğim kadar varmış hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yav o değil wikus ne adi ne şerefsiz insanmış lan öyle. aşık adam ayağına yatıyor bide utanmadan. içimiz acıyacakta yardır wikus yapcaz. yok öyle yağma hacı. babalar gibi christopher'a vurdu ya, o an bitti yani. allah belanı versin. delikanlı herifmiş o da ama. gene verdi sözünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 cok harika sahneleri var nijeryali ceteye bayildim zaten peter jackson kalitesini konusturmus gene (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kalitesini değil parasını konuşturuyo bu filmde :P yönetmen değil yapımcı. gerçi cahilim bu konuda, yapımcı kavramı tam olarak ne demek? Finansmanıymış ve projeye uzaktan hafif yönlendirmede bulunduran bir nevi patronmuş gibi geliyor bana. Yönetmense direkt filmi yapan adam. Böyle değil mi yanlış mı biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Yapımcı,yönetmenin patronudur.Yönetmende yapımcı adına seti yöneten müdürdür diyelim. Yani bir nevi Genel Müdür,CEO işte yönetmen,set onun kontrolünde olur,onun sorumluluğunda vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Zegna said: film iyiydi evet ama bence biraz abartılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konu o bu şu herşey yalanda harika kamera açıları vardı. Tadı damağımda kaldı. Tekrar izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 DarKRideR (tu) Rewendor (td) diyoruz ve kapatıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 film güzeldi de bi arkadaş daha sormuş insanlarla uzaylılar birbirini nasıl anlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 film bütçesi az efektler iyi değil diyenler olmusta.bence gayet iyiydi.başta uzaylılara uyuz olsamda sora içim ısındı. filmi izlemeden önce burdaki yorumları okudum.herkes mukemmel efsane diyince filmden beklentim o kadr büyük olduki anlatamam:) filmi beğendim.gerçekten güzel bi film.ama mukemmel efsane ortamn dibine koymus gibi bir film değil :) 2. si muhtemelen daha aksiyon olucak gibi.bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Luriel said: film güzeldi de bi arkadaş daha sormuş insanlarla uzaylılar birbirini nasıl anlıyor? sıpoya cevap birbirini anlamıyo ki? yani benim anladığım kadarıyla başroldeki beyfendimiz o bölgeye zaten tercümanlık bildiği için gidiyo biraz da...adam kasmış öğrenmiş hacı:P yani ben böyle algıladım. bi de zaten anlaşan insanlar yarım yamalak anlaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yav said: kalitesini değil parasını konuşturuyo bu filmde :P yönetmen değil yapımcı. gerçi cahilim bu konuda, yapımcı kavramı tam olarak ne demek? Finansmanıymış ve projeye uzaktan hafif yönlendirmede bulunduran bir nevi patronmuş gibi geliyor bana. Yönetmense direkt filmi yapan adam. Böyle değil mi yanlış mı biliyorum? şaka mısın 2012'nin neredeyse 5/1 daha az bütçeyle yapılan bir film bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 5/1, 5 kati butceyle mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yok 2012'nin neredeyse 5/1 daha az bütçeyle demek 2012 5 ile bu film 4 ile çekildi demek (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Kinkaudonau said: yav said: kalitesini değil parasını konuşturuyo bu filmde :P yönetmen değil yapımcı. gerçi cahilim bu konuda, yapımcı kavramı tam olarak ne demek? Finansmanıymış ve projeye uzaktan hafif yönlendirmede bulunduran bir nevi patronmuş gibi geliyor bana. Yönetmense direkt filmi yapan adam. Böyle değil mi yanlış mı biliyorum? şaka mısın 2012'nin neredeyse 5/1 daha az bütçeyle yapılan bir film bu nalakası var şimdi bu dediğinin benim dediğimle? harcanan para var sonuçta di mi, bunu da yapımcı karşılıyordur demek istedim takiben bu sıfatları karıştırdığımı falan da yazmışım neticede senin mesajın her açıdan saçma oluyor. 5/1 ne lan bi de ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 beyin değişik çalışıyo, imreniyorum ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 5/1:D Demek ki 2012'nin 5 katı bütçeyle çekilmiş. Vay bea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yav said: kalitesini değil parasını konuşturuyo bu filmde :P sen neredeyse diyorsun ki Peter Jackson parayı saçmış savurmuş ben diyorum ki "5/1 daha az maliyetle yapılmış, nereden para saçılmış" anlama kıtlığı mı çekiyorsunuz, malca post kasmaya mı çalışıyorsunuz karar verin http://tr.wikipedia.org/wiki/2012_(film) 200 milyon dolar http://en.wikipedia.org/wiki/District_9 30 milyon dolar @zeawee @efrasiyab @moriq Adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 La bayram bayram ne tribe giriyorsun. Ne öyle Tayyip havaları, adam olun falan:D Ve evet post kasıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 adam saçmış savurmuş dememiş. baştan failsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 herşeyden önce 2012 bir stüdyo filmi,yüksek bütçeli ve yüksek imkanlar dahilinde çekiliyor ki saçıp savurma olayı sonuna kadar görülüyor. District 9 ise bağımsız bir film,belirli yapımcıların kendi cebinden ortaya para atarak çektirdikleri filmler,misal 9'da buna örnek,Timur Bekmambetov ve Tim Burton'un ana yatırımıyla 10'a yakın yapımcısı var filmin vs. 30 milyon dolara yapılabilecek en iyi filmi yapmışlar District 9'da,burada Peter Jackson'un ortaya koyduğu para ki 9 yapımcısı vardı filmin galiba,yüksek meblağlarda olmalı ki ismi film ile birlikte anılıyor.Zaten son dönemlerde Peter Jackson yapımcılık işine daha çok soyundu ve iyi paralarda kazanıyor.Bir film içinde kendi başına yaptığı 10-15 milyon dolar bile para saçmaktır,ama getirisi var mı ? var adam boş filme para yatırmıyor, Peter Jackson öyle yapsın ya,10 yılda bir film çeksin efsaneliğine devam etsin,arada da bu tip projelere para yatırsın sürekli bayram edelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ya şu 9 flminin neden başlığı yok ya çok güzel bi anismasyondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Kinkaudonau said: yav said: kalitesini değil parasını konuşturuyo bu filmde :P sen neredeyse diyorsun ki ben öyle bişey demiyorum lafı kıçından anlamışsın bir üstümde birisi peter jackson kalitesini konuşturmuş demiş; ben de ona dedim ki yönetmen peter jackson değil sadece yapımcı. ona ithafen dedim ve burda çok fazla para verdiği için film güzel olmuş tabi ki gibi SAÇMASAPAN bir anlam falan yok. ha şu mesaja takiben demişim hatta; Ben&Jerry's said: cok harika sahneleri var nijeryali ceteye bayildim zaten peter jackson kalitesini konusturmus gene (Y) 3-4 kere arka arkaya okursan anlayabilirsin belki, dene yani lol hızlıca okurken ettiğin gerizekalı ithamları görmemişim bu arada harbiden kekoymuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Red said: ya şu 9 flminin neden başlığı yok ya çok güzel bi anismasyondu olmamı :D http://forum.paticik.com/read.php?11,3770073,3777219#msg-3777219 aramalarda çıkmıyor ama, işte o yüzden konuları açarken yönetmeni,yapımcıları veya oyuncuları vs. yazalım ki aramalarda onları arayınca da istediğimiz konuya ulaşalım,tim burton'u aratıp ulaştım buna mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar