ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bunlar için gerekli materyaller mill ile oluyormus sanırım. Geniş bi bilgi verebilecek arkadaş var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 inscriptionla yapiliyo bazi cardlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 inscriptionlar yapıyor çiçekleri milliyorsun eziyorsun,toplam 5 kart var snrm yanlış hatırlamıyorsam noble da onlardan biri ama her 1 kart 8 yan kartın birleşimnden oluşuyor,yani ace of nobles,two of nobles,three of nobles....eight of nobles şeklinde bunlara click atıncada esas trinketi satın alacağın kart çıkıyor. zor olan kısmı ise 40 karttan random olrk çıkması,yni tam hatırlamıyorm ama 3-5 stcktan 1 kart çıkıyordu o da noble a denk gelirse. ciddi abartı 2-3 kişi farm yaparak 1 haftada ace hariç nobleları çıkartmıştık mesela,ace i satın almştm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 parasını farmla al bence kartı ama tabi en pahalı oldugu zaman deil tek tek kartları cıkartayım dersen hem sinir sistemin yıpranır hem daha pahalıya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yok herb kastım da. ordan para kazanmayı açamlıorum drop çok düşük biliorum ama kısmet =) bugun guildden brii 5 denemede 2 tane çıakrdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 çıkartmak problem dgl ,yni four of nobles mesela bir 10 tane düştü ama neye yarar yni emeği fln geçtim sinir yapıyor bünyeye,bncede en güzeli git direk kartı al uğraşma yni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 buraya da yazıyım :D delayla bu işe girmeyi denedik hatırlamıyorum kaç tane yaptık ama en az 20 tane yaptık bi tane bile çıkmadı nobles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 5 kart yaptim 2 nobles cikti delanin ugursuzlugu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ildeniz de ilk yapısında ace çıkartmıstı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ilk yaptığımda ace çıktı.. işte 4*-5 kere daha yaptım bir tane 4 lüsü çıkmıştı en son 3 yane yaptım 2 sinden bi 6 bir 8 düştü onalr da easley e kısmatmiş ehe ben de çıok yapamadım yanşi fırsat olamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 30 kart yaptım 1 tane nobles cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Tamamen şans,sonuçta her yapışınızda 1/32 şansla nobles çıkabilir.Tek seferde 10 kart yaptım bir tane nobles çıkmadı 4lü yaptım 3ü nobles çıktı şu zamana kadar yaklaşık 100 tane kart yapmışımdır ilk zamanlarındaki kadar tadı yok piyasanın ama yine karlı şansın tutarsa,20dk önce oldugu gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar