superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 arkadaşlar bildiğiniz türklerin oluşturduğu bir clan varmı,kurmayı düşünenler falan varsa burada tartışalımda değişik yerlerde oynamayalım artık,herkes kendi kafasına göre takılmasın bizde df de bişeyler yapalım artık nickim black hunter human ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meccemm Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kardeşim ben gelicem,yükleme bir bitsin:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hadi bakiim bekliom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 namaz clan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 human tarafında bir guild kurabiliriz pm atsın ilgili kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azizcolak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bende human ım bı guıld olayı olursa katılırım tek tabanca gezıorum su sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 eu1 Human - nick - Sianure Hades .. oyun icinde msg atarsaniz toplanalim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 beraber bir clana katilmak daha mantikli bence, zaten turk oyuncu sayisi cok az.. wolfbane edge benimde nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 evet arkadaşlar bende humanım bu aralar tr oluşumu yok diye bıraktım oyunu ara gibi birşey yani,ama oluşum varsa hemen bu dk geliyorum::D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sevdim sanirim oyunu, 3-4 gundur tek basima takiliyorum insan topraklarinda, ganklemeye calisan 1-2 kisiyi kacirdim, arada gray olup ganklendim filan ama simdilik ilgin bi oyun, klanla keyifli olur, kuralim derseniz deneyelim derim ben de, en azindan birlikte takiliriz, tek tabanca ganklenmek cok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben ufak bir clana girdim, sweetwater'da baya guzel sehri var alliance'in, adi "bloodbath" veya oyle bir seyler olmasi gerek ama durumlari pek iyi gorunmuyor, yine de bana cok buyuk firsat sagliyorlar... Etraf maden ve agac dolu, istedigimi gibi gank yemeden topluyorum, clan sehrindeki banka depoluyorum ama dedigim gibi gelecek vaad etmiyor. Birkac gun daha stoklayim human veya elf mekanlarina akicam, o zaman size katilabilirim. (universite bitiyor, su aralar odevlerle bogusuyorum, ondan semi-afk oynuyorum hep, yanit vermediysem kesin afk'imdir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bu arada icinizde weaponsmith alip, kasan var mi? ben armorsmithim, sayet iron ve leather getirirseniz chain armor yapabiliyorum su an icin.. moblardan ve vendordan alinanlardan cok daha fazla durabilitysi var ama sanirim onun disinda cok bir ozelligi yok. tum set 13 ingota falan geliyor olmasi lazim -4 parca- 13 ingot = 80 ore sanirim. farmlarsaniz seri uretimden basarim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 lol gank yapmiyolar dedim ya, icimde 300 ore varken gank yemisim tobe ya sahdushadasod sinirim bozuldu G_G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Aftermath olmasın alliance ismi? Clanının dıda Bloodfesttir tahminen :) Bir ara uğrarım eğer 300 orelan geziniyorsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yok benim clanim 2-3 kisilik ama bloodfest bizim alliance'da, herhalde senin dedigindir ismi.. beklerim, her turlu gelebilirsin.. tabii sweetwater'da oldugumu dusunursek gelmen herhangi bir capitoldan en az 1 saat surer lol, o kadar surede fazlasiyla ore cikarirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bloodfest in şehrine CC(Goonların 2k lık alliance ı) siege declareladı kolay gelsin :) 1 saat gather yapcagıma yolda gelirken hamletleri mob spawnlarını vs basarım güzel loot çıkar bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 arkadas ne som agzim varmis ya.. sabah bir actim.. ilk guvenli dedigim yerde 300 oreluk gank yedim.. sehir iyi dedim, simdide sehri kaybettik hahah.. bu oyun var ya bu oyun kesin kapatilir yakinda biter yok olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bizim bind_stone neresi oldu simdi herhangi bir fikrin var mi sistem nasil calisiyor? en yakin neutral bind_stone'a mi atiyor yoksa starter a falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Şehrini kaybetmedin şehrin siege edildi bi 3 saat içinde felan siege live olucak ve 2 saat korumanız gerekicek şehri eğer koruyamazsanız şehri kaybediceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben zaten sehirde degildim, yine issiz yerlerde maden kaziyodum, merak ettigim sey bindstone locationin degistigi adina bi mesaj geldi oyundan, nereye degistiriliyor bir fikrin var mi? sayet yine 300 ore kaybetmek istemiyorum 100 tane adamin arasine recall yapip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oyunun lore u inanılmaz vahşi 1dk bile ihmale gelmiyor gank i ensende hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bindını kaldırmışlar şehirden şehri korumak için orda olanlar bind olsun diye tahminen en yakın race şehrine bindlanmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar