Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'ya 5 takımla Gidiyoruz.

DeathLord

Öne çıkan mesajlar

Bu arada kimse bahsetmemiş galiba da, şöyle bir haber;

said:
Bu yıla başlarken UEFA Ülke Kulüp Puanı sıralamasında 14. olan Türkiye, takımlarımızın özellikle Avrupa’da kalan tek temsilcimiz olan Fenerbahçe’nin bu sezonki performansıyla 31.225 puana ulaştı ve 10. sıraya çıktı. Bu da Türkiye’nin 2009-10 sezonundan itibaren yeni bir uygulamayla oynanacak Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası’nda 5 takımla mücadele etmesini garantiletti. 2009 UEFA Kupası’na Şükrü Saracoğlu Stadı ile ev sahipliği yapmanın gururunu yaşayan Fenerbahçe böylece, Avrupa kupalarında da temsilcilerimizin önünü açmış oldu.

Daha o sene verilmiş bu haber, demek belliymiş de spor kamuoyunun çoğu bilmiyormuş. Yeni değişmemiş yani. Bir de sürpriz olmuş Türkiye'ye puan kazandırıp daha çok takımla gönderen biz olmuşuz :p
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
0 bütçe değilde, başarı tabi sivasın yaptığı ama şu anda son yapılan transferlere göre tr nin en pahalı 5. klübü :)

transferlere göre mi?
oyuncu değerlerine göre olmasın o ? sivas kadrosundaki 3 oyuncudan 2 si bedava gelmiş takıma en pahalı transferi sergio o da oynamıyo bile zaten
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:
BiTcH_oFBaT said:
gs avrupada ne zaman 6 yedi?

chelsea'den 5 yedi sadece.

laf atıyosun ama onuda becerememişsin :(

fb yedi 6 tane

pff arsenaldan 6 yesin trömsöye yenilmesin o zaman nası bi sidik yarışı bu ya rezillik işte hepsi neyi savunuyosn

gs li bile değilim yani banane.

yapılan hatayı düzeltiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:
BiTcH_oFBaT said:
0 bütçe değilde, başarı tabi sivasın yaptığı ama şu anda son yapılan transferlere göre tr nin en pahalı 5. klübü :)

transferlere göre mi?
oyuncu değerlerine göre olmasın o ? sivas kadrosundaki 3 oyuncudan 2 si bedava gelmiş takıma en pahalı transferi sergio o da oynamıyo bile zaten

her neyse işte. 33 milyon dolarlık bir değeri var sivasın.

gs nin 116 mı ne,
fb nin 108 filan sanırsam
bjk 90 küsür, trabzonu hatırlamıorm.

sivasın çok iyi bir scout ekibi var. bulup getiriyorlar işte. sivasın teknik ekibi çok başarılı ama maçtan sonra herşeyin sıcağı ile çıkıp saçma sapan konuşmalar yapmasınlar yani. o zaman bi farkı olmaz diğer takımlardan. zaten saçma sapan konuşma yapan 4 büyük takımın yetkilileri var yani
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:
BiTcH_oFBaT said:
gs avrupada ne zaman 6 yedi?

chelsea'den 5 yedi sadece.

laf atıyosun ama onuda becerememişsin :(

fb yedi 6 tane

ahkjlahglkjg 0-5 ile 0-6 arasınd baya büyük fark var dimi haha

0-5 yenildiği sene uefa şampiyonu oldu Galatasaray.Keza olamayadabilir arada sırada her takım elenmiştir yenilmiştir yani bunda bu kadar büyütücek bişey yok.

BiTcH_oFBaT said:
catlikethiief said:
BiTcH_oFBaT said:

transferlere göre mi?

her neyse işte. 33 milyon dolarlık bir değeri var sivasın.

gs nin 116 mı ne,
fb nin 108 filan sanırsam
bjk 90 küsür, trabzonu hatırlamıorm.

sivasın çok iyi bir scout ekibi var. bulup getiriyorlar işte. sivasın teknik ekibi çok başarılı ama maçtan sonra herşeyin sıcağı ile çıkıp saçma sapan konuşmalar yapmasınlar yani. o zaman bi farkı olmaz diğer takımlardan. zaten saçma sapan konuşma yapan 4 büyük takımın yetkilileri var yani

Scout ekibi değil beğenilmeyen Bülent Uygun'un başarısı o adam kendisi de menejerdi zaten eskiden zaten bildiği tanıdığı oyuncular özellikle türk olanlar.

Asıl konuya gelirsek Sivasspor 8 de yiyebilir tabiki ama açıkçası ben böyle birşey olmasına ihtimal vermiyorum. Daha kötüsü futbol bu ya şansla falan bir şekilde gruplardan çıkarsa Sivasspor klavyelerinizi falan kemiriceksiniz sanırım sinirden. Bu nasıl bi kıskançlık onu da anlayamadım ya hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

0-5 yenildiği sene uefa şampiyonu oldu Galatasaray.Keza olamayadabilir arada sırada her takım elenmiştir yenilmiştir yani bunda bu kadar büyütücek bişey yok.

yok arkadaşın teki şey demiş ya
inş sivas gider 9 yer falan.
3 büyüklerde o camia o bütçe varken 5-0 8-0 falan yeniliyorken böle bi dilekte bulunması mantıksız geldi vede vicdansızca geldi.sanki 3büyükler gittiği hersene madridi manchesteri darma duman ediyo gibi sivas ezilse dalga mevzu yapcaklar.3 büyüklerde köy takımlarına elendiler sırayla.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi cnm herzaman ben avrupada turk takımı kim olursa olsun hep destek tam destek derim.ama böyle işte saçma sapan kıskançlık yapması insanların komik geliyor.gs uefayı aldı ş.liginde üst turlara çıktı türkiye puanı çıktı daha çok takım uefaya gitti. yani bi takımımızın başarısı herkese yarar.saçma sapan çocuk kıskanclıgı yapılcagına bence avrupada desteklemeliyiz ki ben sivas giderse en kötü grubunda 3.olur diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Kıskançlık fln yapan yok...Çekememezlik de değil olay..Ama hayatta başarılı olmuş insanlar ne kadar mütevazi,sempatik olurlarsa o kadar daha fazla sevgi ve saygı duyulurlar...Herkes farkında yoksa Sivasspor'un ne başardığının,ama çıkıpta havalara girersen,kaybedersin..(bkz Fatih Terim).
Bülent Uygun'un elinde harika bir fırsat vardı,arka planda kalsa,veya çıkıpta gereksiz açıklamalar yapmasa zaten herkes Sivasspor'un başarılı olmasını ister,hepimiz yıllardır bir Anadolu klubünün şampiyonluğunun güzel bir hayal olduğunu düşünmüyor muyuz?
Ama burada Sivas'ın yapması gereken 3 büyüklerle sidik yarışına girmek,biz 3-5 yeriz 6 yemeyiz olayına girmek değil...Çıkıp elimizden geleni yapıp,ülkemizi temsil edeceğiz dese kimsenin diyecek lafı yok,hayır ama birşey başardı ya,hemen ilk fırsatta başkasına laf atmacalar,kıyaslamalar...
Sivas'ın daha büyük klup olma yolunda atması gereken çok adım var,şimdiden o havaya girerlerse aynı hızla düşerler...
Sivas bugün bir sürü kişiden destek alabilecekken,Bülent Uygun sayesinde bir sürü kişiye antipatik gelmeye başldı..Bugün FB,GS taraftarı,Sivas'ın yerine,ezeli rakipleri BJK'nin şampiyon olma ihtimalinin daha iyi olacağını bile düşünebiliyorlarsa,bu işte bir gariplik var demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın burda da bi yanlış anlama var o röportajın tamamını okudun veya dinledin mi mesela?
Sen gelipte bana ikide bir avrupaya giderseniz fark yiyeceğiniz söyleniyor ne düşünüyorsunuz diye sorarsan adam da en sonunda kızıp böyle der yani.Sonuçta durup dururken çıkıp böyle bi açıklama yapmadı B.Uygun. Ayrı bi konu tamam adam antipatik fenerbahçeli falan o yüzden bende sevmiyorum ama yani aynı muhabbet. C.Ronaldo da antipatik diye Messi'nin boku olamaz falan deniyor bu forumda. Yani adam antipatik olabilir gıcık olabilir bu onu tukaka yapmaz. Mourinho da antipatik bi adam.
Biraz da imaj yaratma çabası bu klasik sessiz sakin bi adam olsa bu kadar parlayamazdı B.Uygun. Medyada kalma akılda kalma çabaları bunlar o kadar ciddiye almayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...