Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 buda enteresan free baslayip sonradan uye olabildiginiz oyunlardan. :) manyak gibi bu tur sacma sapan seylere merak saldim dogru durust bir mmo gelene dek. savas sistemi turn based ama fena degil. pvp duel felan bulunuyor an itibari ile 2 milyon kullanicisi var. harry potter a cok benziyor :) www.wizard101.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Senin durumunu iyi görmüyorum kanun, işin kötüsü önerecek bir ilaç yok. En yakın zaman aion var heralde. trine yi beklemek lazım o zaman hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yok yok iyiyim ben . ha o ne arkamda bir seymi var ne ne oluyor hmmppgghh.. yok ben 14 temmuz ilk doz ilaci aliyorum champions online :) sonra ikinci doz gerekirse aion , 3. doz diablo 3 olur herhalde , 4. dozda swtor. sonrasi yok gibi su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 aa doğru co var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 oyun hakkında wtf demek istiyorum,teşekkürler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ben epey takıldım bu oyunda amerikalı 10- yaş grubundan çok arkadaşım var , sponc bob geyikleri ceviriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yerge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Merhabalar; bende yeni keşfettim bu oyunu belirli kısıtlamalar var, kullanıcıları account yükseltmeye yönelik. Acaba güvenilir bir şirket mi bu KingsIsle Entertainment, bir bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 evet guvenebilirsin senden onceki 10 milyon oyuncu gibi.. http://www.massively.com/2010/06/23/wizard101-announces-10-million-registrations/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 10 milyon çocuk mmo oynuyor diyebiliriz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 www.wizard101.web.tr Türkçesi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Kanuni said: yok yok iyiyim ben . ha o ne arkamda bir seymi var ne ne oluyor hmmppgghh.. yok ben 14 temmuz ilk doz ilaci aliyorum champions online :) sonra ikinci doz gerekirse aion , 3. doz diablo 3 olur herhalde , 4. dozda swtor. sonrasi yok gibi su anda. Şu yorum çok acıklı ya, SW:TOR çıktı rezil oldu, diablo 3 hala piyasada yok. Aion'la CO ne oldu hiçbilmiyorum bile zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 co f2p aion da arada bi yerde sıkıştı kaldı garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Dozlari aldik da doz cc olarak cok gucsuzmus.. Guclu doz bekliyoruz ailecek yapacak bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 gw2 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar