MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Şimdi dolabımı düzerken eski karneme rastladım.. Amma tembel adammışım.. Edebiyat: 1 Din Kültürü: 4 Tarih: 2 Coğrafya: 1 Matematik: 3 Biyoloji: 2 Fizik: 1 Kimya: 2 Sağlık Bilgisi: 2 Almanca: 1 Beden eğitimi: 4 Çevre ve insan: 2 İngilizce: 2 Oha dedim ya.. çok kötü lise 1 karnesi lise 2 de 7 tane 1 bir tanede 0 geitmiştim.. Onu hatırlıyorum.. Çok eski şeylere rastladım. Mesela savulun battal gazi geliyor ve pulp fiction orjinal posterlerine rastladım. 2 side yapıldığı yıla ait. Nerden gelmiş hiç bilmiyorum valla. İSteyene satarım :) heueh[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 imana gelmişsin:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 benım karnelerımmı yazamam valla utanırım senınkı yıne ıyı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 benim de sadece lise1-2 kötüydü bu kadar kötü değildi ama kötüydü:) lise-1 çoğu kişinin düşmanı:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 13 dersinde 1 olduğu bir karne vardı arkadaşımda saklamış hatıra olsun diye =) yanlız beden eğitimininde 1 olması çok ilginçti .sonra kurşunkalemle nokta vuruşu yaparak hepsini 4 yapmıştık.güzel günlerdi... *lise defteri mode off*[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 benim bi arkadaşım da bedenden bütünlemeye kaldım diyor ne kadar doğru bilmiyorum lise1 tekrar yaptı...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bana karne vermiyolardı :P para istiyodu hırbolar zaten lise 2 ve 3 te okula gelme diyolardı 42 dün devamsızlık oluştu lise 2 de yinbede geçmiştim güzel günlerdi aslında :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 harbi süper karne[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bu gidişle benimde böyle olacak galiba :-P.[signature][hline]Viva La Résistance!
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Lisede matematiğim 0 dan yukarı olmadı hatta bi arkadaşla geyiğine yarışırdık sene sonu mat ortalamasını kim yüksek getiricek diye. onun %3.7 falandı benim 3.4% gibiydi. haydarpaşa lisesinde okuyupta bizden başka fahrettin taşkın'ın gazabına uğramış olanınız varsa burdan öpücük gönderiyorum.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Math : 0 Fizik : 0 Kimya : 0 Demirbaşlarımdı bunlar =).[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Lise sondaki kimyacımız farketmeden üst üste 3 sınavdada aynı soruları vermese kimyada 0 dı benim, aslında düşünüyorumda çokta farketmezdi kopya diz boyuydu soruları zaten hocadan hacılıyordu bir grup sınavdan çok önce. Soruların bi önceki sınava ait olduğunu görünce şüpelenmiyorda değildik. Sınav esnasında sınıfın bir resmini çekmiştim en arkadaki sıramdan. Önümdeki eleman sol taraftaki sıraya uzanmış. en öndekilerden birisi arkaya dönmüş, havada uçuşan bi kopya kağıdı var, birisi ön sıraya kadar uzanmış vs vs.. Hocada o sırada kopya şüpesiyle bütün çantaları sırtlanmış masasına götürüyor... tek gözü görmezdi adamın flaşıda farketmedi netekim. ettiysede çaktırmadı heheh. mezun olurken hocaya hediye etmiştim o resmi.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 açıkcası lise derslerini çok seviyorum gayet zevkli yani... ne bileyim abi lise güzel şey... yani böyle bomboşsun dersler mersler ilgimi çekiyo bazıları... zaten derslerde de pek bi sorunum yok edebiyat ve tarih dışında... edebiyat ile tarih 4 devamı da 5 zaten...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: nedanko, 28 Mayıs 2004 00:16 tarihinde demiş ki: Şimdi dolabımı düzerken eski karneme rastladım... cık cık cık[signature][hline]
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 :-O allah allah ben nasıl o kelimeyi görememişim :-P![signature][hline]Viva La Résistance!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Edebiyat: 4 Din Kültürü: 5 Tarih: Bütünlemeye kalabilirim Coğrafya: 2 Matematik: 3 Biyoloji: 2 Fizik: 3 Kimya: 3 Sağlık Bilgisi: 5 Almanca: 3 Beden eğitimi: 5 İngilizce: 4 Lise ! im ve pek de iç açıcı deil :([signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 benim beden 3 geliyor sırf hocayı sürekli sabote ettiğim için olmazki ama:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: karpuz, 28 Mayıs 2004 12:37 tarihinde demiş ki: açıkcası lise derslerini çok seviyorum gayet zevkli yani... ne bileyim abi lise güzel şey... yani böyle bomboşsun dersler mersler ilgimi çekiyo bazıları... zaten derslerde de pek bi sorunum yok edebiyat ve tarih dışında... edebiyat ile tarih 4 devamı da 5 zaten... vay bee...ülen böyleleri de var..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Rofl ! boyle karne ilk defa gordum desem kızmazsınız demi ? lise 1 nedensen bana çok kolay gelmişti. bir tek matematik ile türkçe 4 idi gerisi 5 idi :( [Bu mesaj Bloodless tarafından 28 Mayıs 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
godzilla112 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Angelus, 28 Mayıs 2004 00:24 tarihinde demiş ki: lise-1 çoğu kişinin düşmanı:) Sana bugün aldığım Tarih yazılısındaki 20'den sonra 2 kat daha katıldım.[signature][hline] Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bende yazam bare benim bole gelcek kapaninca okul almanca:3 kimya:2(61-55 aldim serefsiz kari 2 werdi) tarih:4 edebiyat:4 mate:3 fiz:4 ing:5 beden:5 din:5 2.almanca:1(secmeli oldugu icin bisiy olmicak) cografya:3(72-86 ALDIM 3 WERDİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) bio:4 saglik:4 gecen donem de dusurduler notumu bu donemde dusurduler sinir oldum kim bilir daha karne gunu neler gorcez:mad:
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 oha..vurmadın mı kadını/adamı??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 abi delirdim tabi de adamin yanina gidiorum herif bak simdi 2 weririm diye tehdit ediyo oldurcektim kendimi zor tuttum walla
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ülen sen 61-72ye 3 verdi diye kiziyosun benim manyah kimyaci 1 puanla 4ü kacirdim 3 verdi aheu :D[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth
Öne çıkan mesajlar