kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 adam uyudu monopoly oynarken resmen pc başında uyudu çok kötüğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yiitarda di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ahahahaha nasıl biliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ay canım yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 adam uyuyo lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 lan partidede uyumuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 el classico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ahah ZibarnaKhaldur! bizle oynarken de aynisini yapmisti it. nas basariyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 attilla koc mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ben uyuyamadım ama. gittim kıymalı börekle küçük pizza aldım. bi te portakal suyu aldım. bi de 24 saat açık tekelden sosiz meze aldım. öküz gibi yedim. patlıcam şimdi, uyku muyku kalmadı. 10 saat filan daha uyumam. bi de torrente 20 tane film koydum random onlar iniyor bi yandan da uykusuz aldım bi de gazete aldım onları okuyorum. bi yandan da hakan gündüzü dinliyorum, yiğit özgür karikatürlerini kendi espirisiymiş gibi kullanıyor pezevenk. kıymalı çok başarılıydı lan. sararsam fena valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ben 6 da yattım 9da gözlerimi bi açtım 1.5 yaşında bi sıpa arkadaşın oğlu üstümde oynuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 abi senin de tüm arkadaşların evlenmiş barklanmış çoluk çocuğa karışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bende evlenip barklancaktım ne güzelde olmadı nasip kısmet daha genciz önümüzde seneler var kısmet olursa tabi başımıza bişi gelmezse. buluruz gönlümüze göre bişey. evlenmek güzel tabi lan adamlara özeniyom. o değil eve geliyolar annem açıyo kapıyı öyle bi kahvaltıya geldik diye sıpada tam şeker abla diyo amca diyemiyo uyandırmak için haha 10 15 dk yattık beraber asjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 erken uyudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar