Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 kermit said: babam ben bişi söylemek idtiyorum yüksek müsafenleç. benim bi ara kız arkadaşlım vardı 3 sene felan beraber olduk belkide fazladır. şahısla çıkmaya başlarken 57 kiloydu epilepsi hastasıydıç. içtiği bi ilaç vardı işlacı bana verdi içtim 10 dk sonra bayıldım uyudum. sakinleştirici ilaç olayı yani. günde o ilaçlardan 5 tane içiyodu.ç 3. sene sonunda 72 kilo olduydu galiba. ama kadın dediğin etli olcak yatakta karı arayamam ben bide uyurken sarılıcan zayıff bişi bide onu mu arayım yorganın altında ya. Bende epilepsiydim öğün başına 3.5tane ile başlamıştım hiçte kilo almadım ben erkeğim gerçi fark var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 benim tanıdığım bi kız da alıyo epilepsi ilacı hiç kilo almadı sanırım emin değilim ama gözle görülür bi kilo almadı en azından gözlemsel verileri yanlış değerlendirmişsin kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 olm aldırıyo lan ilçalar kızla aynı evde yaşıyoduk ben ondan çok yerdim ben 57 kilyou geçemedim o yemezdi bildiğin yemeği ben yaptığım içinde olabilir tabi alıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bide gözlemine verine başlarım bilimine ha bide kahve ağzıyla konuş be arkadaş ya hep bilim hep bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bilader çık adam gibi itiraf et kızı bi kere bile dışarı çıkarmadım evde otura otura kilo aldı diye yok epilepsi ilacıyımış yok şuymuş kahve ağzının bi alt modelini yaptım, kahve ağzı modeli burda sakıncalı olabilir sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 lan ben evden çıkarmadıysam daha napayım tutturduğum idaa kupınlarıyla fethiyeye tatile bile ghötürdüm napayım daha fethiye gibi cennet bgibi yerde 11 gün tatil lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Aşka bak :( ulan helal olsun kermit Bu arada epilepsiyken güneşe çıkması zararlı diye hatırlıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 abicim hiç mni gölge yer yok fethiyede çöl mü fethiye lan ? bide hiç duymadım lan güneş ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ben gobek seviorre,bırakmam sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 kermit said: abicim hiç mni gölge yer yok fethiyede çöl mü fethiye lan ? bide hiç duymadım lan güneş ne alaka Ne bileyim ya öyle aklmda kalmış bi de yazlık yer ya ondan öyle dedim hani güneş zararlı oluyodu diye hatırlıyorum. neyse ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bi kızın 30 kilo alması demek bambaşka bi kız olması demek yani o kiloları alırken neredeydim derim önce, izin vermem yani, kontrol edemediysem ve 30 kilo aldıysa karşıma alır konuşurum. ben hani seni beğendiğim için birlikteydim, şimdi kendimi İNEK BESLER GİBİ HİSSEDİYORUM! diyebilirim sanırım. bişey de diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 allah belanı versin der bence genelde öyle diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 İnş bi gün senin başına gelir diyip beddua ederler. ve GELİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 gelmez çelik aynam var 0.2 mm 304 paslanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ajdarın dediği gibi derdim,dünyayı yedin benidemi yiycen lan diyip tekmeyi vururdum,son söz olarakta yemiş yemiş mıçmamış derdim içimi boşaltırdım şahsen ama evliyim geri dönüşü yok bizim:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar