GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 İstanbul Yeni Sahne - Uçurtmanın Kuyruğu ------ 18 Mayıs Duru Tiyatro'da 19 Mayıs 20:30 da Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde. 20- 22 Mayıs 20:30 da Caddebostan Kültür Merkezinde İLETİŞİM(Gürsu Gür): 05554485655 ------ Yazan: Savaş Dinçel Yöneten: Erdal Cindoruk Oyuncular: Caner Cindoruk, Necip Memili ---- said: Baba baskısıyla büyümüş olan bir adamın, onun ölümünün ardından intihar etmeye karar vermişken çocukluğu ve gençliğiyle yüzleşmesini, diğer kişiliğiyle çatışıp yeni bir kimliğe bürünüşünü anlatmaktadır. herkesin çocukluk hakkı saklıdır" dudaklarınızda ve gözlerinizde gülümsemeyle çıktığınız bir oyun "uçurtmanın kuyruğu" ... yüzleşmelere rağmen... ne kadar örselendiğinizi, kırıldığınızı, es geçtiğinizi, kısıtlandığınızı hissettiğiniz halde "hala umut var henüz geç değil" diye çıktığınız bir oyun... ama kişisel gelişim kitapları tat-sız-lığında değil.. yıllar sonra bilye oynama ve kaygısızca kahkaha atma isteği getiren bir biçimde. Bir gün hepimiz mutlaka kendimizle hesaplaşırız Hepinizi bekleriz, en çok burada görülür diye buraya açtım Sevgiler, saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 abest kaçmaz uamrım ama bilet fiyatlatını öğrenebilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 a yaprak dökümü tayfasi. baya ragbet görür heralde bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Öğrenci: 15 Yetişkin: 20 Evet o tayfa, Caner abinin de yarın vizyona kardeşi Münir Can Cindoruk ile başrolleri paylaştıkları bir sinema filmi giriyor Kelebek diye salı günü galası yapıldı onun da yapımcılardan dolayı bir dindarlık var filmde fakat onların kendilerini çok iyi gösterdiklerine inanıyorum ve verilmek istenen müslümanlık ile terörizm ayrı şeylerdir terörizm=eğitimsizlik mesajı verilmiş darısı başıma diyim eheh edit: Ayrıca İstanbul Yeni Sahne topluluğu daha yeni kuruldu ve ilk bu çıkartılan ilk oyun, desteklerinizi beklemekteyiz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 geçenlerde bi iki tane tiyatroya gitmiştim entelliğim tuttu da. biri de buydu. kadro değişikti gerçi ama oyun güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Tiyatroya gitmeyi çok istiyorum ama zaman olmuyor. Gitmeyi istediğim tüm tiyatro ve sinemalar ben Kıbrıs'tayken oynuyor. Ankara'ya gittiğimde de tiyatrolar "tatile girdik" diyip gösterimden kaldırıyorlar herşeyi :) Uçurtmanın Kuyruğu gibi oyunlar Ankara'da da oynuycak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Turne olacak İzmir-Ankara-Adana başka şehirler de olabilir ama henüz tarihleri belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 22 Mayıs 20:30 da Caddebostan Kültür Merkezinde 25 Mayıs 20:30 da Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde İLETİŞİM(Gürsu Gür): 05554485655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar