Stifler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Sigmund yarın gece yada cumartesi geliyor bursadaki çiftlikten. Kendisi chocolate labrador... Minicik. Şimdi resmi yok tabi elimde ama büyüyünce nasıl olacak, neden chocolate labrador adı derseniz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 oo ülkücü kolyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 utku takiptemisin daha mesajı gonder demeden başlığı açmadan cevap yazmışsın lan aahfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 resese, stif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 batının teknolojisini almışsın avusturyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ahah isim yakismis köpege baya. asil hayvan asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Zevk almak için kakasını da tutar bu. kabız olur afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 utku trolleme lan sigmund geldiğinde 10.sayfaya koymayalım resimlerini sfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bunuda buraya not geçelim. KÖPEĞİNİZİN 10 RİCASI 1-Benim hayatım 10-15 yıl sürer. Senden ayrılığım bana acı verir. Beni almadan önce bunu düşün. 2- Bana, senin benden istediklerini anlayacağım bir süre ver. 3- Benim içimde sevgi duygusu uyandır ben bununla yaşarım. 4- Bana hiç bir zaman uzun süreli darılma ve cezalandırmak için bir yere kapatma. Senin hayatında iş, eğlence ve arkadaşların var. Benim hayatımda ise sadece sen varsın. 5- Arada sırada benimle konuş. Sözlerini anlamasam bile bana yönelttiğin sesini anlarım. 6- Bana daima nasıl davranılması gerektiğini bil. Ben hiç bir zaman unutmam. 7- Beni dövmeden önce aslında dişlerimle kemiklerini un ufak edebileceğimi, ancak asla böyle bir yola başvurmayacağımı düşün. 8- Beni "isteksiz, tembel ve inatçı" diye azarlamadan önce düşün: Belki yediğim yemek dokunmuştur, belki güneşin altında uzun zaman kalmışımdır veya halim kalmamıştır. 9- Yaşlandığımda benimle ilgilen, bir gün sen de yaşlanacaksın. 10- Her zor anımda yanımda ol, "benim içim kaldırmaz" veya "ben görmeden olsun" deme, çünkü benim için her şey seninle birlikte daha kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 fixed. Stifler said: bunuda buraya not geçelim. KÖPEĞİNİZİN 10 RİCASI 1-Benim hayatım 10-15 yıl sürer. Senden ayrılığım bana acı verir. Beni almadan önce bunu düşün. 2- Bana, senin benden istediklerini anlayacağım bir süre ver. 3- Benim içimde sevgi duygusu uyandır ben bununla yaşarım. 4- Bana hiç bir zaman uzun süreli darılma ve cezalandırmak için bir yere kapatma. Senin hayatında iş, eğlence ve arkadaşların var. Benim hayatımda ise sadece sen varsın. 5- Arada sırada benimle konuş. Sözlerini anlamasam bile bana yönelttiğin sesini anlarım. 6- ÖLDÜRMEYECEKSİN 7- Beni dövmeden önce aslında dişlerimle kemiklerini un ufak edebileceğimi, ancak asla böyle bir yola başvurmayacağımı düşün. 8- Beni "isteksiz, tembel ve inatçı" diye azarlamadan önce düşün: Belki yediğim yemek dokunmuştur, belki güneşin altında uzun zaman kalmışımdır veya halim kalmamıştır. 9- Yaşlandığımda benimle ilgilen, bir gün sen de yaşlanacaksın. 10- Her zor anımda yanımda ol, "benim içim kaldırmaz" veya "ben görmeden olsun" deme, çünkü benim için her şey seninle birlikte daha kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 11- Adımı paşa yada kontes koymayın. Sokakta paşa yada kontes diye bağırdığınızda tüm köpeklerin size bakmasını istemiyorum, kıskanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Çok sevindim Stifler :) Çok şanslı bir köpekmiş. Çok iyi arkadaş olmanızı diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 tey tey rot yalan oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Hayırlı olsun, benim pederde var bundan muhteşem hayvan. Suya tapıyorlar süperler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Rotdan çok daha kaliteli bir köpek:)Almışken böylesini alacaksın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Sigmund geldi, mışıl mışıl uyuyor şimdi. Yerim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 selam söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Nazlı yarinden selam var dedim, hapşırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Fotoğraf bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Resimler çok ama çok kalitesiz foto mak. bulamadım şimdi webcamle çektim, şuan elimden brazcık büyük. Keşke kaliteli resimler koyabilseydimde görseydiniz tatlılığını hiç belli olmuyo bu resimlerde =) Tüyleri bile siyah görünmüş webkemden çekince. Neyse buyrun uykucu sigmund Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 siyah lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 lan kalitesiz laptop webkemiyle çektik ondan öyle çıktı sdfsd tüm tatlılığını yok etti bu webkem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 çirkin lan işte köpek. paran boşa gitmiş. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 çirkin sensin ben o köpeğin yolunu gözlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 utku yarın kaliteli resimlerle gelicem olum ağlatıcam seni çarpılacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar