Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 iyi ki doğdum gördün mü 25 oldum kıllandım, akıllandım bir de bıyık bıraktım cakamı atıyorum iyi ki doğdum hovarda bir adam oldum hatunların peşinde aklım hep bu işlerde sınırı zorluyorum kalamam kapalı tribunde o zaman neşesi neresinde koysalar önüme telleride sahaya da inerim, söverimde marlborom var en zor günümde nefeslendim rahatladım bende deseler zararlı bu meret de sıgarada içerim, alkolde oooooo, o o ooo, ooooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=73880 koş hemen! kaç kurtar kendini![signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 arama ah arama[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 hangi "de"ler ayrı yazılır?[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 çok küsel beee[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar