gohanx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 merhabalar arkadaslar forumu inceledım ama tam aradıgım şeylerı bulamadım.Ben çok eski bir knight online oyuncusuyum oyunun hali içler açısı durumda oldugu için wow aldım pek sevmedım warhammer onlıne aldım 13 lwl bır orcum var inglizce bilgim pek yok ama idare eder durumda. çoğu şeyın neye yaradıgını bılmıyorum :) mesala pelerın almak için ne yapmak gerekıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 malis at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Iron necklace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legadema Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 MMORPG konusunda bunu soracak kadar tecrübesizsen sen yol yakınken dön bencede güzel kardeşim ingilizcede yok diyosun 7/24 bilen bi arkadaşınla fln oynamıcaksan hiiiiç kalkışma. Hem paran cebinde kalsın, hem böle alay konusuda olma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 böle başlıkta açma. seninle aynı sorunu yaşayanlar aramayı kullanarak buradan sana verilen cevapları okuyup yararlansınlar. birde nayt onlayn wow dan warhammerden 30 kere daha pahalı bi oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Malice var bi kere. Paranın önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ne saçma cevaplar :P hatta cevap yazmaya çalışmasanız daha iyi. drop olarak buluyosun pelerini, yani yaratıktan vs. düşecek. oynamayalı baya bi süre oldu ama level 12 bi karakterimde pelerin varken level 16 başka bi karakterimde yoktu. şans işi biraz yani :) bi de ilk pelerinin dümdüz bembeyaz oluyor, eğer bi guild'de olursan ve guildinin levelı yetiyorsa pelerinde guildin arması gözükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 abi ben questle aldım pelerin :D of ne pis smiley bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Yeterli renown ranke ulaşınca warcamp ve şehirlerdeki renown vendorlardan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hangi serverda başladınki böyle basit bir şey için konu açma gereği hissettin. Yokmu türk guild felan soraydın ordan birine daha hızlı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legadema Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 cenx said: böle başlıkta açma. seninle aynı sorunu yaşayanlar aramayı kullanarak buradan sana verilen cevapları okuyup yararlansınlar. birde nayt onlayn wow dan warhammerden 30 kere daha pahalı bi oyundur. Eğer insan gibi oynarsan değildir ha eğer oynanmıcaksa, oynanıcak oyun değildir. Gidipte oyun parası için veya itemlarına yüzlerce lira para verirsen bu işin meblası cüzdan değildir, BEYİNSİZLİKTİR. Bu da o oyunu bedelli bir oyun yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Legadema said: cenx said: böle başlıkta açma. seninle aynı sorunu yaşayanlar aramayı kullanarak buradan sana verilen cevapları okuyup yararlansınlar. birde nayt onlayn wow dan warhammerden 30 kere daha pahalı bi oyundur. Eğer insan gibi oynarsan değildir ha eğer oynanmıcaksa, oynanıcak oyun değildir. Gidipte oyun parası için veya itemlarına yüzlerce lira para verirsen bu işin meblası cüzdan değildir, BEYİNSİZLİKTİR. Bu da o oyunu bedelli bir oyun yapmaz. +1 bende zamanında knight online oynadım ve çokta güzel paralar kazandım char,item,gb satışından ama herzaman acımışımdır oyuna üyelik harici herhangi bişi için para yatıranlara... evet o yönden bakarsan knight online şu an en pahalı oyundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 abi hepiniz wowlamı doğdunuz veya wh yle çocuk bir soru soruyo insan gibi cevaplayalım bence :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 gohanx said: merhabalar arkadaslar forumu inceledım ama tam aradıgım şeylerı bulamadım.Ben çok eski bir knight online oyuncusuyum oyunun hali içler açısı durumda oldugu için wow aldım pek sevmedım warhammer onlıne aldım 13 lwl bır orcum var inglizce bilgim pek yok ama idare eder durumda. çoğu şeyın neye yaradıgını bılmıyorum :) mesala pelerın almak için ne yapmak gerekıyor :) 1.si bol bol sclere katılıp şansın varsa karşı tarafın playerlerini kesince droplayabilirsin 2.si pq kasarken yada quest yaparken random olarak drop alabilirsin 3.sü pq revardı olarak alabilirsin 4.sü yukarıdada arkaaşın dediği gibi renown rankın yeterli ise renown mechnatlardan alabilirsin 5.si ise ana kalene gidip ahden satın alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gohanx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 çok tşk ederim yardımlarınızdan dolayı.Başlıkta kusura bakmayın dıye yazmama ragmen bazı arkadaslarin yazılarına çok üzğüldüm onlara bişey demiyorum kendi yağlarında kavrulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar