McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Cdsini bulamazsın piyasada çünkü open betada oyun. ftp://download2.e-games.com.my/knightonline/KnightOnlineSetup1209.exe ftp://download3.e-games.com.my/knightonline/KnightOnlineSetup1209.exe Bunları denemişsindir heralde? [signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com [Bu mesaj McsPeyn tarafından 10 Mayıs 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 gamespot linki çalışıyor, ama üye olmanız lazım gamespot'a (ücretsiz tabii)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 gamespotada uye olmama ragmen bulamadim surekli ayni yerleri linklemis ayni yerleri dolasiyoru mhep 2 tane yazmis baska bi arkadas onlari denedim calismiyor onlar burdan buldum umarim dogrudur[signature][hline] bi sizde kontrol eder misiniz isimden falan. bugun bitane cektim eksik cikti yukleyemedim. bu cektigim tam 272mb [Bu mesaj -Mix- tarafından 10 Mayıs 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unnamed_Hero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ben su verdiin linkten indirdim. Gamespottanda denedim ama 260 mb'a gelince kafayı yedi yuklmedi. Ama o linkten rahat yukkledim oyunun iki surumu var galiba. İkiside 272 mb kusur.[signature][hline]mj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 program kullanmadan indiriyorum elimde patlamaz isallah benimde :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 sabaha gelicek isallah cok heveslendim yaw :) [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 oyunu indirmem için bir link verirmisiniz ? Çalışan bir link ![signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bir onceki sayfada verdigim link calisiyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ok indiriyorum sağol , acaba doğrumu hayda bre :P * download'u başlatır *[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peja Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 dogru dogru ordan indirdim calisti benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 mix senın verdıgın linkden cektim dosyayı [baya bi zamanımı aldı] ancak zip file ı ayıklamaya calısınca beklenmeyen dosya sonu! diyor calıstıramıyorum yardımcı olursanız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben ordan indirdim calisti? download comdan indirdin degil mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 evet ancak sanırım sorun indirdigim yerde diil zip le ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 mmorpg nası oluyodu? belki turu oynamısımdır da bilmiyorumdur :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 İnternette diğer insanlarla birlikte aynı anda ve aynı mekanda, genellikle kendi karekterini geliştirmeye yönelik çok güzel bir ve şuan çok popüler bir oyun türü MMORPG.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 mmorpg nin acılım ne ve diablo yada ultima gibi denilebilinir mi?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: -Mix-, 11 Mayıs 2004 01:02 tarihinde demiş ki: sabaha gelicek isallah cok heveslendim yaw :) Arkadasim yapmişti o oyunu bu kadar tutcagini sanmamiştim :)[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: BOccOB, 17 Mayıs 2004 20:21 tarihinde demiş ki: MMORPG= Massive Multiplayer Online Multiplayer Game oluyor açılımı ve Ultima Online bu kategoriye giriyor... Massive Multiplayer Online Role Playing Game olmasın o :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 oynayan var mı hala ? Adonis 1 = Level 35 = Erdener_Abi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 simdi cektim bi denemek icin giricem :) ne zamana kadar free kalcak bu?[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 haziran sanırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 adonis 1 serverina girdim bende simdi charname golge evil race oldum oyle bos bos dolasiom etrafta hehe[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 oyun ici konsol komutlarini nerden bulurum ?[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 command yazıo oyuna gırınce gorursun ehueh bende dun basladım level 20 adonis 1-2 takılıos :) [DimonLemor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 lvl14 adnois bi sorc kastim sonra oyunu sildim 2 sene daoc ustune bu kadar lvl vede oyunun biraz basit sistemi olmasi sarmio nedense :) karsindakinin lvl i gormeye yarar bi komut bilem yok hrhr[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar