Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 pekaziz said: Herhangi bir üniversitenin makine mühendisliği bölümüne git, karşılaştığın ilk kişiye "abi (kız olması zor ihtimal) işler nasıl gidiyor, hayat nasıl?" diye sor, alacağın cevapları hocana iletirsen muhakkak 100 alırsın. :( Kesinlikle doğru bir tanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 öğrencilik herkezin tatması gereken bişey. açlık , züğürtlük, insanların kelekleri. hayatın stajını yaparsın öğrencilikle. yaratıcı olmayı kaçak et kesiminde ustalaşmanı sağlar. bide güzeldir öğrencilik muhabbetleriyle.(evde tek başıma laptop başında çatı çiziyorum baksana güzelliğe.) bide mühendislik fakültesindeysen(makina , inşaat , jeodezi , maden gibi erkeklere ait olan) askerlikde hiç sıkıntı çekmezsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Param geldi bugün lord gibi hissediyorum kendimi herkese aşşalık gözüyle bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 [img=http://img1.loadtr.com/k-396684-sivit_hom.jpg][/img] benim mutfağım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar