Archie_81 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Yaw nerden DVD kiralasam hep dolby ses kalitesinde çıkıyor sesler. yada netten divx indirsem aynı.ya şöle sesi kesmedikleri dvd yokmu? netten indirme imkanı varmı? varsa nasıl? eminim i-mesh kazaa değildir.Dvd rw aldık.hiç bi tane kopyalamak gelmiyor içimden.çoğu divxten farksız.kimse sese önem vermiyormu ? millet alt yazı manyağı olmuş.yardım:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Kopya DVD kullanmanın dezavantajlarıdır bunlar. Filmlerini orjinal olarak alırsan bu tip dertlerden kurtulursun. Hem ucuz olcak, hem yapan şirkete, oyunculara, dağıtımcılara ve devlete bir artısı olmasını bir yana bırak direk olarak PKK ve diğer yasa dışı örgütlerin ve mafyanın yan gelirini sağlayarak ülkeye zarar vercek, hem de kaliteli olcak. Ohhh beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Artık kopya devri kapanıyor... Yavaş yavaş zihinlerimizi de uydursak iyi olacak, yasalarla AB üyesi olunmaz... edit: artık orjinal dvd ler daha kısa sürede çıkıyor ve paran fazla yoksa kiralama yöntemiyle seyretme olasılığın var böylece ghaldszar ın bahsettiği olumsuz olayraın içinde bulunmassın. [Bu mesaj Fegro tarafından 27 Mayıs 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yani kopya almak rahat bisey ama sif kekolara yesil akisindan yapmiyorum kardesim alicam dvdrw kiralayip kendim kopyaliycam 20 tanede cikar parasi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya orjinal dvd kiralayan bi yer yok ankarada bulamadım.satılyıor da kiralayan yok.3 tane starwas dvd kiraladım abi sound dolby resme ya...nasıl kıl oldum anlatamam.orjinal kiralanan bi yer olsun vallaha kayıt olcam ya.DVD demek digital video direct or digital video driver. ama bu korsan dvdler non digital video resmen.videolar hadi net diyelim de ses kardeşim ya ses.en ööenmlisi.centerdan konuşma sesleri gelcek.sonra diğerlerinden de actiom sesleri zart zurt.ben anladım abi bizim millet biraz duyarsız.sesle ilgilenen yok.görüntü ayna gibi olsun bide alt yazı olsunda okuyalım şekli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hoca sen hangi Ankaradan bahsediyorsun ankarada her köşe bucak dvd kiralama yeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 dts rullaz[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 dvd bizi bozar alıcaksın bi sinema projektörü filmini paşa paşa alıcaksın makarada tırrrrr izliceksin cillop gibi sonra eve milleti çağırıp parasınıda çıkarıcaksın:P sonra iş büyücek aa sinema[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Azmodai, 27 Mayıs 2004 23:24 tarihinde demiş ki: 4. Bahcelievler 7 . caddede bitpazarinin yaninda bir yer var orasinda orjinal kiraliyor. kisaca biraz gozleri acmak lazim :) evet bende oradan alıyorum 5+1 destekliyor zaten hepsi,kalitelide oluyor başlangıçta 40mil veriliyor sonra her değişim 3 milyon.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ben ters bi yerde oturuyorum çiğdem 100.yıl gibi.bahçelide 7.caddede olan yeri biliyorum ama orası sadece satıyor sanıyorudm.bi gidiyim konuşiyim.hep orijinal sanırım? matrix gibi fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bu DTS tam olarak nedir ya? bende onu seçince ses gelmio herhalde bendeki alet desteklemio 5.0 war bende sabvufır yok sony nin bi müzik seti 3 yıl öncesinin modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar