Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cryostasis


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

http://www.cryostasis-game.com/

Rus oyunu,
1981yılında buz kırıcı gemisi North Wind kuzey kutbunda parçalanır. Alexandar Nesterov isimli meteorolog bu olayı araştırması için görevlendirilir. Aslında FPS uygun bölüm mü karar bile veremedim. Oyun içi videoları izlediğinizde adventure olayına da hafiften göz kırptıklarını görüyoruz. PhysX motoru bigzel kullanılmış. Aslında oyunun geliştirilmesine çoook önceleri başlamışlar ve her rus oyununda olduğu gibi bitirilmesi uzun sürmüş. Neyse ki duke nukem kadar uzun değil :)

puanları çok kötü değil. hatta oyun inceleme sitelerinin verdiklerinin puanların ortalaması 7,25 falana yakındır. hoş bir oyuna benziyor.

oyunla ilgili en büyük eleştri (aslında benim hoşuma giden bu kısmı oluyor) standart insan azmanı fps tipinde olmayan, hatta ilk kısmı yavaş biroyun olması. her geleni geçeni kafasını kopardığımız bişi değil sanırım. ^_^ hmm bi de şunu atlamışım. ölülere dokunup nasıl öldüklerine dair flashbackler yaşıyoruz. böylece olaya neyin sebep olduğunu anlamaya çalışıyoruz

oynamış olan var ise daha doğru ve detaylı bilgileri verir herhalde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bitirdim geçenlerde bunu, flashbackler falan gayet güzel, bazıları çok hoş düşünülmüş fakat oyun yapı itibariyle çok tekrar ediyor kendini. sürekli olarak ölü bul, flashback deki bulmacayı çöz, kendi zamanına dönünce düşmanlar saldırsın şeklinde tekrarlıyor. gerçi hikayesi falan gayet ilginç, gayet zevkle oynadımda ama sürekli aynı şeyi yapmak sonlara doğru sıkmaya başladı işte. 10 üstünden 7-7,5 falan verirdim ben de.
oyunun yavaş olması da bir sıkıntı deil bence, gayet güzel yedirilmiş, diğer fpsler gibi deil evet kendi tarzı var.

he ayrıca oyunun sonuna olanlara bir anlam veremedim, anlayan varsa spoiler içinde yazarsa mutlu olurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...