Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.1 Uvey Evlatları -Mage-Warrior


Sleeper

Öne çıkan mesajlar

kimseler ne mage ne de warrior hakkında 3.1 baslıgı acmamıs
warrior u anlarım aglamaktan goz pınarları kurudu warrior ların hayatlarına bir sekilde devam ediyolar da mage niye hic yok mage i de mi oynayan kimse kalmadı : )
arkadaslarla eglencesine mage kasıyoruz pvp icin 4 5 mage bg larda esicez ama mage degisiklikleri ile ilgili yazı yok : )

yazmak isteyen ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ağlayan warrior mu? evt fury warrior nerf yedi ama arms warrior da güzel bufflandı gecen secon 2.1 k rating yapan warrior arkadaşım su an cok memnun halinden 2300 civarı dolasıolar, pve içinde arms oldu zaten öle cok ağlancak bi tarafı olduğunu zannetmiyorum warriorun. mage i bilemem gerci :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mage'in ağlıyacak bir durumu yok. TBC faciasından sonra her durum güzel geliyordur mage'lere.

Birde mage biraz tuhaf bir hal aldı. Bu güne kadar hiç olmadığı kadar çok gear ile artıyor gücü. Eskisine nazaran kat kat fark ediyor itemler. Rogue'ya benzemeye başladı bu konuda. Daha ulduar başında 25 mandeki ortalama critler %70'e dayandı.

Ulduar farm modunda itemler 239 levellara yükseldikçe, bu değerler %80 leri de geçicektir. O sebeple mage'ler hallerinden şikayetçi değildir sanıyorum. En azından gelecek umut verici.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...