Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 kimseler ne mage ne de warrior hakkında 3.1 baslıgı acmamıs warrior u anlarım aglamaktan goz pınarları kurudu warrior ların hayatlarına bir sekilde devam ediyolar da mage niye hic yok mage i de mi oynayan kimse kalmadı : ) arkadaslarla eglencesine mage kasıyoruz pvp icin 4 5 mage bg larda esicez ama mage degisiklikleri ile ilgili yazı yok : ) yazmak isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ağlayan warrior mu? evt fury warrior nerf yedi ama arms warrior da güzel bufflandı gecen secon 2.1 k rating yapan warrior arkadaşım su an cok memnun halinden 2300 civarı dolasıolar, pve içinde arms oldu zaten öle cok ağlancak bi tarafı olduğunu zannetmiyorum warriorun. mage i bilemem gerci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Bi siz aglamadınız die canınız cekti di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mage'in ağlıyacak bir durumu yok. TBC faciasından sonra her durum güzel geliyordur mage'lere. Birde mage biraz tuhaf bir hal aldı. Bu güne kadar hiç olmadığı kadar çok gear ile artıyor gücü. Eskisine nazaran kat kat fark ediyor itemler. Rogue'ya benzemeye başladı bu konuda. Daha ulduar başında 25 mandeki ortalama critler %70'e dayandı. Ulduar farm modunda itemler 239 levellara yükseldikçe, bu değerler %80 leri de geçicektir. O sebeple mage'ler hallerinden şikayetçi değildir sanıyorum. En azından gelecek umut verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Başlıkta Üvey evlatı görünce çok zayıfız yakınması sezinledim bir an WTF diye geliyordum hehe. S6'de 239 dpsler alındıktan sonra warrior druid dominationa hazır olun millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 mace stun olmadan critterleri domine etsin warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bladestorm ile saniyede 5k vurarak domine edebilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 1 ay içinde Turtle yapmayı bilen Warrior Druidin tek counterı dotter classlar olacak, üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 warrior hayata döndü bence 3.1le arenada. mage rogue oynuyoruz ve karşıda warrior varsa tek dikkat ettigimiz şey warriorun bladestormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Saçma sapan konular açmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar