Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genelkurmayın 29 nisan brifingi

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

cidden dufrasne, vermek istediğin mesajı anlamadım ben, dinci başbakan oluyosa terörist başbakan da olsun mesajı mı

yoksa bak siz buna kötü diyosunuz ama sizinki de kötü haa mesajı mı? tayp fotosu koymana gerek yoktu emin ol insanların onun hakkında olumsuz düşünmesi için. ayrıca hakkaten çikolata nehirleri ve sucuk ağaçlarının olduğu, ortadünyanın güneyinde bi ülkede yaşadığını düşünüyorum burada değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Tayyip'in bu fotoğrafından sonra siyasi hayatı tehlikeye girmiyorsa, DTP'li milletvekilinin de girmemeli vermek istediğim mesaj bu. Adil bir düzen olur, insanlar zamanında yaptığı şeyler için yargılanırlar PKK'lısı da, şeriatçı milliyetçi katili de. Ama hukukun sadece egemen sömürgecilerin haklarını savunduğu bir zamanda o hukukun geçerliliğini hepimiz sorgulamalıyız. Ama öyle bir düzen ki hukukun geçerliliğini sorgulamak da hukuk tarafından suç kabul ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mühimmat için yorum yapmıyor , envanterde olmayan silahların bazılarının emniyette de varlığından bahsediyor ama aynı zamanda yurt dışında da var diyor. Bu da seri no ile ortaya çıkacak birşey.

Sonuçta bu "silahların , özel durumlar için işgale karşı ordu tarafından gömülmüş olan gizli silahlar" diye komik şekilde dile getiren bazı medya kuruluşları ve forumdaki arkadaşlara cevap oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hava civa konuştu en çok şey dikkatimi çekti

itirafçının sölediklerini hergün yayınlayan gazeteler
hergün silahlarla ilgili haber yapanlar yanlış yapıyorsunuz diyip

bu davayı atatürkçülüğe rejime karşı gbi gösteren gazete ve gazeteciler dalga geçip sulandıran gazetecilerede bu tarz haber yapmasın falan dememesi bitirdi beni

Demokrasi diyorda hangi demokrasi?beğenmeyince bildiri yayınlayıp ' ayagınızı denk alın' mantıklı demokrasiyemi bağlılar?
bkz: 27 nisan 2007 e muhturası
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Mühimmat için yorum yapmıyor , envanterde olmayan silahların bazılarının emniyette de varlığından bahsediyor ama aynı zamanda yurt dışında da var diyor. Bu da seri no ile ortaya çıkacak birşey.

Sonuçta bu "silahların , özel durumlar için işgale karşı ordu tarafından gömülmüş olan gizli silahlar" diye komik şekilde dile getiren bazı medya kuruluşları ve forumdaki arkadaşlara cevap oluyor.
bunun silahların seir numaraları ile çıkmayacağını da açıkladı ama. silahların seri numaralarının, "üretim serisi"ne ait olduğunu, ve o seriden 3300 silah olduğunu, bunların 3000'inin eminyete, 300'ünün tsk'ya ait olduğunu söyledi.

emniyet hani.

içişleri bakanlığı.

ayrıca asker, demokratik bir kurum değildir. her askeri kurumda hiyerarşi vardır. fakat, demokrasilere uygun davranması gerekir. yoksa ülkemizde çok güzel olan elleri kaldırma demokrasisi yok askeriyede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...