Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 dufrasne said: Pardon onlar değişmişti değil mi? ama onlar hic degi$medi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Onlar değişmeDİ diyorsun bu yolladığın fotoğraf kaç senelik? 1993 senesinde çekilmiş. Bak bak bende de eski bir resim var ekeoekeoeki Bak Erdoğan'ın bu resmi yayınlanıyor Erdoğan ne yapıyor? Gazeteciye haciz gönderiyor. http://www.medyafaresi.com/index.php?cid=20&hid=1745 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 tayyibe laf yok, haddini a$ma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ne guzel memleket lan, seyhciler basbakan, teroristler millet vekili, harbiden ozgurlugun bokunu cikarmisiz haberimiz yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 cidden dufrasne, vermek istediğin mesajı anlamadım ben, dinci başbakan oluyosa terörist başbakan da olsun mesajı mı yoksa bak siz buna kötü diyosunuz ama sizinki de kötü haa mesajı mı? tayp fotosu koymana gerek yoktu emin ol insanların onun hakkında olumsuz düşünmesi için. ayrıca hakkaten çikolata nehirleri ve sucuk ağaçlarının olduğu, ortadünyanın güneyinde bi ülkede yaşadığını düşünüyorum burada değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Tayyip'in bu fotoğrafından sonra siyasi hayatı tehlikeye girmiyorsa, DTP'li milletvekilinin de girmemeli vermek istediğim mesaj bu. Adil bir düzen olur, insanlar zamanında yaptığı şeyler için yargılanırlar PKK'lısı da, şeriatçı milliyetçi katili de. Ama hukukun sadece egemen sömürgecilerin haklarını savunduğu bir zamanda o hukukun geçerliliğini hepimiz sorgulamalıyız. Ama öyle bir düzen ki hukukun geçerliliğini sorgulamak da hukuk tarafından suç kabul ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 İki ucu *oklu değnek.Zaten aynı babanın çocuğu dtp de akp de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yani asker diyorki silahlar emniyetin bizim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ehehe emniyetin ustune birakmis adamlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mühimmat için yorum yapmıyor , envanterde olmayan silahların bazılarının emniyette de varlığından bahsediyor ama aynı zamanda yurt dışında da var diyor. Bu da seri no ile ortaya çıkacak birşey. Sonuçta bu "silahların , özel durumlar için işgale karşı ordu tarafından gömülmüş olan gizli silahlar" diye komik şekilde dile getiren bazı medya kuruluşları ve forumdaki arkadaşlara cevap oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 daha nedicek be "bugüne kadar bulunan 45 silahın hiçbirinin TSK envanterine kayıtlı olmadığını söyledi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 dufrasne yalnız pkk dediğin,sol ve komünist ideolojiyle içiçe ve solcuların tr deki mao su perinçekle kolkola bir öcalan portreside var o saydığın milliyetçi şeriatçı kadroların tam tersi yani, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Genelkurmay başkanımız şöyle bir şey daha söyledi "Boş lav mühümmatını gömmek bana çok anlamsız geliyor.." "Bazı iddaların gizli tanık ifadelerine dayandırılması düşündürücü.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hava civa konuştu en çok şey dikkatimi çekti itirafçının sölediklerini hergün yayınlayan gazeteler hergün silahlarla ilgili haber yapanlar yanlış yapıyorsunuz diyip bu davayı atatürkçülüğe rejime karşı gbi gösteren gazete ve gazeteciler dalga geçip sulandıran gazetecilerede bu tarz haber yapmasın falan dememesi bitirdi beni Demokrasi diyorda hangi demokrasi?beğenmeyince bildiri yayınlayıp ' ayagınızı denk alın' mantıklı demokrasiyemi bağlılar? bkz: 27 nisan 2007 e muhturası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 içeriği hakkın da konuşmayacağımda amma velakin bıkbık yapmadan önce söylermisin emuhturayı yayınlayan kişi görevdemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 e muhtaranin yayınladıgı zaman karakuvvetleri genel komutanı olan şuan genel kurmay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yapma ya ast-üst ilişkisi var biliyorsun bildirinin net sitesdinde yayınlanmasını onaylabilecek tek bir isim var. oda KKK değil ordu yanlısı değilim e muhturayı hoş bulmadım ama sadece argüman üretmek için ottan boktan argüman üretmekte komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 abi allah aşkına tr de adam gibi ast üst ilişkisi varmı? ordu öteden beri üstü olan hükümete itaat ettimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 lakin genel kurmay başkanı dururken bir KKK muhıra yayınlayabilirmi akılna sığıyormu bu? saçmalama lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yok ben o yayınladı demedim.görüş birliği vardır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hilmi ozkok onay vermedigi icin darbe yapamiyanlar anlatilir hilmi ozkok alkislanir, e muhtirayi onlemedi diye kara kuvvetleri komutanini suclalar filan isine gelince itaatkar gelmeyince basinabuyruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yahu TSK'ya demokratik bir kurum diyebilecek kadar aval insanların olması beni çok üzüyor. Bazı gerçekleri farketmek için kafanıza postal mı yemeniz gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bırak onu, bu ülkeyi 5-10-20-50 sene veya süresiz olarak tsk yönetmeli diyen insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 düşünsene g*tündeki dondan ayandaki çorapa kadar alcan sonra gelcek kalk üleyn ben oturcam o koltuğa dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Horizon said: Mühimmat için yorum yapmıyor , envanterde olmayan silahların bazılarının emniyette de varlığından bahsediyor ama aynı zamanda yurt dışında da var diyor. Bu da seri no ile ortaya çıkacak birşey. Sonuçta bu "silahların , özel durumlar için işgale karşı ordu tarafından gömülmüş olan gizli silahlar" diye komik şekilde dile getiren bazı medya kuruluşları ve forumdaki arkadaşlara cevap oluyor.bunun silahların seir numaraları ile çıkmayacağını da açıkladı ama. silahların seri numaralarının, "üretim serisi"ne ait olduğunu, ve o seriden 3300 silah olduğunu, bunların 3000'inin eminyete, 300'ünün tsk'ya ait olduğunu söyledi. emniyet hani. içişleri bakanlığı. ayrıca asker, demokratik bir kurum değildir. her askeri kurumda hiyerarşi vardır. fakat, demokrasilere uygun davranması gerekir. yoksa ülkemizde çok güzel olan elleri kaldırma demokrasisi yok askeriyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar