Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 kullanmak isteyen varsa bugün bana öm atsın. öğleden sonra kart ödemesi yapmayı düşünüyorum. ama TR olmuyor adresi EU olan birisi lazım. Offer a former player 10 days free play to come back and try World of Warcraft and you could get 30 days FREE play! Açıldı.. ilgiye teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ya bu türklere olmuyor diye biliyodum yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Karag8z said: ama TR olmuyor adresi EU olan birisi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 kim aldı beleş 30 günü. kaçırdık tüh. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 tüh benim de eu ydu adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Tüh atardım ne güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 benim girdigim adres CA 90401 bana da olur mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ne mantıksız bi iştir, blizzardın Türkiye kısıtlamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 blizzard'ın türkiye sınırları içerisinde herhangi bir bürosu vs olmadığından kaynaklanıyor olabilir. Sonuçta adamlar bize bir ürün satıyor ve bildiğim kadarıyla ödediğimiz 12.99 üzerinden hiçbir vergi vermiyor. bu yüzden de bu tip kampanyalar vs başlatamıyor olabilir. her avrupa ülkesinde de açık değil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 peki adres değişikliği yapabilme imkanımız var mı? avrupada oturan bir arkadaşımı falan göstersem adres olarak. ablama account almayı düşünüyorum da friend account olayıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 evrakta sahteciliğe girer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 neler yapanlar var. iki erkek nüfus cüzdanını faxlayıp evliyiz diye göstererek accounttan char transfer falan yapan peheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bu olayin neden bizde gecersiz hale geldigini hatirlayan/bilen var mi? eskiden gecerliydi cunku, kullandim ben de TRdeki 2 arkadasa tee tbcyi ilk aldigimizda karimla bana kisa zaman sonra kapattilar ama bizim memlekete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Promosyon bilmemne yasaları nedeniyle olmuyor diye biliyorum ben. Bu arada acc.ının adresini yurtdışındaki bir adresle değiştirmek istersen blizzard senden oraya taşındığına dair belge + pasaport copysi istiyor. Ama acc.ı açarken yurtdışında bir ülke seçerseniz np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 o zaman bekle beni avusturya geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ticaret engelleri yüzünden olabilir blizzardın bütün kampanyaları AB tic anlaşmaları çerçevesinde ama türkiye ab entegrasyonu içinde olmadığı için bu tür promosyonlardan yararlanamıyoruz sadece aet içinde olouğumuz için ortak gümrük tarifesi durumu var aynı sebepten ötürü wow un turnuva sunucularına katılamıyoruz ortada bir para ödülü var ama onların vegilendirme sisitemi ile bizimki farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar