Buyse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 şimdi sorunum şu aslında 8500gt kullanıyorum bugün format attım driverları yükledim sorunsuz çalışıyor ancak nvdia nın ayar menüsünde 3d ayarları yok. acaba sorun nerde? directx 9.0c yükledim. ancak bi oyuna girerken dll eksik hatası vs verdi onu ayrıca yükleyip windowsa atınca normal çalıştı. acaba directx de mi bi sorun var. tekrar yükleyeyim diyorum. direct x i indirip deniyorum ama zaten yüklü diye yüklemiyor yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 9.0c'nin iki surumu var galiba. ondan bir sonra cikani yuklemen lazim sanirim. oyle abuk subuk bir sorun vardi directx ile.. tam hatirlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 mart 2009 sürümü buldum düzgün yüklendi sanırım bu sefer de nvidia nın driverı indiriyorum bakalım. 3d ayarları olmadan neyleyem ben ekran kartını. hoş oyunlarda sorun yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hallettim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 şöyle birşey vardı: http://forum.paticik.com/read.php?6,959002,959019#msg-959019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar