karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 -What does it make if you divide an apple's perimeter with its diameter? -apple pie (perimeter: çevre diameter: çap) iyi bi espri deil ama şirin yani :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 28 Mayıs 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 abi niye böyle yayınlıyosunuz? herkesin ingilizcesi yok ve anlayabilmek zorunda deil benim ingilizcem olmasına rağmen anlayamadım bi b.k :) lütfen türkçe yazarmısın? ok ok anladım neyse sözüm geri :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 28 Mayıs 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
damar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 helal olsun delikanlı fıkramsı bişiymiş matemetikten...[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 damar sen cozmuzsun olayi, tedrisati iyi benimsemissin[signature][hline]
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 elmanın çevresi mi olur be[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bir elmanın çevresini çapına bölersek ne olur? Cevap:Apple pie[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 abi ama türkçeye çevirirsen espri anlamını yitiriyo... çünkü ingilizcedeki sesteşlikten kaynaklanan bir espri...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 o da doğru ama böyle şeylere dikkat etmek lazım sen haklısın ama bazı adamlar sırf ukalalık olsun diye yapıyo onlara sinir oluyom...![signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 karpuzun ikinci mesajı sayesinde anladım espriyi böeeh dedim direk[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia
Öne çıkan mesajlar