pharuck Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Herkese selamlar, adim, nickimden belli oldugu uzere Faruk. genel olarak soz hakki isteyecegim konular sinema ve yazilim olacaktir. sinefil sayilmam ama hobi olarak cekim tekniklerine hakimim, plato bulma konusunda da deneyimliyim... 1950-1980 arasi hollywood filmlerini baya yakindan tanirim falan felan... gelirimi yazilim sektorunden sagliyorum. freelance olarak calisiyorum. mezuniyetim ertesinde (london metropolitan university)ogrenciligim suresince full-time calistigim sirketlere disardan destek veriyorum. hakim oldugum diller php ve asp .net. rdbms: sql, mysql, oracle. web server: apache,iis. bu konularda vakit buldukca elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisacagim. yeni birsey ogrendigimde mudanasizca sizinle paylasacagim. paticik.com un sade ve kullanisli tasarimini gercekten takdir ediyorum. turkiyede aktif faaliyet gosteren forumlar icersindeki ilk uyeligim burasi. henuz fazla irdelelememis olsamda reklam almadiklarini gordum. maddi cikar gozetmeyen bir forum mu diye suan icin merak etmekteyim. iyi gunler, saglikli gulusler dilerim.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bana göre erken kaçacan gibi... ama olsun. oj geldin... tanışalım. ben eregorn2 (1 yörüngede, patinin uydusu olarak iş yapıo). bunlarda benim 3 noktalarım "..."... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 /hi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 A-ha yeni pati... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hoşgeldin. cüceyim ben. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharuck Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 eregorn2 said: bana göre erken kaçacan gibi... ama olsun. oj geldin... tanışalım. ben eregorn2 (1 yörüngede, patinin uydusu olarak iş yapıo). bunlarda benim 3 noktalarım "..."... star wars terminolojisinden feyz alarak su suali sorarim: imparatorluga ait bir uydu musun, yoksa death star gibi ayrilikcilara mi hizmet ediyorsun. : ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 - Merhaba, Neyim ben?? + lemur? - o_O? + koala?? - o_O! +lemüür? -T_T Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharuck Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 dasaaa said: - Merhaba, Neyim ben?? + lemur? - o_O? + koala?? - o_O! +lemüür? -T_T hep sansargillerden kürkü çok beğenilen bir memeli olmak istedim ve vizon oldum. ciddiyim evrim gecirdim. konusamiyorum. o sebepten interaktif ortamlardan klavyenin tuslarina patilerimle vurup siz primatlarla iletisim kuruyorum can sikintimi bir nebze olsun boyle gideriyorum. : ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 imparatorluk yara ayrımcı dinlemem hepsini doğrarım... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 eregorn u ergenekon die okudum bi an... wtf??? hoş geldin.. yok yok ben hisssettim sen burada kalıcı olacaksın... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ergenekonun gizli ajanıyım ben :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 selam, paticik geçimini gold üyelik satarak sağlıyo sanırım. çok güzel giriş yapmışsın bu arada, kızım olsa al evlen derdim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 pati cvyle mi üye alıyo artık sfdsf hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharuck Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 KillJoy said: eregorn u ergenekon die okudum bi an... wtf??? hoş geldin.. yok yok ben hisssettim sen burada kalıcı olacaksın... hosbulduk, kalici olup olmamam tamamiyle etkilere verilen tepkilerle alakali. beklentim yok bu ortamdan son derece pozitif bir atilimda bulunsamda gidisatin yabacisi oldugumdan suan icin notrum. en net anlatimla uzun bir yolculuga cikmak icin otobuse biniyorum ama arkamda ki cocuk aglarsa hemen inebilirim : )) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 peki dağın başında inersen bidaha otobüsü nerden bulacaksın. yok ya iyi burası başta ben de sevmiyodum da sonra içim ısındı. :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bence sen buraya aitsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 tartışmalara girme konu dışından uzak dur , kimseden ayar alıp , ayar vermemeyi başarırsan bu sevimli kişiliğinle kalıcı olabilirsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharuck Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 fede said: peki dağın başında inersen bidaha otobüsü nerden bulacaksın. yok ya iyi burası başta ben de sevmiyodum da sonra içim ısındı. :D : ) yok o kadar mantiksiz kararlar vermem hem cocuk dedigin bi otobus hareket ettiginde aglar sonra alismazsa sehirden cikmadan inme firsatin olur.. : ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 nickinden anlaşılmıyo ki faruk olduğun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharuck Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kazımkarabekir said: tartışmalara girme konu dışından uzak dur , kimseden ayar alıp , ayar vermemeyi başarırsan bu sevimli kişiliğinle kalıcı olabilirsin sevimli sifati icin tesekkurler.: ) hakim oldugum konularda tartismayi makul buluyorum, zira tartisma ortaminin bir cok yazili ve gorsel dokumandan daha faydali oldugunu dusunuyorum. beyin noronlari daha fazla calisiyor, bilginin ispatini daha net ifade etme becerisi kazaniyorsunuz. ancak insanlarin olay durum yada kavramlar uzerine yapmis olduklari yorumlara ayar vermek tarzim degil. zaten bu ancak yakin arkadaslar arasinda zevk olsun diye gerceklestirilen bir tutum. o sebepten tanimadigim insanlarin canlarini sikmak gibi bir eylemi gerceklestirebilecegimi zannetmiyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Hoşgeldin Pharuck :). Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 merhaba cüceyim ben konusaan cüceyim ben geldi ilk aklima fekat cvniz keyifliymis, biz sizi arariz! hosgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 karalam defterinde takıl sen... sana uygun gibi. izin verdim ben :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 slm, hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Çok mahalle baskısı yaptık reklam alalım, parasıyla alem yapalım vs vs diye ama Olmadı. Bu arada F yerine PH kullanman da hollywood etkisi mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.