Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba, Neyim ben??

pharuck

Öne çıkan mesajlar

Herkese selamlar,

adim, nickimden belli oldugu uzere Faruk.

genel olarak soz hakki isteyecegim konular sinema ve yazilim olacaktir.

sinefil sayilmam ama hobi olarak cekim tekniklerine hakimim, plato bulma konusunda da deneyimliyim... 1950-1980 arasi hollywood filmlerini baya yakindan tanirim falan felan...

gelirimi yazilim sektorunden sagliyorum. freelance olarak calisiyorum. mezuniyetim ertesinde (london metropolitan university)ogrenciligim suresince full-time calistigim sirketlere disardan destek veriyorum.

hakim oldugum diller php ve asp .net.
rdbms: sql, mysql, oracle.
web server: apache,iis.

bu konularda vakit buldukca elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisacagim. yeni birsey ogrendigimde mudanasizca sizinle paylasacagim.

paticik.com un sade ve kullanisli tasarimini gercekten takdir ediyorum. turkiyede aktif faaliyet gosteren forumlar icersindeki ilk uyeligim burasi. henuz fazla irdelelememis olsamda reklam almadiklarini gordum. maddi cikar gozetmeyen bir forum mu diye suan icin merak etmekteyim.

iyi gunler, saglikli gulusler dilerim..
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:
bana göre erken kaçacan gibi... ama olsun. oj geldin... tanışalım. ben eregorn2 (1 yörüngede, patinin uydusu olarak iş yapıo). bunlarda benim 3 noktalarım "..."...

star wars terminolojisinden feyz alarak su suali sorarim: imparatorluga ait bir uydu musun, yoksa death star gibi ayrilikcilara mi hizmet ediyorsun. : )
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
- Merhaba, Neyim ben??
+ lemur?
- o_O?
+ koala??
- o_O!
+lemüür?
-T_T

hep sansargillerden kürkü çok beğenilen bir memeli olmak istedim ve vizon oldum.

ciddiyim evrim gecirdim. konusamiyorum. o sebepten interaktif ortamlardan klavyenin tuslarina patilerimle vurup siz primatlarla iletisim kuruyorum can sikintimi bir nebze olsun boyle gideriyorum. : )
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:
eregorn u ergenekon die okudum bi an...
wtf???

hoş geldin..

yok yok ben hisssettim sen burada kalıcı olacaksın...

hosbulduk, kalici olup olmamam tamamiyle etkilere verilen tepkilerle alakali.

beklentim yok bu ortamdan son derece pozitif bir atilimda bulunsamda gidisatin yabacisi oldugumdan suan icin notrum.

en net anlatimla uzun bir yolculuga cikmak icin otobuse biniyorum ama arkamda ki cocuk aglarsa hemen inebilirim : ))
Sosyal ağlarda paylaş

kazımkarabekir said:
tartışmalara girme konu dışından uzak dur , kimseden ayar alıp , ayar vermemeyi başarırsan bu sevimli kişiliğinle kalıcı olabilirsin

sevimli sifati icin tesekkurler.: )

hakim oldugum konularda tartismayi makul buluyorum, zira tartisma ortaminin bir cok yazili ve gorsel dokumandan daha faydali oldugunu dusunuyorum.

beyin noronlari daha fazla calisiyor, bilginin ispatini daha net ifade etme becerisi kazaniyorsunuz.

ancak insanlarin olay durum yada kavramlar uzerine yapmis olduklari yorumlara ayar vermek tarzim degil. zaten bu ancak yakin arkadaslar arasinda zevk olsun diye gerceklestirilen bir tutum. o sebepten tanimadigim insanlarin canlarini sikmak gibi bir eylemi gerceklestirebilecegimi zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...