Overseer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 küçük bi ameliyat geçirdim üzerinize afiyet. eve hapsolmuştum. üstüne bir de hastalık kombosu çektim. halen de çıkamıyorum ve bu ızdırap içerisinde geçen yıllar beni çok yordu. yardımınız lazım azcık. şimdi bi 25 günüm var yaklaşık yaylalarz yaylalarz demeden önce. bana bu süre içerisinde öğrenebileceğim, uzun soluklu, ucuz, evdeki malzemelerle yapılabilecek, ölçülerin bardakla, kaşıkla olduğu bir hobi fikri vermenizi rica edicem. öyle bişiy olsun ki, helsinki, beijing, seoul, leningrad, hakkari demeden yurt ve cihanın dört köşesinde zahmetsizce uygulayabileyim. ayrıca öyle sofistike ve akıl isteyen bir şey olsun ki gri hücrelerim birbiriyle kavga etsin, o sinaps senin bu transmisyon benim kaynaşsınlar. var mı böyle birşey? tenks in edvens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Overseer said: evdeki malzemelerle yapılabilecek, ölçülerin bardakla, kaşıkla olduğu bir hobi fikri vermenizi rica edicem. abi bu tanıma sığan bi yemek yapmak var bir de ev yapımı bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 aheauhauheah yani ucuz olsun, "xx ürününü sadece himalayalardaki şu şu kırtasiyeden yücel abiyi bul onda süper angxitäär macunu var onla yabışır anca" tarzı şeyler olmasın demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 abi insan bunalınca ne yaparsan yap tatmin etmiyor, hobiyi içinde arıcan gerisi hikaye. veya; SIKMA TATLI CANINI OKŞA PATLICANINI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yabamıyom origamiler yabışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Öyle şey bulabilen banada söylesin. Ha, netten Go öğrenip oynayabilirsin. Askerde zerre işine yaramaz ama hem zevkli hemde kafa çalıştırıcı. Nerden estiyse banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 http://www.devletsah.com/ Gir yemek öğren... Mükemmel bi kadın... Acayip stres aliyor. Şu sıralar bunu uyguluyorum ben. Ama önce ana yemekleri, ne biliyim, patates yemekleri, pırasa yemeklerini felan öğren... Sonra askerde AHÇIYIM de, gir yemekhaneye, ver şapı, ver şapı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar