Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendini kopek sanan kedi

nuki

Öne çıkan mesajlar

mtv the osbornes show'da kediyi gondikleyen bi köpek görmüştüm, yine o tür bi vaka olabilir mi ki acep? (vaka-i hayriye)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 27 Mayıs 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o hırlama olayı cok guzeldir :)

özellikle et (ciger falan degil kırmızı et) falan yerken hafiften dokunucaksın hemen dizel kamyon motoru gibi bi ses çıkarıyo eheh

he bu arada köpek kovalama olayı şöyleydi :)
bizim apartmanın arka bahçesine baglı bi sürü bahçe var sanki yarım ada gibi :) neyse komşunun köpegide büyük olan bahçede dolaşırken bizim manyagı görüyor ehe bizim manyakta tıslıyo buna ( annem anlattı) hayvan biraz geri çekilince kovalamaya başlıyo lol

şu anda 7 yaşında ve rütbeleri var :)) ( yılda bir kulagında bi yırtıkla gelir orası ufak bi kesik olarak kalıyor) 5 rütbeli benim kedim eheh 3 bir kulagında 2 de digerinde

evde tut demeyin 2 gün tuttuk hayatımızı zehir etti :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük bone. küfürlü chat.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bi köpeğim vardı koli cinsi bide komşunun kedisi.ama nası kedi adı tarçın(isim bulamayanlara) hayvan gibi bi sarman.
ben köpeği gezdirirken elimden kaydı bunun zincir kedide mazı bitkileri var onların önünde oturuyo hiç tınlamıyo 30 metre mesafe var benim boni bunu görür görmez son sürat bi pati koydu yere direk bunun üstüne nası kedi bende anlamadım yerinden kalkmadı tek hareket yaptı *!KIHHHH* diyerekten patisinin birini hafifçe kaldırdı benim köpek abs ile 1 metre kala durdu havlamaya başladı kedi bidaha Kıhladı bu korktu.sarman sona yavaş yavaş uzaklaştı.yemin ediyom küfretmiştir içinden kedi salak şeyler diye..[signature][hline]i love this game!

[Bu mesaj Fistan tarafından 27 Mayıs 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuki, 27 Mayıs 2004 15:28 tarihinde demiş ki:
benim kedim kendini kopek sanıyorya
kopekle benzer yaptığı haraketler:
1. yorulduğu zaman ağzını açıp kopek gibi nefes alıyor
2. yüzümüzü yalayıp duruyo.
3. tırmalamaktan çok isirıyor
4. geçen gün toiletden su içerken yakaldım.
yorumlarınız bekliyorum sizce kendini kopek mi sanıyor

bende bundan bi tane istiyorum :lol:[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya o kapı açma falan normal şeyler heralde. bizimkide çatlak yani kapı açmadan, sabah uyanma saatine yakın tepende bitip hoplayıp zıplamasına kadar birçok anormallik var.
sonra yüzünü falan yalamasına gelince kediler sadece kardeşlerini ya da yavrularını yalarlar. bu da seni de öyle gördüğü anlamına gelir. ki benim en sevdiğim özelliğidir. vay be bu hayvan beni seviyo dersin. mesela bizimki de saç hastası. koltuğun tepesine çıkar bir kendisi yalanır bir beni yalar.
hayvanlar dışarı çıkamadıkları için (en azından bizimki 2 aylık halinden beri veteriner-ev seferleri dışında dışarı çıkmadı) seni çok benimsiyo, ve belki de bu kısmi dayatmayla kediler nankördür, insanı sevmez laflarını boşa çıkarmış oluyorsun.
geçen sene 1 haftalık tatil sırasında bizimkini yanımıza alamadığımızdan anneannem iki günden bir bakmaya geldi ve hayvan kapıda bekliyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şey diycem inanmıcaksınız

Eski mahallemizde bir komşumuzun kedisi vardı . Ben bunlara ilk gittiğimde nereye sıchıyor bu dedim kum leğeni falan yokmu diye sordum. Sora yok klozete ediyor bu kakasını dedi yuh dedim dalga geçtim ciddiye almadım . Biz bilgisayar oynarken kedi bi ara ayaklandı gidiyor bu dedi gel. biz kediyi takip ediyoruz uzaktan . kedi banyoya girdi kapıyı araladık baktık biz alafranga klozate bacaklarını x şeklinde açarak oturulacak yerlere dayıyodu. vede direk etti kakasını ben ohara diyerekten kaldım orda.[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 27 Mayıs 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
ben bu topikten şunu annıyorum kedi besleyenden çok kedi beslediğini sanan var paticikte..abi hepsinin birer köpeği var resmen..

bencede :D

said:
Silthanas, 28 Mayıs 2004 19:34 tarihinde demiş ki:
bu yine normal ya..

okulda kendini insan sanan ayilar war..

:lol:[signature][hline]faciaya son 22 gün..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...