tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 eh o kadarr fm oynuyorsun bat ; sivok ortasaha oynamıyor zaten o durumda , 3lü defansın ortasında oynayıp orta sahaya destek veriyor :) bizim türk medyası futboldan pek anlamadığı için , salak saçma taktikler yazıyolar :) ayrıca dediğin doğru , sivok yerine cisse oynamalı bu maç. fenerbahçeye ilk yarım saat pençemizi gösterip sindirmemiz lazım ; diğer maçlar gibi önce bekliyim sonra yatıyım yapamayız bu maç. gerçi boşuna konuşuyouz , yunus yıldırım alıcak maçı nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 sinad said: içten fethetmesi dediği şeyde yeni açığa 150fenerlinin girmesi. Yeni açıktada benim gibi tipler olur. Herif fener formasıyla yanıma otursa ne arıyosun lan burda demeyen aklı başında tipler. yiyosa kapalıya girseydiniz derler böyle adamlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yok sivok önliberoda o taktikte işte. denizli daha önce de denedi bunu birkaç kere. sivok cisseye göre daha isabetli pas attığı için. ama cisse kadar ısıramıyor top çalamıyor o yüzden pek etkili olmuyor. öte yandan fenerin orta saha çok zayıf. pek birşey farkedeceğini sanmıyorum. denizli her şekilde kulübede birilerini tutmak isteyecektir. ilk yarıda işi bitirmeyi düşündüğünü de sanmıyorum klasik deizli tripleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Maça gidecek var mı ? yeni açıktayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ya bu beşiktaş fener maçlarını çok seviyorum.rahat ve huzurlu bi şekilde derbi izliosun.bi tarafın kazanması kaybetmesi pek umrunda olmuo.maçlarda güzel geçio son senelerde fener ezmiş biraz.4-3 lük maçtan sora fener almıs hep güzel maç olur.fener kazanırsa iyi olabilir.ama beşiktaşta kazansa çok şey degişmez. ankarasporu yenseydik belki en büyük fener diye feneri destekleyebilirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 sivok'u cisse'nin yerinde oynatmak istiyor ama sivok hüseyin gibi defansaın arasına kaçıyor. ernst yalnız kalıyor. cisse ise orta sahada boğuşuyor. nobre oynamayınca yabancı sınırına takılıyor denizli işte. bursa maçı gibi olcak. ilk yarı silinicez, 2. yarı cisse giricek abanıcaz. sinad bende yeni açıktayım. bi arkla gidiyoruz :p seneye kombine almicam dedi ama ben artık tek tabanca olucam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kazanan sivasspor olsun temennisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 rahat ol , yunus yıldırım alıcak maçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 fener bize bu maç oynamazsa bizde kupada oynamayız kesin böyle olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 abi fenerin kupayı alması herhangi bişey kazandırmıyor fnere , avrupa yolunda. ben şahsen ligde 2. olup , feneri kupada yenip uzaktan kupayı seyretmelerini tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 tüpçü böyle düşünmüyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ben de öyle düşünmüyorum. nasıl bir mantık abi bu? önce beşiktaşlıyız anti-fenerli değil ligde şampiyon olalım da gerekirse kupayı alamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 sinad said: fener bize bu maç oynamazsa bizde kupada oynamayız kesin böyle olucak. oynamıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 semih ve alex oynarsa fener alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Semih ve alex oynamazsa hatrım kalır agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 alex yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 tunch said: rahat ol , yunus yıldırım alıcak maçı :) 1 kere dedin 2 kere dedin 10 kere dedin tamam anladık aynı şeyi neden dönüp dönüp yazıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 böyle deyip deyip, maç sonunda patates olmuyorlar mı bitiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ben razıyım bu dediğim yüzünden patates olmaya :) deathlord da bana taktı ; bundan sonra mesaj attığımda haber vericem kendisine , aramasın boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Takmadım da aynı mesajı 100. kez okumaktan sıkıldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 rahat ol , yunus yıldırım alıcak maçı :) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hayır asıl yunus yıldırım alıcak maçı :D benden sıkıldıysan asıl cengizhan666'yı dene , o daha fena :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 beyler yunus yıldırım alacak diye haber geldi hollandadaki amcamdan (tu) merak etmeyin.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 fener başka türlü yenemezki zaten yunus yıldırım hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 istediğim tek şey adam gibi mücadele etsinler. bu şike muabbeti fazla döndü. başkasının şampiyonluğu için aracı bir takım olmamalı fenerbahçe. sustursunlar herkesi. ayrıca 2005-2006 sezonunda ki bjk-gs maçını unutmasınlar. yıldırım demirörenin galatasaray şampiyon olsun söylemlerini. sergen in cordobanın müthiş oyununu. istediğim son şey beşiktaşın şampiyon olması. olamıcakta zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar