Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 03.05.2009 @ 20.00

sinad

Öne çıkan mesajlar

eh o kadarr fm oynuyorsun bat ; sivok ortasaha oynamıyor zaten o durumda , 3lü defansın ortasında oynayıp orta sahaya destek veriyor :)

bizim türk medyası futboldan pek anlamadığı için , salak saçma taktikler yazıyolar :)

ayrıca dediğin doğru , sivok yerine cisse oynamalı bu maç. fenerbahçeye ilk yarım saat pençemizi gösterip sindirmemiz lazım ; diğer maçlar gibi önce bekliyim sonra yatıyım yapamayız bu maç.

gerçi boşuna konuşuyouz , yunus yıldırım alıcak maçı nasıl olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

yok sivok önliberoda o taktikte işte. denizli daha önce de denedi bunu birkaç kere. sivok cisseye göre daha isabetli pas attığı için. ama cisse kadar ısıramıyor top çalamıyor o yüzden pek etkili olmuyor. öte yandan fenerin orta saha çok zayıf. pek birşey farkedeceğini sanmıyorum. denizli her şekilde kulübede birilerini tutmak isteyecektir. ilk yarıda işi bitirmeyi düşündüğünü de sanmıyorum klasik deizli tripleri :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu beşiktaş fener maçlarını çok seviyorum.rahat ve huzurlu bi şekilde derbi izliosun.bi tarafın kazanması kaybetmesi pek umrunda olmuo.maçlarda güzel geçio

son senelerde fener ezmiş biraz.4-3 lük maçtan sora fener almıs hep

güzel maç olur.fener kazanırsa iyi olabilir.ama beşiktaşta kazansa çok şey degişmez.

ankarasporu yenseydik belki en büyük fener diye feneri destekleyebilirdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

sivok'u cisse'nin yerinde oynatmak istiyor ama sivok hüseyin gibi defansaın arasına kaçıyor. ernst yalnız kalıyor. cisse ise orta sahada boğuşuyor. nobre oynamayınca yabancı sınırına takılıyor denizli işte. bursa maçı gibi olcak. ilk yarı silinicez, 2. yarı cisse giricek abanıcaz.

sinad bende yeni açıktayım. bi arkla gidiyoruz :p seneye kombine almicam dedi ama ben artık tek tabanca olucam :p
Sosyal ağlarda paylaş

istediğim tek şey adam gibi mücadele etsinler. bu şike muabbeti fazla döndü. başkasının şampiyonluğu için aracı bir takım olmamalı fenerbahçe. sustursunlar herkesi. ayrıca 2005-2006 sezonunda ki bjk-gs maçını unutmasınlar. yıldırım demirörenin galatasaray şampiyon olsun söylemlerini. sergen in cordobanın müthiş oyununu. istediğim son şey beşiktaşın şampiyon olması. olamıcakta zaten .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...