Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 03.05.2009 @ 20.00

sinad

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:
Yok konunun dışından değilim, ben de mesaj atmıştım hatta siz bunu tartışırken. Önceden bahaneye hazırlık yapmanız alışılmadık bir şey değil ki, hakeme de daha maçtan önce "katletti oo bittik Yunus Yıldırım üff yandık anam" diye başlamıştınız mesela. Yenseydiniz ya "strese/hakeme rağmen yendik" olurdu, ya da lafı bile edilmezdi.
o zaman yine aynı muhabbette bana göre erken oynayanın avantajlı olduğunu ve sezon boyunca erken oynayanın sürekli değiştiğini bu yüzden bir eşitlik söz konusu olduğunu belirttiğimi de biliyorsundur. sadece sezon sonu geldiğinde aynı anda başlamalı maçlar. bu hafta olmaz sonraki hafta olur, o da olmaz en azından son 3 hafta olur. orası federasyonun takdirine kalmış.

ama dediğim gibi ben bu stres maçın bahanesidir demedim hiç bir zaman. şu anda da sadece kendimi savunuyorum zira sen alakasız bir şekilde çıkıp "yorumuna katılmıyorum" diyeceğine "git gide tüpçüyle özdeşleşiyorsunuz" diyorsun. argümanımı eleştireceksen eleştir. ama seinn yaptığın argümanı bırakıp argüman sahibine saldırmak
Sosyal ağlarda paylaş

ben diyorum ki hakem kötüydü ama bahane olamicak oyun oynadık.

ayrıca sanlı kaptan'ın hiç bir yorumuna katılmıyorum, adam kötü bir yorumcu kusura bakma ama. oktayda öyle yani. dedikleri hiç bişeyle ilgilenmiyorum. sanlı kaptan dediğin adam 15 dk da bir aynı şeyleri tekrarlıyor.

edit: ayrıca futbol zihniyetimiz çok geride. daha dün 5-2 öndeyken barca valdez hemen eliyle top başlatıyordu ve 6. gol geldi. biz 2-0 gerideyiz rüştü aut atışlarını 1 dk da kullandık.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
Baggio said:
BiTcH_oFBaT said:
ilk goldeki devam kararı ise efsaneler ötesi idi cidden.

Onun için Sanlı Kaptan ve Oktay "bişey yok devam" dedi zaten, senin kadar anlamıyorlar futboldan malum. Şaka gibi hakkaten.

ben hepsini geçtim neden bıraktı rüştü orda oynamayı onu anlamıyorum.

Rüştü öyle bi adam zaten gol yiyceni anlayınca safa yatıyo hakeme filan bakıyor yıllardır aynı rüştü
Sosyal ağlarda paylaş

milan-inter maçında elle atılan golle kazanılan bir maçtan sonra milan yöneticisi "nasıl kaybettiğimiz önemli değil, ne olursa olsun derbiyi kaybettik." tarzı bi açıklama yapmıştı. bugünde öyle oldu işte. fener daha iyi oynadı. hoş farklı bişe yapmadılar ama sağolsun bizim mallar. hala sinirliyim. bu mu yani şampiyonluğa giden takımın ruhu ve oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır gerçekten maç öncesi postlarınızı alıntı yapsak rezil olursunuz, dahada gelmişiniz buraya kendi çapınızıda o fauldu şu fauldu hakem şöyleydi diyorsunuz ayıb yahu biz kötüyüz ama siz bize içeride dışarıda yenilecek kadar kötüsüsünüz ceset halimizle çıktık yendik.. Jimnastik branşına ağırlık vermenizi tavsiye ederim iyi kıvırıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

..............................................................

:D hiç bir söze gerek yok :D

ama tam dayaklık takımız bütün sezon saçmalayıp sadece derbilerde oynuyorlarm ayıp
Sosyal ağlarda paylaş

bence 2 takım taraftarıda fazla konuşmasın. ikiside acınacak halde.
biri kazanıp ancak ligde 5. olabiliyor o da averajla bursa nın önünde. diğeri gs ve fb nin olmadığı ligde bile şampiyon olamıyor. ikiside birbirinden beter. gerçi fener düzelir önümüzdeki yıllarda ama demirörenle beşiktaş düzelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

fener kötü olduğu için bjk ve sivas yarışıyor bu maç bunun katını takımın ölüsü bile yendi bjkyi işte var mı daha ötesi? sivasıda yendik? diğer maçlara da motive olabilseydik en azından 2 maç kazansak gene liderliğe oynuyor olurduk bence üzülmesi gerekenler bjkliler şu halde bizi yenemediniz.bizimde üzülmemiz gereken nokta şu 1 senemiz heba oldu kötü transferler yüzünden.Fenerbahçe taraftarıda istediğini yazsın maçtan 2 gün evvel hezimet geliyor 5 tane atacaz diyordu bjkli arkadaşlar.inşallah kupayıda alacağız elinizden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...