GanGze Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Merhaba, Yokmu karak azgalda oynayan? Oynayan kisiler varsa oyunda destek olabilirim.Genelde gece oyundayım Nickim Gangze :)
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Karak-Azgal'ın populasyon durumu nasıl bu arada, K8P gibi destro tarafına yüklenme yoksa yeni bi karakter açmayı düşünüyorumda.. Sıra gelmiyor yahu.. Eltharion mu yoksa daha iyi bir seçim olur acep? /threadhijackmodeoff şaka bi yana cidden, yeni bi topic acmıyım dedim
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 valla populasyon gayet güzel yani gördüğüm kadarıyla 2 tarafta eşit.savaşlarda çekişmeli gidiyo iyi server bence
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 verirlerse %20 bonus ordera. Deli gibi pq larda alt kasarlar tabi. Bu %20 kalksa da herkese %20 verseler. Yani standart olsa. Kasmak %20 daha kolay olsa.
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 destro biraz daha kalabalık gibime geliyo, yada daha iyi organize oluyorlar.
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 tier4'te bir ara (gecen hafta) ne zaman girsem order fortress aliyordu, inevitable city'e giriliyordu (ki bu olay cumartesi ogleyin, hafta ici aksam gibi saatler) zone'u locklayacagiz destro sallamiyordu bile (belki invader dusurmek icin) ben de norn'da tier 3 karakterlere döndüm. tier 3, tier4'ten cok daha zevkli, surekli senaryo ust tier'a yardim icin zone kilitleme cabasi falan.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 order tarafında bir haftadır filan oynuyorum azgal'da, t1'de idare ediyorduk ama t2'de üstümüzden geçiyor destruction ve healer diye bişey yok, herkes tek euh. t3 de tam tersine healer doluymuş, dps eksikliğinden scenario kazanamıyolarmış filan diye duydum, hadi bakalım
Öne çıkan mesajlar