Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ee beni böcekler yicek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya şimdi öyle kafamı duvara yasladım düşüncelere dalmıştım
kafama şey takıldı
şimdi ben öldüm beni gömerlerken
mezarın tabanına hasır seriyorlar
üstümede çaprazlama toprak geliyor
ula benim cesedimin cürümesi dahada zorlaşmıyormu
direk toprağa yatırsalar direk topragıda üstüme atsalar daha iyi olmazmı..
yoksam ne kadar alt yapıda böcük varsa yicek onlara yarıcam
Mesaj tarihi:
ÖLÜCEZ
HEPİMİZ ÖLÜCEZ

/*panik atak geçirir

Yesinler abi ne farkeder sen öldükten sonra,

inançlıysan zaten ruha felan inanıyosundur, o bedende olmayacaksın, eni konu öbür dünya, farklı hayat vs.

inançlı değilsen de, e zaten dükkanı kapamışın, şalteri indirmişin, daha ne böceğini düşünüyon ki, yesin hayvan elleşme.
Mesaj tarihi:
yok abi şimdi bu durumda 52sinde burun düşermiş çok acı çekermiş ölen falan fişman derler ya onun için 52si gelince sabahtan başlar kadınlar dualara gece yarılarına kadar okurlar ya
o kızmı aceleye getirem diyorum şimdi çok acı çekiceksem burnum düşerken
sağında solunda toprak olursa düşmez o bakımdan
hem daha ekonomik yıllar sonra mezar çökme sorunu olmaz üstüme o kadar mermer kütleyi koyucaklar sonra çocuklarıma bi daha
mezar bakım olayı çıkmasın
off kendi kendime trol oluyorum haa
uyumam gerek sanırsam
Mesaj tarihi:
seriyolar hasır. üstüne de kefenle yatırıyolar. toprağı da direk üstün atmıyolar. önce yanlamasına tahta yerleştiriyolar. onun üzerine atıyolar.
Mesaj tarihi:
Şimdi biz toprağın içinde çürüp gideceksek bu Hristiyanlar neden tabutla gömülüyo? Onların çürümeye hakkı yok mu ya da çürümekten muaf mı tutulmuşlar?
Mesaj tarihi:
abicim bayılınca bile bişi hissetmiyosun, ölünce daha ne börtü böceğinden korkacan LoL
ben organ bağışı yapmayı düşünüyorum. ama hastanede cihaza bağlı olarak ölenlerden alıyolarmış sadece, diğer tür ölenlerden değil. bu biraz saçma geldi, keşke her türlü ölümde alabilseler sağlam durumdaki organları
Mesaj tarihi:
fede said:
varoluş filan diil ya. hepimiz ölecez lan işte çürüyüp gidecez. karbonfibermiyiz sanki. sdfjsf

toprak olucaz
sonra bitki
sonra hayvan gelicek bizi yicek
sonra malum şey olarak dünyaya atık olucaz
off çok kötü bi durum hepimiz bok olcaz :S
Mesaj tarihi:
yakıp küllerimi -du lan ganj'a falan atmayın sakın- aya yollayın. ben de kurtulayım, siz de kurtulun be! hem roket falan da ürettiydik. bi deneme atışı olur. eğer çalışırsa roketimiz, o zaman benden sonra eşimi de roketle amerikaya yollayın!

kimsenin sevmediği süper lider kim jong il
  • Yeni Oluştur...