Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ya şimdi öyle kafamı duvara yasladım düşüncelere dalmıştım kafama şey takıldı şimdi ben öldüm beni gömerlerken mezarın tabanına hasır seriyorlar üstümede çaprazlama toprak geliyor ula benim cesedimin cürümesi dahada zorlaşmıyormu direk toprağa yatırsalar direk topragıda üstüme atsalar daha iyi olmazmı.. yoksam ne kadar alt yapıda böcük varsa yicek onlara yarıcam
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 çürümek demek zaten seni böceklerin ve bakterilerin yemesi demek :D
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ÖLÜCEZ HEPİMİZ ÖLÜCEZ /*panik atak geçirir Yesinler abi ne farkeder sen öldükten sonra, inançlıysan zaten ruha felan inanıyosundur, o bedende olmayacaksın, eni konu öbür dünya, farklı hayat vs. inançlı değilsen de, e zaten dükkanı kapamışın, şalteri indirmişin, daha ne böceğini düşünüyon ki, yesin hayvan elleşme.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yok abi şimdi bu durumda 52sinde burun düşermiş çok acı çekermiş ölen falan fişman derler ya onun için 52si gelince sabahtan başlar kadınlar dualara gece yarılarına kadar okurlar ya o kızmı aceleye getirem diyorum şimdi çok acı çekiceksem burnum düşerken sağında solunda toprak olursa düşmez o bakımdan hem daha ekonomik yıllar sonra mezar çökme sorunu olmaz üstüme o kadar mermer kütleyi koyucaklar sonra çocuklarıma bi daha mezar bakım olayı çıkmasın off kendi kendime trol oluyorum haa uyumam gerek sanırsam
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Hasır masır sermiyolar. Direk kefen ve toprak
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 seriyolar hasır. üstüne de kefenle yatırıyolar. toprağı da direk üstün atmıyolar. önce yanlamasına tahta yerleştiriyolar. onun üzerine atıyolar.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 mezarı plastikle kaplayıp bide en az 300kg da RAID gömersen boş kalan yerlere bayaa bi süre rahatsız eden olmaz. ama mutant olma ihtimali var.
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hasır olayını atlamışım yanlamasına tahta olayı doğrudur. Yani yaklaşık 45 derecelik bir açı içinde yatıyosun
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 tahta yerine beton kullanırsan göçmez. bi de öyle 52si, burnun düşer felan hurafe onlar.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 mezar çökmesin, yağmurlarla vs ile birlikte cesedin ortaya çıkmasın, hayvanlar açıp kemirmesin diye yapıyorlar. eninde sonunda çürüyon işte.
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 neden bilmiorum konu adını görünce konuyu Llama'nın açtığını düşündüm.. erdim mi nedir
sir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 evi böcek basma topiği sandım, varoluşsal hengameymiş meğer :P
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 varoluş filan diil ya. hepimiz ölecez lan işte çürüyüp gidecez. karbonfibermiyiz sanki. sdfjsf
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Şimdi biz toprağın içinde çürüp gideceksek bu Hristiyanlar neden tabutla gömülüyo? Onların çürümeye hakkı yok mu ya da çürümekten muaf mı tutulmuşlar?
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 islamda ruh önemli hirsitiyanlarda beden diye biliyorum
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ufak bi sal yaptırıcam ben, ölünce ona yatırıp okyanusa yollasınlar, sonra biraz açılmışken kıyıdan ucu alevli ok atsınlar sala. çok film izledim.
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 abicim bayılınca bile bişi hissetmiyosun, ölünce daha ne börtü böceğinden korkacan LoL ben organ bağışı yapmayı düşünüyorum. ama hastanede cihaza bağlı olarak ölenlerden alıyolarmış sadece, diğer tür ölenlerden değil. bu biraz saçma geldi, keşke her türlü ölümde alabilseler sağlam durumdaki organları
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 fede said: varoluş filan diil ya. hepimiz ölecez lan işte çürüyüp gidecez. karbonfibermiyiz sanki. sdfjsf toprak olucaz sonra bitki sonra hayvan gelicek bizi yicek sonra malum şey olarak dünyaya atık olucaz off çok kötü bi durum hepimiz bok olcaz :S
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ona bakarsan hepimizin içinde bok var halihazırda.
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Arkadaş yakalım kurtulalım en temizi ? :)
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Hasır mı. Tahta koymuyolar mıydı ya?
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yakıp küllerimi -du lan ganj'a falan atmayın sakın- aya yollayın. ben de kurtulayım, siz de kurtulun be! hem roket falan da ürettiydik. bi deneme atışı olur. eğer çalışırsa roketimiz, o zaman benden sonra eşimi de roketle amerikaya yollayın! kimsenin sevmediği süper lider kim jong il
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ahaha emin olamadım bakıyım dedim. hasır nedir ya pikniğemi gidiyosunuz. tahta koyuluyomuş. bende diyorum neden komik geldi böyle ciddi bi konu.
Öne çıkan mesajlar