sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Buyse said: ezik değil leş postlar gelmiş cümleten. insanlar kendi taraftarlarının ne kadar çok bağırdığıyla küfrettiğiyle olay çıkardığıyla holigan olduğuyla övünüyor. bi de bunun adına tutku diyorlar. şu futbola gereğinden fazla anlam yükleyip kendi egolarını, vahşileşme arzularını futbol vasıtasıyla giderenlerden, yani stada küfretmeye gidenlerden ölesiye tiksiniyorum. arka sıradakiler de ki hoca gibi konuştun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 http://www.mint.com.tr/arkasiradakiler/wp-content/uploads/2008/04/arka-siradakiler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sinad said: Türkiye de futbol terörünü başlatan 2 isim vardır. Ömer çavuşoğlu ve Aziz Yıldırım. "Türkiye'de olan her kötü şeyin Aziz Yıldırım'ın suçu olması" diye ekşi entry açasım geldi şunu görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Fener 3. değil mi? Hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sinad said: Çıkıp Aziz Yıldırım her rakip takımın taraftarına çapulcu köpek demeseydi tribünler yine aynı olurdu.Türkiye de futbol terörünü başlatan 2 isim vardır. Ömer çavuşoğlu ve Aziz Yıldırım. yok artık ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bi de benim anlamadığım , tamamen "karşı takıma laf sokma" amaçlı bir topiği açan kişi "mod". garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Nesi garip, siz benim takımıma laf sokunca sebepsiz banlıyor muyum? Cevap hayır olduğu sürece sorun yok, ben de insanım, ben de kullanıcıyım yani. Böyle bir haber gördüm koydum, tabii bunu yapmamın en büyük sebebi geçen derbi topiğinde "sırf FB tribünü gaza getiriyor da böyle oluyor, yoksa biz çok efendiyiz, terörist FB reröre" denmesi. Kazın ayağı öyle değilmiş meğer, bunu paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 FB taraftarı değil de fb oyuncusu getiriyor diye dendiyse sene başından beri yapmış olunan taşknlık o maçta fenerli futbolcuların tahriklerini göz ardı etmemizi sağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 iyi oldu , memnun olduk kazın ayağıyla tanıştığımız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar