can Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bi sorum olucakti 5 mbit baglantim var 49 tl vermem gerekiyor ayda, fakat aylardir degisik faturalar geliyor bana 9 tl, 12 tl, 14 tl gibi. bu durumdan fazlasiyla memnun olmakla beraber, eger bir yanlislik yoksa 100 mbit e cikarip 20 tl falan odemek istiyorum tabi yanlislik varsa hic arayip tarife degisikligi istemicem ki gecirmesinler sonra fazladan fazladan sizde de boyle bi durum var mi yoksa bana ozel bi yanlislik midir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 quiknet kullanmıyorum ama durumu genede söyle sonra yamuk felan yaparlar ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 abi soyledim arayip, 1 mbit varken de 3 tl falan geliyodu faturam saka gibi arayip soyleyince de evet beyefendi normal ucretler onlar dediler bi kez daha arayip soyleyemicem yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bi kere araman bile hata. arama bidaha sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 he ozaman sorun yok :P mis aylık sakız parasına internet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 5 mbite cikarmak icin aradim zaten yoksa hayatta aramazdim =) cikarsam mi acaba 100 mbit e en fazla bi ay 100 tl veririm sonra dondururum hemen 5 mbit e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bağlantı durumun nasıl? bi de nereden quicknet alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 abi baglanti durumum gayet iyi, hayatimda hic bi firmadan bu kadar memnun kalmamistim. daha hic sorun cikarmadi ve 1 mbit varken 120 nin altina dusmezdi su anda da 5 mbit var 580 in altina dusmuyor yani edit: bati atasehirde oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kampanya vardı 5 mbit 19 ytl idi o bitince 49 olucak benim bildiğim onun aralık ayında bitmiş olması lazımdı ama uzatmış olabilirler şuan bağlantımdan okadar memnunumki ne isteseler veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bana da aynisini dedi telefondaki adam. ama baglantimi yukseltmeme ragmen hala komik faturalar geliyor. kimse de ses bi sey demedi ben bi denicem 100 mbit en fazla simdiye kadar vermediklerimi vermis olurum yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yav şimdi ben sitelerine girdim de Hızlı 5 Mbps Ücretlendirme 9.99 TLx2 Ay 49 TL LİMİTSİZ diyor ancak başvur dediğimde max 4 mb çıkıyor onun da fiyatları farklı yav böyle bayiileri de taaa kadıköydeymiş, hizmet verilen bölgeler içinde yer alıyore, 5mb limitsiz tarifeye geçmek için ne yapmam lazımdır off 12 aymış hemi de kampanya süresi süper ki (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Burax said: ancak başvur dediğimde max 4 mb çıkıyor onun da fiyatları farklı ADSL hizmeti de veriyorlar, ona bakıyor olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Evet işte başvur dediğimde normal ADSL ye başvurmaya çalışiii ben fiber internet hedesine başvurmak istiyorum 2 ay 9.99 sonrasında 49TL olanı istiyore ancak netten başvuramıyorum sanırım :/ yarın telefonla aricam olmadı kadıköye gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Evet bendede öyle. Sanırım kablo olduğundna başvurma olayı öyle yapılmıyor. Diğer türlü adsl tel hattından check edilebildiği içün... Sen en iyisi ara... Mutlaka yönlendirirler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 her yerde yok ondan olabilir mi? nerelerde Hizmet Verilen Bölgeler Ankara'da Oran, Batıkent, Çankaya, Eryaman,Söğütözü-Çukurambar, Yenimahalle İstanbul'da Ataköy, Ataşehir, Bahçeşehir, Başakşehir, Beylikdüzü, Boğazköy, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Halkalı, İçerenköy, Kemerburgaz, Sarıgazi, Soğanlık,Soyak-Göztepe, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, İzmir'de 75.Yıl, Buca, Kuzey Mavişehir, Mavişehir Bursa'da Yeşilşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 :'( yok yav sitelerinde ataşehirde var yazıyordu da :( şu anda sadece sitelerde varmış böyle bölge bölge ilerliyorlarmış öncelik sitelerdeymiş :( normal ADSL var o da aynı fiyat ki ttnet'le. bu kampanyalı olanı alamıyormuşuz özetle :( + edik: o zaman şeyi sorayım bu aralar en uygun tarife hangi şeyde? yani smile adsl ye bakmıştım 2 mbit te kampanya fln vardı 7 ay ucuz bişi ödüyorsun 5 ay normal ödüyorsun 1yıllık sözleşme yaparsan bildiğiniz başka hangi firmalar var? thx plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 birinet diye bişey vardı ona da bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Bakırköy zuhuratbaba tarafı, Ataköy 1. - 2. kısım taraflarında kablo döşeme çalışması yapıyorlar, kazılan yollara tabelalarını koymuşlar. Biran önce gelsinde deneyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 valla bizim evin onundende gecti kablo ama hizmet vermeyeceklermis :( sadece siteler diolar halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 1. kisim derken butun her tarafi mi? oyle oldugunu soyle lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Biz bina olarak almaya cok uğraştık ama verdiler binada 20 Daire var hepsi kullanıcaktı. Sadece Sitelere baglıyorlarmış. Ankara / Umitkoy de arkadaşım kullanıyor cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ataköy bahçelievlere getirmişler . Florya i yeşilköye getirmemişler peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Atakoy bahcelievler e getirmisler derken ? Ordaki bazi sitelere heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bilmem öyle yaziyor sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 önümüzden geçti kablolar ama biz hala bir olay göremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar