Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Solgun Koza (Pale Cocoon)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
http://img5.anidb.net/pics/anime/10618.jpg

Tarihin ilerleyişinin yok olduğu uzak bir gelecekte, dünya fersahlarca uzanan harabelere dönüşmüştür. Deniz ve gökyüzü yok olmuş, canlıların geçmişine dair kayıtlar ise sadece kalıntıların üzerine kazınmıştır.

Hafriyat Departmanı ise bu işle ilgilenen bir topluluktur. Ura, 92. bölüm amirliği için bu büroda çalışmaktadır. Kendisini dünyanın geçmiş kayılarına vermiştir. Riko ise onu takip etmekte ve gözlerini onun kayıtlarından bir an bile ayırmamaktadır.

Son zamanlarda izlediğim en iyi kısa film olabilir bu, sonunda ağladım, daha önce Xam'd ve Haibane Renmei'de yapmıştım bunu sadece.

İzleyin diyorum.

Türkçe Hardsublı versiyonu buradan indirebilirsiniz. Yönetmenin tüm eserlerini çevireceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baya tokat etkisi yapıyor sonu, güzeldir Pale Cocoon. Eve no Jikan'ı da umarım yakın zamanda çevirirsin. Haftada en az bir kere izlerim Akiko ve Sammy bölümlerini. Aquatic Language gene çok sevimli bir kısa filmdir.

Bu yönetmenin kullandığı kamera açılarını, sahne geçişlerini, durmaksızın konuşan karakterler arası muhabbetlerini ve cana yakın karakterlerini çok seviyorum. Pale Cocoon diğer yapımlarına göre biraz "soluk" kaçıyor gerçi. Bayağı orjinal ve sanatsal yapımlardı izlediğim 3 kısa film/ovaları. Hepsini tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...