Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 http://img5.anidb.net/pics/anime/10618.jpg Tarihin ilerleyişinin yok olduğu uzak bir gelecekte, dünya fersahlarca uzanan harabelere dönüşmüştür. Deniz ve gökyüzü yok olmuş, canlıların geçmişine dair kayıtlar ise sadece kalıntıların üzerine kazınmıştır. Hafriyat Departmanı ise bu işle ilgilenen bir topluluktur. Ura, 92. bölüm amirliği için bu büroda çalışmaktadır. Kendisini dünyanın geçmiş kayılarına vermiştir. Riko ise onu takip etmekte ve gözlerini onun kayıtlarından bir an bile ayırmamaktadır. Son zamanlarda izlediğim en iyi kısa film olabilir bu, sonunda ağladım, daha önce Xam'd ve Haibane Renmei'de yapmıştım bunu sadece. İzleyin diyorum. Türkçe Hardsublı versiyonu buradan indirebilirsiniz. Yönetmenin tüm eserlerini çevireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Baya tokat etkisi yapıyor sonu, güzeldir Pale Cocoon. Eve no Jikan'ı da umarım yakın zamanda çevirirsin. Haftada en az bir kere izlerim Akiko ve Sammy bölümlerini. Aquatic Language gene çok sevimli bir kısa filmdir. Bu yönetmenin kullandığı kamera açılarını, sahne geçişlerini, durmaksızın konuşan karakterler arası muhabbetlerini ve cana yakın karakterlerini çok seviyorum. Pale Cocoon diğer yapımlarına göre biraz "soluk" kaçıyor gerçi. Bayağı orjinal ve sanatsal yapımlardı izlediğim 3 kısa film/ovaları. Hepsini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 supermis.saol.yasuhiro yoshiura ile tanismis oldum sayenizde.keske daha derin daha detayli islenmis olsa soyle en az 1.5 saatlik bir film olsaymis.ilk 5 dk dan sonra kontrol edip 23 dk oldugunu gorunce agladim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Böyle daha iyi bence. 1,5 saatlik film olsaydı bu kadar derin etkilemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Kısa olması karekterleri çok baskın hareketler olmak zorunda bırakmış. Aşırı üzgün, aşırı içine kapanık karekterler. Fakat 1.5 saat olsa da izlenirdi hani, keyifliydi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 beni doyurmadi acikcasi.malzeme de gayet uygun uzun metrajli bi filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Belki sonra yapar, şu anda ilk çalışması olan (bu ikinci çalışması) Su Dili'nin devamı gibi birşey yapıyor. Devamı derken aynı dünya sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Animatrix tadında olmuş bu tam, o Dünya'da geçen birkaç hikaye daha hiç fena olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar