Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tech-house dj set // kem0

Kem0

Öne çıkan mesajlar

Evet beyler bayanlar bodrum özel eğitim merkezi k.lığında askerliğim süresince yaz ayları kampın diskosunda çaldığım sevdiğim setlerimden birisini patinin electronic müzik seven 10 şanslı üyesiyle paylaşmaya karar verdim.

Türümüz tech-house 50 küsür dk afiyet olsun. rapid premium olmadığından 10 kere download edilebilicek elektronik müziği sevmeyen indirmesin bencil olmayalım :P

Link : http://rapidshare.com/files/226444800/kem0_-_B.oe.E.MRK.K.l__305___287___305__30_08_09.mp3.html
Sosyal ağlarda paylaş

oo paylaşım için sağol dostum.
çok anımız var kamp diskolarında.

küçükken giremezdik, "ablama odanın anahtarını vercem, babam yolladı, binbaşı yüksel" diyip girerdim.
sonra yaşımız tutmaya başladı, girip içeride karı kız avlamaya çalışırdık. Diskodan çık, iskeleye git, muhabbet falan. kafadan sürekli geçen düşünce "ulan kızı nası öpsem". cinsel dünyamız sınırlı tabi o zamanlar.
daha da büyüdük, artık askerlerle muhabbet eder olduk, geyikler havada uçar, gelen geçen kızlara hep beraber laf atılır falan eheh.
sonra da gitmez olduk kamplara.
özledim lan ama.
fede gidelim lan bi yaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bodruma gelmişindir o zaman sen.. peder neci ?

valla edok komutanı org.erdal ceylanoğlu tarafından bizzat takdir aldığım gece çaldım bunu çok severek çalmıştım koskoca orgeneral ritim tuttu beaa :)

ekipman: g4 powerbook ,mixer hercules-rmx/denon amfi (bi dmj600 aldıramamıştım)

DİPNOT : hepsini dinlemeden eleştirmeyelim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Snefru said:
Bendede yok yazılım ile yapıyorum setleri normalde trance dinlerim ama şu aralar minimal de dinliyorum.Techno gayet de güzel bir tarz istemeyen dinlemesin B)

minimal tech-house, deep house, electro, techno, progressive sevdiğim türler trance çok bakkal geliyor bana asot 400 çıkmış armin paşanın bi onu indirdim baktımda hiç değişmiyor yıllardır nası sıkılmadı millet anlamış değilim..

300 küsür gb arşivim var istediğin türlerde iyi track ve setler tavsiye ederim trance dışında tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

ASOT 400 zaten fiyasko oldu adam 4 gün durmadan set çaldırdı herkese fakat bir şarkı en az 10 kere çalındı.Trance zaten kısır döngüye girdi 3 senedir filan bende çok sıkıldığım için trance dışı herşeyi dinliyorum şu aralar.Ama ayrım yapmıyorum elektronik dans müziği diyip geçiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Snefru said:
ASOT 400 zaten fiyasko oldu adam 4 gün durmadan set çaldırdı herkese fakat bir şarkı en az 10 kere çalındı.Trance zaten kısır döngüye girdi 3 senedir filan bende çok sıkıldığım için trance dışı herşeyi dinliyorum şu aralar.Ama ayrım yapmıyorum elektronik dans müziği diyip geçiyorum :)

Valla hacı iyi demişsin dans müziği değildir elektronik sadece orda yanılıyorsun kral arabesk'te çıkar... adamı alıır götürür hastasıyım kısacası :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...