Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ersun Yanal istifa etti.

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

valla bunla ilgili bişilekr yazıcaktım.bu topic iyi oldu.adamı istifa ettirdiler.

trabzon camiası tamammiyle ilk 3 girmeyi bile haketmen bi camia.küme düşsünler

bi futbolcudan bi teknik adamdan böyle bi beklenti görmedim ben.hayal dünyasında yaşıolar

2 tane adam alıp hemen şampiyon olacaklar.ulan kadro iyi.ilk 3 e girmişin.belki 2. olcan.son anlara kadar şampiyonluk kovalamışsın.adama nie baskı yapıosun bu kadar.

taraftar futbol bilmiyor.futbolcudanda anlamıolar.yattara 1 maç iyiyse 10 maç kötü.ama kredisi bitmio.diğer futbolcu bi hata yapsın bitiriolar.ki yattara yı özellikle takip ediyorum.her atagı bozuyor.takımı bozuo yani.

ersun yanal öyle böyle türkiyedeki en iyi tdlerden biri.trabzonda kalmalıydı.şimdi gelen kişi hemen şampiyon yapacak he trabzonu

bu zihniyetle trabzon cok uzun yıllar böyle gider.
Sosyal ağlarda paylaş

yanal yine tamamlayamadı sezonu..

trabzon o şehir baskısıyla şampiyon falan olamaz ilk 11'in yarısından çoğu yeni gelmiş bir takımla bütün sezon başı çektiler hala 2.lik şansları var aynı teknik kadro ve oyuncularla devam etse seneye ciddi favori olacaklar ama kafa çalışmıyor ki...

nese trabzon dağılır bu sayede gs en azından 3. fln olur ii olur:)
Sosyal ağlarda paylaş

trabzon sene başı yaptığı 26 transfer ile bu sezonu geçiş dönemi olarak görüyordu. bir sonraki sezon şampiyonluktu hedef. ama baktılar herşey yolunda, uzun süre lider kaldılar vs hemen havaya girdiler. 3-4 maç kötü sonuç alınca hemen suçlu bulundu. çok iyi başladıkları sezonu çok kötü kapatıyorlar. bence gs ye şans doğdu 3. lük için.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Trabzonsporlu olarak çok üzüldüm. Çok saçma bir iş yaptı yönetim. Birkaç yıl kalmasını bekliyodum takımda, yazık oldu. İstikrarı sağlamak isteyen bir takım için en ideal teknik adamlardan biri bence Türkiye'deki.

Takımı kendisi kurdu, buralarada kendisi getirdi. Normalde zaten böyle bir beklenti yoktu ilk yıl. Bu kadar baskı saçma. Böyle hoca değiştirerek hiçbir şey olmaz bu takımdan.
Sosyal ağlarda paylaş

bıkmadı takımına hızlı kondüsyon kazandırıp sonra takımlarının fıs çıkmasından adam .

sırf bu yüzünden kötü diyorum onun için,onun dışında gayet iyi bence.

Trabzonspor'da da hata yapmıştır bu yüzden.Şu huyundan vazgeçene kadar da takım çalıştırmasın lütfen .
Sosyal ağlarda paylaş

abi olayın kondüsyon patlama falan ile alakası yok.

trabzonspor kadrosu , ligde ancak 4. 5. olucak kadro , fener ve galatasaray beklenenden kötü performans gösterince , 3. olabildiler ancak.

umut bulut ve gökhan ünal dışında forveti olmayan ve gol atamayan bi takımdan ne bekliyorsun ki.
Sosyal ağlarda paylaş

takır takır top oynuyorlardı abi ilk dönem .
sivas'ın kadrosu çok mu efsane yani şampiyonluğa adaylar adamlar.

kadro meselesi değil ,milli takımda da aynı şeyi yaptı; başlarda döktürüyorduk sonra fıs .

Sen bunu yaparsan o takıma da fatih terim'i getirirler senden iyi olmasa da . sonuç olarak önemli olan netice oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası ben tahmin etmiştim ts nin ersun yanal a fazla dayanamayacağı bundan sonra bir daha ki sene 12. sırada fln görürüz bu adamları hala akılları varsa ersun yanal ı geri alırlar ama hiç zannetmiyorum abi nasıl bir mantık bu ya yeni kurulmuş takım şampiyon olacak allahtan şampiyonlar ligi yüzü fazla görmediler yoksa ne biliyim barcelonayı yenemedi diye kovabilirlerdi

Ayrıca farklı mağlubiyet maçlarından sonra kovulmuş teknik direktör ekolüne de ayrı bi kılım ulan ne var olur işte arada takımlar fark yer onun gazıyla td kovan kaç takımın başına güzel bişey gelmiş (mustafa denizli veya ertuğrul sağlam ikisi de bu ortam da götürürdü beşiktaşı ki bursaspor da şu an fenerle aynı puan da )
Sosyal ağlarda paylaş

Ersun Yanal'ın tek hatası ki en büyük hatası ligi 14-15 oyuncuyla bitirmeye çalışması. Kadro hep aynı. Hüseyin takımın rezili. Yedekte müthiş bi oyuncu var adını unuttum, genç oynat onu. Belkide seneye saklıyordu. Trabzon seneye daha kötü yerlerde olcak. Başkan nasıl böyle bir hata yaptı anlamıyorum.

Gariptir sezonun 2. yarısı özellikle normalde en çok hata yapıp alay konusu olan Yıldırım Demirören dışında tüm başkanlar ki Aziz Yıldırım da bu kişilerin dışında kalabilir, açıklamalarıyla veya yaptıklarıyla kendilerini rezil ediyorlar.

Şampiyonluğa giden sivasspor başkanı Konya maçından sonra, "Bizi şampiyon yapmazlar" diyor, bu hafta eze eze Trabzon'u yeniyorlar ve basın soruyor; "Başkanım sizi şampiyon yapmazlardı, tezgah vardı hani" diye. Adam "Öyle demeseydim tezgah hala devam ediyor olurdu" diyor. Şaka gibi yani.

Futbolcularla birlikte başkanlarında, düzgün başkan dersleri almaları lazım.

Bu arada GS'de liseliler ve lise kültüründen gelenler Adnan Polat'tan çok rahatsızlarmış. Yaptığı açıklamalardan sonra filan. Şu efsane Man Utd maçından sonra Manu başkanı, GS başkanına iyi maç çıkardınız, beklemiyorduk böyle demiş. GS başkanı kim hatırlamıyorum ama Bizi bu karada zorlayacağınızı tahmin etmiyorduk demiş. (buna yakın şeyler işte :) )

edit: bu arada Ersun Yanal'ın bu kadrosunda kimse uzun süreli sakatlanmadı. Ve sezon başı yapılan tüm transferler Ersun Yanal'ın istediği kişiler. Yani kadro onun isteğine göre kuruldu, seneye başkası gelicek ve herkes gene değişicek. ne hoş di mi.

Bu arada Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam 3. td bu sezon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...