BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sg-1 said: BonePART said: ya ne fantazisi ya OZGUR BIR BIREY OLARAK baskasinin ongordugu yerde baskasinin ongordugu insanlarla baskasinin ongordugu saatlere uyumak sicmak yemek yemek zorunda deilim ben ya en basit itiraz budur calismak zorunlu hizmet felan ayri bi mesela kimse gelip kulagindan cekip goturmuyo bi yere uyu diye askerlik cocukluga donus resmen Bu da bi disiplindir yalnız. "Bu da" dedim, aklıma geldi, Tibette bi buda tapınağına kapandığını farzet. la köftehor, öyle egzantrik işlere koşa koşa gidersiniz ha (sir tipi gülen smiley) Anlamadiginiz sey tercih etmekle zorlanmak arasindaki fark. Mesela sitsen ben gitmem Tibete o dagda internet felan cekmez ayrica soguk sevmiyorum.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 kubaya gidersin ama, orda da internet yok.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 mekkeye gönderirler seni. 50 derece misler gibi.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 kubada var lan interne biraz sansurlu ama olsun
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 BonePART said: ya ne fantazisi ya OZGUR BIR BIREY OLARAK baskasinin ongordugu yerde baskasinin ongordugu insanlarla baskasinin ongordugu saatlere uyumak sicmak yemek yemek zorunda deilim ben ya en basit itiraz budur calismak zorunlu hizmet felan ayri bi mesela kimse gelip kulagindan cekip goturmuyo bi yere uyu diye askerlik cocukluga donus resmen anladım sen hür general olmak istiyorsun, tamam işte o en son rütbe, önce er olarak bir başlaman gerekiyor :) ya herhalde şaka yapıyorsun sen, askerlik emir-komuta zinciridir, hangi hürriyetten bahsediyorsun askerde hürriyet olmaz, en fazla kelebek bulabilirsin, onunda mutlaka sayfaları eksiktir
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 harrykewell said: BonePART said: ya ne fantazisi ya OZGUR BIR BIREY OLARAK baskasinin ongordugu yerde baskasinin ongordugu insanlarla baskasinin ongordugu saatlere uyumak sicmak yemek yemek zorunda deilim ben ya en basit itiraz budur calismak zorunlu hizmet felan ayri bi mesela kimse gelip kulagindan cekip goturmuyo bi yere uyu diye askerlik cocukluga donus resmen anladım sen hür general olmak istiyorsun, tamam işte o en son rütbe, önce er olarak bir başlaman gerekiyor :) ya herhalde şaka yapıyorsun sen, askerlik emir-komuta zinciridir, hangi hürriyetten bahsediyorsun askerde hürriyet olmaz, en fazla kelebek bulabilirsin, onunda mutlaka sayfaları eksiktir harry cidden anlama problemin war ASKER OLMAK ISTEMIYORUM BEN ala ala neden anlamiyosun ki hurriyet dedigim ASKER OLMAK ISTEMIYORUM ozgur bi birey olarak ASKER OLMAK ISTEMIYORUM neden anlamak istemiyosun ki
sinad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Almıyoruz seni askere karar verdik. Ordu düzenini bozar isyan çıkartırsın sen! =)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 giderken herkes havaya atıyor seni, konvoylarla uğurlanıyosun bu sebepten işte. lan bişey var heralde orda diye ahahha
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bende hür bir insan olarak beyaz sarayda bir sabah kahvaltı edeyim diyorum ama dolu diyorlar hep, napcaz şimdi ?
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Aslinda senin istedigin mumkun yasal olarak. Gider amerikan vatandasligina basvurursun; senator olursun baskani arar kahvaltida gorusme istersin. Yasal bi cozumu var yani.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 beyaz saray'da geziler oluyor, al açmanı gezerken ye sabah :p of iğrecim :(
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 BiTcH_oFBaT said: beyaz saray'da geziler oluyor, al açmanı gezerken ye sabah :p of iğrecim :( Al bak bi cozum daha bunu ben dusunmemistim iste.
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 beyaz sarayda açma ahahaha düşündüm de çok komik lan
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 BonePART said: Aslinda senin istedigin mumkun yasal olarak. Gider amerikan vatandasligina basvurursun; senator olursun baskani arar kahvaltida gorusme istersin. Yasal bi cozumu var yani. senin de var yasal çözümün, ben bir Türk erkeği değilim dersin olur biter :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ben askerliğe karşı değilimde şu nedir: "Türk erkeği" ?
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 BiTcH_oFBaT said: ben askerliğe karşı değilimde şu nedir: "Türk erkeği" ? kendince hakaret ediyo iste ya 13 15 yas ergen turk bireyi aslinda suc bende nicki futbolcu ismi olan adamla oturup ciddi ciddi tartisiyorum
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 HER TURK ASKER DOGAR HERTURKASKERDOGARHERTURKASKERDOGAR
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 EĞİTİMDE TER DÖKMEYEN SAVAŞTA KAN DÖKER ooyyyyffffff
sinad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ESMER SARIŞIN FARKETMEZ KOMANDOO AFFETMEZ
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 BiTcH_oFBaT said: ben askerliğe karşı değilimde şu nedir: "Türk erkeği" ? Askerlik erkeklerin yerine getirmek zorunda oldukları bir görevdir, neresini anlamadın ki ?
Öne çıkan mesajlar