delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ALTER TABLE X ADD COLUMN Y FLOAT DEFAULT 0; yukarda yazmis oldugum seye neden invalid identifier diye bir hata veriyor bunun sebebi ne olabilr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Default kismi olmadan bi dene. Hangi db? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 oracle db de yaziyorum. Default olmadan denedim ama sansirsam float ile ilgili bsi. Float tanimi farkli sekilde olma sansi varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Var tabi. Niye sorgu yazdigini bilmiyorum ama genelde oracle'la ugrasiyorsan, toad kullan. ALTER TABLE x ADD (y FLOAT DEFAULT 0) olmali. Bunun disinda cesitli seyler de ekleyebilirsin. ALTER TABLE x ADD (y FLOAT(8) DEFAULT 0) ALTER TABLE x ADD (y FLOAT DEFAULT 0 NOT NULL) ALTER TABLE x ADD (y FLOAT DEFAULT 0 ENCRYPT USING 'AES256' NO SALT) gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 farkedermi bilmiorum ama alter yerine create yaz önce bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 create kafadan hata verir, adam varolan tabloya column eklemeye çalışıyor. ALTER TABLE table_name ADD column_name column-definition; formatında olcak yani ALTER TABLE X ADD Y FLOAT DEFAULT 0; denemelisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Aikonun demek istediği sanırım, olmayan bi tabloya alan eklenmeye çalışıldığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 burda ki sorun yalnız benim bildiğim ALTER TABLE X ADD COLUMN Y FLOAT DEFAULT 0; şekilnde değil ALTER TABLE X ADD Y FLOAT DEFAULT 0; şeklinde olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 riglous said: ALTER TABLE x ADD (y FLOAT DEFAULT 0) Aga okumuyo musunuz? Neyi tartisiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 /ignore riglous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar