Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Televizyonda Popstar, Akademi Türkiye, Türkstar.. Bir sürü yarışma var. Televizyonda oluyor da internette neden olmasın? http://www.istegenc.com.tr/content/muzik/article.asp?lngArticleID=1749 linkten bilgi alabilirsiniz. ilk önce iş'te genç sitesinden account alcanız. Sonra açılan flash penceresinde starınızı yaratıp account+şifre kullanıp yollucaksınız karakteri. Pop+Metal'den girdim ben. Güzel sorular var. Nostalji oluyor sorular biraz. Bir de şarkı sözü felan da yazıyorsunuz yarışma için.. İlk eleme puan eleme, ikincisi de userların katıldığı eleme sanırım öyle olcak. ayrıntılar için siteye bakabilirsiniz nasıl olsa.. orda daha açıklayıcı şeyler yazıyor.. Neyse öyle böyle. İsteyen katılsın laf olsun diye belki cd kazanır, hatta cep telefonu kazanır. İsteyen de müzik bilgisini az da olsa tazelemek, biraz eğlenmek için katılabilir. Hadin kolay gele..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yaş sınırı var?yoksa çok güzel![signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 "herkes katılabilir" diyor.. 18 yaş altıların sorun yaşayacağını sanmıyorum.. "işte genç" adı zaten sitenin :-P[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Eyvallah abi. Bakalım bi katılıyım yorum yapcam birazdan. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 evet solonor bekliyoruz sabırsızlıkla süper değerli yorumlarını :-P[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar