ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bu da setlist http://avazavazdergisi.blogspot.com/2009/07/leonard-cohen-konser-setlisti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 para olsa da gitsek ya kol gibi fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ZaugnaKhaldun said: bilet arıyorum ucuzlarından, satmak isterseniz haber edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 şu topici her gördügümde moralim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sadece 2 saat kaldı yahu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben olsam yırtına yırtına para bulup perşembe günkü konsere giderdim. adam çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bathory said: şu topici her gördügümde moralim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 oh lan çok güzeldi sesi değişmemiş adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Adam şarap gibi olm, i'm your man falan kayıtlardan çok çok daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 allahin yahudisine, hem de 1-2 sarkisi unlu olan yahudisine verilmez o kadar para. naziler dovup alicak cunku adamdan illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs182.snc1/6051_132437609852_590754852_3171012_4022656_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kapıda protestocular vardı israel i çalma diye, hipiler. en nihayetinde dede yani, değmeyebilir o kadar paraya ama ölmeden gördüm diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 the future söyledi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yes 2. şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Hey That's No Way To Say Goodbye çaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ııh setlist: http://www.hafifmuzik.org/wp-content/uploads/2009/08/fotograf-0121.jpg sağ taraftakiler denk gelirse çalınacak olanlardı; hiçbiri çalınmadı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 http://avazavazdergisi.blogspot.com/2009/08/buyulu-bir-cohen-gecesi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Dev şarkıları çalmamış adam,umarım bugün çalar.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sahsen feci baydim. kumsalda yildizlarin altinda yatacaksin 5 bin kisi, adamda sana calacak, dalip gideceksin , amma vilakin konser fena daraltti beni. neyse geldim gordum baydim ama en azindan canli izledik. yoksa uyudummu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ufffff, adaletin bu mu dünya? param olsaydı, gidebilseydim, yaşamımın en anlamlı işlerinden birini yapmış olurdum. nasıl üzgünüm. :( :( 8-) gene de sağol be adamım...iyi ki var olmuşsun. bu dünyayı pek çok insan için daha anlamlı, daha katlanabilir bir yer haline getirdiğin için, yüreğimin ennnn derinlerinden sonsuz teşekkürler...(:D You have won me my lord. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ZaugnaKhaldun said: ııh setlist: http://www.hafifmuzik.org/wp-content/uploads/2009/08/fotograf-0121.jpg sağ taraftakiler denk gelirse çalınacak olanlardı; hiçbiri çalınmadı=) yuh ulan yüzsüz herif, setlisti hacılamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Bella said: Bathory said: şu topici her gördügümde moralim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar