ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 3. sınıf oldum hala beceremiyorum. Neleri düzeltmem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yazan numara benim değil, pis amaçlarınız için kullanmayın akjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 I strongly suggest you to stay away from Times New Roman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 nie ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Profesyonel hayatta çok lame sayılıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ben de font yazmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 HELVETİCA YAPSAM? (cidden ne kullanmak lazım?) bi de font dışındaki öğelere değinsek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Arial kullanıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ZaugnaKhaldun said: nie ya:/ Font'u degistirmeye usenen, yaziya yeterince onem vermeyen insanlar TNR'da biraktigi icin; onlarla ayni kefeye konulmamak icin, Arial. Yeterince uzun degilse, doldurmak icin Verdana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bi de kapakta sayfa numarası var. wordde page setuptan different first page diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bi de bold ve büyükten küçüğe doğru yapıyorum ben en üstte üniversite, sonra ders, hoca, ödev, konu, isim ve numara. isim ve numara standart, diğerleri bold. üni. 18, ödev hariç 16, ödev 14, isim 12 font boyutu olarak. attım tabi şimdi bi yerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 böyle nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 şöyle olmalı sonu; Boğaziçi University Bebek, İstanbul ayrıca, times new romanla nasıl resmi yazı olmazmış anlamadım, tam tersine times new romanla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 sonuna boğaziçi university koyarsam, başındaki bütün departmanları napmam gerek peki seren; hepsini aşağı mı alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 şöyle gidecek ; the dept of bıdı bıdı tr 412.01 literary zartzurt Animal Farm: .. Course Instructor: ... Submitted by: Yiğit Arda Türkoğlu Submission Date: .. Boğaziçi University Bebek, Istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ortadaki üçlü şeysini tablo haline getir hatta, :'lı yerler soldaki kolonda olsun ve sağa dayansın, isimler ve tarih sola dayansın daha l33t görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 align etmeyi unuttum; onları yapıcam da, yapmamı istediğin şey tam olarak bu muydu ondan emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 o kadar uzun okul numarası mı olur ya sınavda unutur insan yazamaz.. bizim okulda writingcenter biriminin söylediğine göre; arial veya times veya calibri (word 2007de geldi snrm) font 11/12 başlık vs yazıdan farklı boyutta değil herşey aynı fontta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 table'da soldaki hücreleri sağa daya, sağdakileri sola, ayrıca borderları kaldır. ayrıca numara şöyle, 200710xxxx 2007 girişli lisans öğrencisi numarası xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Evet, süper oldu şimdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 şu tarz da yapabilirsin. geçen sene böyle yapmıştım ben. http://yfrog.com/2radszjsbj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bu tür dökümanlarda arial gibi sans serif font kullanilmaz. Times new roman lame gözüküyor dense de uzun yazilarda gözü pek yormaz. Sans serif online dökümanlar (web sitesi, pdf vs) uygun daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Kapak demiş abi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Kapağa üniversite logosu koyulmalı mı ? Bizim hocalar istemezdi üni logosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar