Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Hepimiz kimi zaman duymusuzdur bu sarkıyı sene 2004 hala da duyuyorum..Bi remix bari yapın.. nedir mi sarkı.. Sölüyorum hemen.. ımmm ımm Oynayaa oynayaaa gelin cocuklarr el ele el ele verin cocuklarr oynaya oynaya gelinn cocuklaarr el ele el ele verin cocuklar .... Bir dünya bırakın biz cocuklara göklerde yer acın ucurtmalara gibi devam ediyor.. Hey allahım hey..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 vcckzgfdgzdgb çocukluğuma döndüm ha.. onun ormanda gezinen çocuklu mocuklu bi klibi vardı zamanında.. çat pat hatırlıyorum. ço severdim ço. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 valla en son 2 sene önce 2.sınıfların camından gelen sesle duymuştum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar